make-up nieuws
In deze Make-up Nieuws & Geruchten komen weer allerlei leuke nieuwtjes voorbij. Dit keer met onder andere Tarte, Too Faced, ABH en meer!


Om vier uur zie je op mijn YouTube kanaal de video met alle make-up nieuwtjes en geruchten. De video hierboven is om die reden dus nog niet beschikbaar. In de video bespreek ik de nieuwtjes ook wat uitgebreider.

too faced white peach palette
too faced white peach palette

Too Faced White Peach

Too Faced komt weer met een nieuw oogschaduwpalette genaamd White Peach. Influencer EnjoyPhoenix unboxte het palette in een video op YouTube. Dit palette bevat 12 shimmery en matte kleuren. Dit palette zal vanaf half januari exclusief verkrijgbaar zijn bij Sephora.

too faced white peach palette
Voor ons zal het dus waarschijnlijk wel verkrijgbaar zijn via de webshop Sephora.com, maar helaas dus niet bij de Douglas. bron foto 1

too faced white peach
Hier zie je alvast de swatches van het palette. bron foto

Anastasia Powder Bronzers

ABH komt in 2018 met verschillende bronzers. De bronzers zullen verkrijgbaar zijn in zes verschillende kleuren en hierboven zie je alvast de foto van de verpakking. Zo te zien is het een glanzende zwarte verpakking waarbij je in bepaald licht de logootjes van ABH goed kan zien.

Matte Lipstick Mini Nude Set [link in bio] @annybeeutee

Een bericht gedeeld door Anastasia Beverly Hills (@anastasiabeverlyhills) op

Make-up nieuws: Anastasia Mini Lipstick Set

Met Cyber Monday heeft ABH een Mini Lipstick Set uitgebracht en dit sloeg zo goed aan, dat er een tweede set aankomt. De set bevat de kleuren Spice, Kiss, Dead Roses en Soft Pink. De set is in Amerika al verkrijgbaar, of het naar Nederlandse webshops komt is nog niet bekend. In Amerika kost de set $21,-.

Make-up nieuws: Tarte Shape Tape Foundation

Tarte heeft op Instagram een video geplaatst met deze applicators. Ze lijken heel erg op de populaire Shape Tape Concealer applicators, maar als je goed kijkt dan zijn dat ze niet. Ze zijn namelijk een stuk dikker en korter. Zou het dan misschien een Shape Tape Foundation zijn??


Hier zie je de tweet van Kathleen Lights die vraagt of het om een Shape Tape Foundation gaat. Ze hebben het dus niet officieel bevestigd, maar dit lijkt er wel enorm op, niet?!

make-up nieuws
make-up nieuws
make-up nieuws

Make-up nieuws: Morphe 25D, 25C, 24G

Morphe Cosmetics komt binnenkort met verschillende nieuwe palette’s! Namelijk het 25D, 25C en 24G. In de video leg ik meer uit over deze producten.

bron foto’s: trendmood1

Naar welk nieuwtje ben jij het meest nieuwsgierig? Je kan me taggen op bijvoorbeeld Instagram om make-up nieuwtjes en geruchten te delen.

Bekijk alle nieuwe collecties die uitkomen hier

Bekijk hier de recente make-up nieuws en geruchten artikelen: