eigen product uitbrengen
Tijd voor weer een kijkje in mijn fotoalbum van de afgelopen twee weken! Zo ontving ik onder andere een aantal prachtige beautyproducten, gingen we testritjes maken in een mogelijk nieuwe auto en ik lanceerde mijn eigen product samen met een vriendin. Kijk je mee?

Volg je Make Me Blush al op Instagram? En YouTube?


In het weekend was ik eindelijk weer een keertje vrij en samen met mijn vriend en vader gingen we op pad om een testritje te maken in een mogelijke nieuwe auto. Helaas was het geen optie, want na de eerste bocht begon het rode olielampje al te branden. De zoektocht naar een nieuwe auto gaat nog steeds door. We sloten de middag in ieder geval lekker af met een Latte Macchiatto.


Op zondag was het tijd om heerlijk uit te slapen, lekker te brunchen en even te gaan shoppen. Ik ontdekte een nieuw tof sieradenmerk, namelijk Ania Haie. Ik heb er uiteindelijk niks van geshopt, maar mijn wishlist is wel aanzienlijk gegroeid.

teddy stoel
Ook zagen we nog deze onwijs leuke Teddy stoel. Deze trend vind ik echt enorm leuk!

Huis verbouwen

Mijn vriend heeft vorig jaar een huis gekocht en is druk bezig met klussen. Afgelopen week nam ik weer eens een kijkje en het schiet behoorlijk op. Ze zijn inmiddels bijna klaar met stuken en het kan nu heel snel gaan!

essence
Van Essence ontving ik een leuk pakket met allerlei nieuwe beauty producten van de Essence assortimentsupdate van dit jaar! Voor YouTube nam ik hier een unboxing van op en zeer binnenkort zal ik de producten reviewen.

uno penotti jumbo eten
Oehh ik spotte in de Jumbo folder deze Uno Penotti! Vroeger altijd als ik Duo Penotti at, dan at ik juist de witte kleur voornamelijk. Zo leuk om dit te zien!


Voor mijn werk had ik nog een training in Hengelo. We moesten bij het beginnen van de training twee kaartjes pakken. Eentje om uit te leggen hoe je erin staat en eentje om uit te beelden wat je wil bereiken met de training.


Ik ben ook weer helemaal verslaafd geraakt aan Animal Crossing. Deze keer was het zelfs carnaval in Animal Crossing. Heb jij ook een Nintendo Switch?

eigen product

Eigen product uitbrengen

Op 1 maart lanceerde ik samen met een vriendin ons eigen merk: Aidea! We zijn begonnen met twee verschillende items, maar hebben echt de passie om nog veel meer uit te brengen! Je kan de items nu al bestellen via de shop pagina op mijn blog.

eigen product
We waren erg verbaasd over de lancering en hadden een gelijk een hoop bestellingen binnen gekregen. Hier zijn we echt super dankbaar voor!

eigen product
Op woensdag werkte ik weer eens een dagje thuis. Het voordeel van thuiswerken vind ik toch wel dat je een uitgebreide lunch kan maken. Mijn favoriet: geroosterd brood met een gekookt eitje.

eigen product
Natuurlijk bij het thuiswerken neem ik mijn eigen product: de Daily Planner volop in gebruik. Ik vind het een hele fijne manier om zo mijn dagelijkse planningen te maken en ben heel trots op dit eigen product.

eigen product
Zoals je misschien wel een beetje hebt gemerkt probeer ik het bloggen weer wat op te maken en daar horen uiteraard ook weer mijn oude vertrouwde beauty reviews bij. Ik maakte een middagje vrij om productfoto’s te maken, onder andere van dit (voor mij) nieuwe product van Bobbi Brown.

chiquelle kleding
Ik word echt helemaal vrolijk van al het zonnige weer van afgelopen week! Dus eindelijk tijd om ook weer wat vrolijke kleurtjes te gaan dragen. Deze blouse is trouwens van Chiquelle.

eigen product
Op zaterdagmiddag ging ik bij een vriendin langs om gezellig bij te kletsen.

persoonlijk lifestyle blog
Op zaterdagavond gingen we heerlijk even wat eten bij een café in de buurt. Het is eigenlijk een café en snackbar in-een. Dus echt chique uiteten is het niet, maar lekker is het zeker! In de avond keek ik uiteraard nog Wie is de mol en helaas had ik de verkeerde mol op het spoor.

— Lees ook: Dear Diary #8 – trouwjurk passen en heftige storm