catrice beautifying lip smoother
Na de bekendmaking van het nieuwe assortiment van Catrice was ik erg benieuwd geworden naar de Catrice Beautifying Lip Smoother. Een leuk nieuw lipproduct met een mooi subtiel kleurtje! Benieuwd wat voor kleurtje hij geeft en hoe goed hij blijft zitten!

De verpakking vind ik al erg leuk. Het is een soort kleine tube, met een draaidop. Net eventjes weer wat anders en ik vind het leuk! Deze Beautifying Lip Smoother is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en de kleur 020 Apricot Cream heb ik in mijn bezit. In totaal zijn er drie verschillende subtiele kleuren verkrijgbaar. Naast deze is hij er ook nog in 010 Sweet Caramal, een beetje een bruine kleur en 030 Cake Pop, een wat meer roze kleur.

catrice beautifying lip smoother
De substantie van dit product is te vergelijken met een gloss, maar op je lippen voelt hij al erg anders aan. Je brengt het product aan met een sponsaplicator, maar dan net even wat anders. Catrice noemt het ook wel een flock applicator. Je moet drukken in de tube zodat er product uit komt en met de zachte schuine applicator breng je het product aan.

catrice beautifying lip smoother
Hier zie je de swatch van de gloss. Een mooi subtiel kleurtje met een glanzende finish.

catrice beautifying lip smoother
catrice beautifying lip smoother
De kleur vind ik op mijn lippen erg mooi. Het is echt een subtiele kleur die elke look net even wat meer geeft. Ik hou wel van zulk soort nude kleurtjes. De Beautifying Lip Smoother laat geen velletjes zien en trekt ook niet in de lijntjes. Hij laat mijn lippen er mooi egaal lijken met een mooie finish.

Daarnaast zit dit product ook erg lekker op mijn lippen. Ik voel hem lang niet zo erg zitten als bij een gloss. Lipgloss vind ik mooi, maar vind ik erg plakken en dat is een punt waarom ik het minder draag. Deze Beautifying Lip Smoother plakt ook wel, maar al wel een behoorlijk stuk minder. Daarnaast voelt hij ook nog een beetje verzorgend aan.

catrice beautifying lip smoother
De Lip Smoother blijft wel enkele uurtjes zitten en gaat langzaam van de lippen af. Ik vind het een erg fijn product en heb ik hem sinds ik hem heb gekocht elke dag in mijn tas zitten. Ik gebruik hem graag en hij is ook nog eens lekker budget!

De Beautifying Lip Smoother kost €3,59 en is verkrijgbaar bij onder andere Kruidvat.

x Daniëlle