MAC Stack Mascara Review
Natuurlijk vind ik het als beautyliefhebber heerlijk om nieuwe producten te testen. Deze MAC Stack Mascara heeft mijn interesse zeker gewekt! Deze mascara zie ik werkelijk waar overal voorbij komen op social media. In deze blogpost review ik de MAC Cosmetics Stack mascara. Benieuwd of het de hype waard is?

Volg je Make Me Blush al op Instagram? En YouTube?

MAC Stack Mascara Review
De verpakking trekt al gelijk de aandacht. De MAC Stack Mascara belooft oneindig veel volume en lengte. De mascara is opbouwbaar en belooft klontervrij te zijn. Op de verpakking staat ook erg groot dat 95% direct een lift en lengte zag na gebruik van de mascara. Deze resultaten komen uit een consumententest waarbij 111 vrouwen de mascara gedurende één week hebben gebruikt.

MAC Stack Mascara Review
De verpakking zelf vind ik er heel mooi en ook wel een tikkeltje futuristisch uitzien. De verpakking is mooi elegant zwart met toffe details en ik vind het er ook wel luxe uitzien! Een pareltje in je make-up stash.

MAC Stack Mascara Review
MAC Stack Mascara Review
Het borsteltje van de mascara is een siliconen borsteltje. Het is een vrij groot borsteltje, maar er is ook een Micro editie van deze mascara verkrijgbaar. Speciaal bedoeld voor de korte wimpers. Het borsteltje heeft een subtiel zandloper effect.

MAC Stack Mascara Review
Hier zie je duidelijk het effect van de MAC Stack mascara. Het effect vind ik persoonlijk erg mooi. Het aanbrengen gaat makkelijk en de mascara is goed op te bouwen. Ik vind dat de mascara een prachtig volume geeft. De wimpers zijn inderdaad klontervrij, maar door het volume effect wel vrij dik aangezet. Persoonlijk vind ik dit er wel mooi uitzien!

luxe make-up review

Conclusie MAC Stack Mascara

De mascara blijft bij mij goed zitten. Aan het einde van de dag zorgt het ook niet voor een zwarte vlekken bij bijvoorbeeld vettige oogleden. De mascara is makkelijk te verwijderen met make-up remover en blijft niet hardnekkig zitten. Al met al ben ik onwijs tevreden over deze mascara.

Nederlandse beautyblog
De mascara is verkrijgbaar in drie varianten. Namelijk de MAC Stack Mascara €33,-, de MAC Stack Micro Mascara €33,- en de MAC Stack Mini Mascara €18,-. De mascara is onder ander verkrijgbaar bij Douglas.

Het product uit deze review heb ik gekregen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

— Lees ook: Bobbi Brown Nude Finish Illuminating Powder Review