Inmiddels ben ik af gestapt van de ‘mijn week in foto’s’. Er zijn al meer dan 83 weken online gekomen, maar daar gaan niet veel weken meer voorbij komen. In het begin werden deze artikel vaak als beste bekeken, maar de laatste tijd juist bijna niet meer. Dus daarom heb ik besloten het nu maandelijks te doen. Afgelopen maand moest ik weer beginnen met school en dat was wel weer even wennen. Beginnen met school, theorie examen, shoppen in Duitsland en nog meer. Kijk mee om te zien wat ik nog meer heb gedaan de afgelopen maand.


Hebben jullie ooit al eens banaan op brood gehad? Nee?! Dat moet je echt doen, ik vind het ook super lekker. // In de maand september had ik ook mijn theorie examen en ik ben geslaagd! Wauw, wat was ik blij zeg. Mijn dag kon niet meer stuk.


Mijn zus ging die dag mee naar het CBR en bij haar huis kwamen we deze auto tegen. Het was een auto uit Italië geloof ik en al die bonnen waren parkeerboetes en het waren ook niet echt kleine bedragen meer. // Om te vieren dat ik geslaagd was, aten we een heerlijke appel-kaneel muffin.


Voor het avondeten ging ik langs mijn vader toe en daar kreeg ik een boeket bloemen omdat ik geslaagd was. Echt super lief! // In de avond kreeg ik ook nog weer een lekker gebakje.


Met mijn moeder was ik nog een keertje in Duitsland geweest en bij een lekkere bakkerij gingen we een broodje eten. Uiteindelijk viel dit broodje toch een beetje tegen. // In Duitsland hebben ze voor de merken Essence en Catrice veel meer Limited Edition’s dan hier in Nederland. Ze hebben daar vaak wel drie tegelijkertijd.


Nog even een lekker gebakje en daarna met de auto weer naar huis. Dit aarbeiengebakje was echt heerlijk! // Björn en ik waren naar de Action gegaan en daar kochten we een kit waarmee je een eigenlijk chocoladeletter kon maken. Hij was wel lekker, maar de echte smaak van een chocoladeletter was het niet.


Mijn moeder wilde graag een nieuw boompje voor in de tuin, dus ging ik mee naar het tuincentrum en daar stonden deze hele schattige zwijntjes. // Uit school gingen mijn vriend en ik samen lunchen. Ik nam wat mee van de bakker en bij mijn vriend aten we het op. Hij maakte het heel ‘romantisch’ door een oude blouse over zijn prullenbak te leggen, haha.


In de maand september gingen we ook naar bioscoop. Alle films waren namelijk maar €5,-. We kozen voor de film Into the Storm. Een hele leuke thriller! // We namen daarna nog even een drankje bij de shoarma tent.


Sinds maanden tijd heb ik weer eens de Sims 3 gespeeld. Dat was echt lang geleden! // Van mijn stiefbroertje kreeg ik nog dit lekkere parfum voor mijn verjaardag.


Afgelopen week plaatste ik een outfit in vorm van een video. Ik oefende wat met Final Cut Pro en vind het resultaat erg goed gelukt. Kreeg ook al wat complimentjes over mijn edit werk. Hier kun je het filmpje nog eens bekijken.


Onze leraar vroeg ons wat we de volgende les wilden gaan doen. Toen stelde iemand voor om taart te eten en de week daarop gingen we ook nog echt taart eten. We aten slagroomtaart. Niet mijn favoriet, maar klagen hoor je mij niet. // Ik kocht ook namaak Uggs, maar dan wel van hele goede kwaliteit. Het is een laag model, zijn van echt leer en ontzettend stevig. Ze waren dan ook wel prijzig, maar lang niet zo prijzig als de echte. Ze zitten ook heerlijk!


Op eBay kocht mijn vriend deze wekker en hij kwam bij mij binnen met de post. Je kan er op schrijven en dan geeft het licht. // In een artikel vertelde ik hoe je een horloge kleiner kan maken. Benieuwd? Hier kun je het artikel vinden. Het horloge komt van de webshop Just Twenty.


Je ziet het misschien niet op de foto’s, maar het was heel kaal in onze tuin. Er was een groot boompje weg en ook het hek wat er stond. Er kwam namelijk iets nieuws voor in de plaats. // Mijn hoesje voor mijn iPad kwam ook binnen. Hij is echt prachtig!


Ik trakteerde mijzelf eens op een roombroodje. Daar had ik nou echt zin in! // Dit is de manier hoe je een banaan open maakt!


Ik kocht een leuk klein vetplantje voor op mijn nachtkastje. Hij staat echt heel erg schattig! // Ik schreef al een review over dit prachtige palette van Essence. Het All About Chocolate Palette en de review vind je hier.


Ik nam eens een maaltijdsalade voor de verandering. Hij was wel okee, maar heel lekker vond ik het ook weer niet. // Mijn zus ging naar een bruiloft en vroeg of ik haar haren wou krullen. Eigenlijk wil ik zelf ook vaker mijn haar krullen, maar ik krijg er altijd van de stijve armen van omdat je de krultang zo hoog moet houden. Binnenkort misschien toch maar eens weer proberen.


Onverwachts kreeg ik een leuk pakketje. Namelijk drie Lip Laquers van Miss Sporty. De paars achtige is mijn favoriet. Love it!


Bij de Wibra hebben ze echt zulke leuke dingen. Ik ging even kijken na mijn werk, maar nam uiteindelijk niks mee.


Stiekem wilde ik deze wel kopen voor mijn katten. Zouden ze er echt gebruik van maken? // Ook twijfelde ik over deze laarsjes. Ze hebben een slangentextuur en vind ze erg mooi, maar twijfel nog wel erg.

Aankomende maand ga ik op vakantie naar Ameland, heb ik mijn tussentijdse toets, staan er events op de planning en heb ik nog veel meer plannen! Wat zijn jou plannen voor aankomende maand?

x Daniëlle