Eau de Parfum
Mijn favoriete parfum van de afgelopen tijd is Yves Saint Laurent Libre Eau de Parfum en daarbij ben ik zeker niet de enige. Dit parfum zie ik echt overal voorbij komen op internet. In deze blogpost ga ik omschrijven wat deze geur zo bijzonder maakt en waarom je deze zou moeten toevoegen aan je collectie.

Volg je Make Me Blush al op Instagram? En YouTube?

Yves Saint Laurent Libre Eau de Parfum

Verhaal achter het parfum

Als allereerste vind ik de verpakking echt prachtig! De flacon zelf is redelijk basic, maar het logo van YSL maakt het zo bijzonder en uniek. De flacon is heel speels door het gekantelde logo en de afgevlakte zwarte dop. Echt een prachtige luxe flacon. Libre betekent vrij in het Frans. Het parfum is bedoeld voor sterke vrouwen die vrijheid op nummer één van hun lijst van waarden hebben staan. Net als het merk Yves Saint Laurent.

Yves Saint Laurent Libre Eau de Parfum

Topnoten: Mandarijn, Neroli
Hartnoten: Lavendel, Oranjebloesem en Jasmijn
Basisnoten: Madagascar Vanille, Muskus en Tonkaboon

Yves Saint Laurent Libre Eau de Parfum
De geur vind ik echt heerlijk. Het is een zachte bloemige geur, die erg warm is en erg lang blijft hangen. In het een begin een hele krachtige geur, maar in de loop van tijd wordt hij wat zachter en kruidiger met een hele subtiele bloemengeur. Ook wel een sensuele warme geur. Lekker voor dagelijks gebruik, maar ik kan me ook goed voorstellen dat velen dit parfum gebruiken voor speciale gelegenheden. Ik was bang om te veel van de lavendel te ruiken, maar die komt er absoluut niet overheersend in terug.

Yves Saint Laurent Libre Eau de Parfum

Yves Saint Laurent Libre kopen

Op dit moment is het parfum vaak in de aanbieding en zelfs ook bij Kruidvat verkrijgbaar. Het parfum is in 30, 50 en 90 ml verkrijgbaar en ook als geschenkset. Onder andere verkrijgbaar bij Ici Paris XL, Douglas en Notino.

Het product uit dit artikel heb ik opgestuurd gekregen, dit beïnvloedt mijn mening niet.

— Lees ook: Black Opium Nuit Blanche Yves Saint Laurent Parfum Review