Kruidvat Hand Glove Mask Review
In de winter kan onze huid wel wat meer verzorging gebruiken, een gezichtsmasker op z’n tijd vind ik heerlijk. Laatst plaatste ik ook nog een artikel over een lipmasker. Vandaag is het tijd voor een review voor een handmasker. In dit artikel review ik een nieuw tijdelijk product van Kruidvat, namelijk de Kruidvat Hand Glove Mask.

De verpakking vind ik direct al enorm aanspreken. Het ziet er heel kleurrijk uit en vind ik persoonlijk heel mooi vormgegeven. De Kruidvat Hand Glove Mask bevat verzorgende jojoba olie en shea butter. Het masker verwent de handen en belooft de huid langdurig te hydrateren en te voeden waardoor ze zijdezacht aanvoelen.

Van te voren is het belangrijk dat je je handen goed wast en droogmaakt. Voor het gebruik moet je de maskers openknippen en daarna kan je ze aan doen. Aan de zijkant zit nog een stikker zodat je ze strak om je pols kan doen. Het masker moet 15-20 minuten inwerken, maar je kan het eventueel iets langer laten zitten. Het overige product kan je inmasseren.


Het aandoen van de handschoen gaat makkelijk en het zit prima. Wel is het heel lastig als je beide handschoenen om hebt, om ze allebei dicht te kunnen plakken met de sticker. Dit was mij uiteindelijk gelukt bij mijn linkerhand, maar dus niet bij de rechter. Dit was dus niet heel praktisch, want als ik niet oplette liep de vloeistof er uit.


Verzorgde handen is lastig te fotograferen op een foto, maar links zie je mijn handen na het masker. Wel had ik het idee dat er weinig vloeistof in de vingertoppen zat. Omdat de verpakking aangaf dat je je handen kan masseren tijdens het gebruik, heb ik dit gedaan zodat er op deze manier ook vloeistof bij de vingertoppen kwam. Helaas was dit geen heel goed idee. Op de tweede foto zie je dat de verpakking lelijk is geworden. Dit is gekomen van het masseren, het nadeel hiervan is dat de verpakking dus afgeeft. De roze kleur kwam op mijn kleding terecht. Het vlekt niet gelukkig, maar fijn is het niet. Het overige product was fijn om in te smeren, maar was uiteindelijk wel wat te veel voor mijn handen om volledig in te laten trekken.

Conclusie Kruidvat Hand Glove Mask

Het masker is een heerlijk ontspannend momentje voor bijvoorbeeld tijdens het Netflixen. De werking van het product vind ik heel goed, mijn handen voelen zijdezacht aan na gebruik en ruiken lekker. Het is wel echt een boost die mijn handen goed kunnen gebruiken in deze tijd van het jaar. Wel heeft het product nog wat schoonheidsfoutjes, die niet erg zijn, maar die ik nog wel als verbeteringen van het product zelf zie.

Kruidvat Hand Glove Mask Review
De Kruidvat Hand Glove Mask is tijdelijk verkrijgbaar voor een prijs van € 1,99.

Het product uit dit artikel heb ik ontvangen, dit beïnvloedt mijn mening niet. Lees de disclaimer.