love island instagram
Vanaf 24 mei 2021 kunnen we weer kijken naar Love Island Nederland. In dit artikel deel ik de Love Island Instagram accounts van de deelnemers 2021. Zo kan jij ze in de gaten houden na hun avontuur in Love Island.

Credit foto: ITV.

Volg je Make Me Blush al op Instagram? En YouTube?

Wat houdt het programma in?

Love Island komt oorspronkelijk uit Engeland. In deze show gaan een aantal knappe singles naar de Love Island vila om daar hun liefde te vinden. Alle singles zijn klaar voor een serieuze relatie. Ze kunnen zich koppelen aan de persoon die het beste bij hun past en gaan hiermee o.a. op verschillende dates en doen daarmee opdrachten. Uiteindelijk is er één koppel dat Love Island kan winnen. Dit koppel wint 25.000 euro en deze kunnen ze verdelen of één van de twee gaat met het volledige bedrag naar huis. Het is een show dat dagelijks zal worden uitgezonden vanaf Videoland.

Job Love Island Instagram

Job Stevens zit in de verkoop en marketing van koffie. Voor de opnames heeft Job 9.400 volgers op Instagram. Dit is zijn Instagramaccount.

Rowenna Love Island Instagram

Rowenna van der Linden komt uit Utrecht is dansdocente en is projectmedewerker video en content voor Frankwatching. Voor de opnames heeft Rowenna 3.600 volgers op Instagram. Dit is haar Instagramaccount.

Yasmin Love Island Instagram

Yasmin van Breevoort komt uit Amsterdam en is DJ. Voor de opnames heeft Yasmin 6.700 volgers op Instagram. Dit is haar Instagramaccount.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 𝑵𝑪𝑺.🧿 (@ncsavanet)

Nina Love Island Instagram

Nina heeft meerdere titels op haar naam staan. Ze is ‘The Face Of Melanin Wonder 2021’, ‘Miss Intercontinental NH’18’ en ‘Miss East Africa NL’17’. Voor de opnames heeft Nina 5.400 volgers op Instagram. Dit is haar Instagramaccount.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Joey Lauhouh (@joeylauhouhk)

Joey Love Island Instagram

Joey Lauhouh komt uit Roelofarendsveen en is personal trainer. Voor de opnames heeft Joey 1.200 volgers op Instagram. Dit is haar Instagramaccount.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ROSA MOL (@rosamariamol_)

Rosa Love Island Instagram

Rosa Mol is 24 jaar en komt uit Haarlem en woont inmiddels in Amsterdam. Voor de opnames heeft Rosa 940 volgers op Instagram. Dit is haar Instagramaccount.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Valentino👥 (@alirossse)

Ali

Ali is 23 jaar. Voor de opnames heeft Ali 1000 volgers op Instagram. Dit is zijn Instagramaccount.

Morris

Morris heeft wel Instagram, maar zijn account staat op privé. Voor de opnames heeft Morris 1100 volgers op Instagram.

Minn

Minn Muensa heeft wel Instagram, maar haar account staat op privé. Voor de opnames heeft Minn 4.000 volgers op Instagram.

Jim

Jim Klaveren is 24 jaar en voetbaltrainer en heeft als doel om proftrainer te worden. Voor de opnames heeft Jim 700 volgers op Instagram. Dit is zijn Instagramaccount.

Carlijn

Carlijn is 24 jaar en komt uit Twente. Ze werkt in een kledingwinkel als assistent-filiaalmanager. Voor de opnames heeft Carlijn 3.700 volgers op Instagram. Dit is haar Instagramaccount.

Esmee

Esmee is 24 jaar en komt uit Helmond. In het dagelijks leven werkt ze als manager in een kliniek. Voor de opnames heeft Esmee 1.920 volgers op Instagram. Dit is haar Instagramaccount.

Ga jij naar Love Island kijken dit seizoen?

 

— Lees ook: Instagram van Love Island deelnemers