make-up nieuws en geruchten
Het is weer tijd voor een artikel vol met Make-up Nieuws & Geruchten! In dit artikel laat ik je nieuwtjes zien van onder andere Too Faced, Jeffree Star, Urban Decay en nog veel meer. Ook heeft dit artikel iets extra’s! Als je namelijk geen zin of tijd hebt om alles te lezen, kan je ook de video bekijken waarin ik alles over deze nieuwtjes vertel!


Bekijk hierboven de video met alle onderstaande make-up nieuwtjes en geruchten. Geen zin om te kijken? Lees dan alles hieronder. Vergeet je ook niet te abonneren op mijn kanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste video’s.

Too Faced x Kandee Palette


Too Faced is weer een samenwerking aangegaan met een toffe Beauty Influencer, namelijk Kandee Johnsen. De collab zal heten: I Want Kandee. 3 september brengen ze de complete collectie uit en hierboven zie je alvast de eerste foto’s.

make-up nieuws en geruchten
make-up nieuws geruchten
De collectie bestaat uit het Eyeshadow Palette, Banana Puddig, 4 Melted Matte Lipsticks, Eyeliner en een Highlighter Stick.

Jeffree Star

Jeffrey Star brengt voor deze zomer 8 Limited Edition Velour Liquid Lipsticks uit. Ze worden gelanceerd als bundel, maar ze worden ook individueel verkocht. Vanaf juni zullen ze verkrijgbaar zijn en de kans is groot dat ze ook bij The Make-up Spot verkrijgbaar zullen zijn. De verpakking van de bundel ziet er in ieder geval al prachtig uit. Helaas zijn er nog geen foto’s van de kleuren.

Violet Voss Higlight Palette

Maanden geleden gaf ik jullie al een eerste sneak peek van een highlight palette van Violet Voss en vandaag kan ik eindelijk meer bekend maken! Het highlighter palette zal namelijk vanaf 4 mei verkrijgbaar zijn! Waar het verkocht gaat worden is nog niet bekend, aangezien Beauty Bay ook enkele producten van Violet Voss verkoopt. Het palette heeft een verpakking met rozen en bevat zes verschillende highlighters. De highlighters vind ik er zelf echt prachtig uitzien op de foto. De verpakking vind ik alleen persoonlijk wat goedkoper overkomen vanwege de vormgeving en de keuze voor typografie.

Urban Decay

Urban Decay komt binnenkort met de Naked Skin Shapeshifter. Dit product is verkrijgbaar in twee verschillende kleurencombinaties. Je kan met dit palette, contouren, color-correcten en highlighten. Ideaal dus voor een goede basis! Dit klinkt als een heel handig palette!

Juvia’s Place Saharan Blush Palettes

Juvia’s Place is nog niet heel erg bekend in Nederland, maar van alles wat ik moet geloven, moet het een heel mooi merk zijn. Ze komen nu namelijk met twee nieuwe Saharan Blush Palettes. Één voor de lichte huid en één voor de medium huid. Ze zien er naar mijn idee echt prachtig uit!

make-up nieuws geruchten
make-up nieuws geruchten
Ze zijn nu al beschikbaar voor een prijs van $18,-. Je kan de palettes gebruiken als blush, contour en oogschaduw.

Zoeva The Basic Collection

Bijna iedere keer komt Zoeva in een ‘Make-up Nieuws & Geruchten’ artikel op mijn blog en zo ook deze keer. Ze komen namelijk 15 mei met The Basic Collection. Deze collectie bestaat uit een Eyeshadow Palette met 10 verschillende basic kleuren en een Face Palette met een blush, bronzer en highlighter. Ik vind het er nu al prachtig uitzien! Vanaf 15 mei zal deze collectie verkrijgbaar zijn in de webshop.

Persoonlijk ben ik na dit artikel het meest enthousiast geworden over het Too Faced palette! Ik vind het jammer dat Too Faced zo lastig verkrijgbaar is, maar anders… Ook ben ik enthousiast over de nieuwe Zoeva producten! Kom jij nog leuke make-up nieuwtjes en/of geruchten tegen? Deel ze dan met mij op Social Media!

Bekijk alle nieuwe collecties die uitkomen hier

Bekijk hier de vorige make-up nieuws en geruchten artikelen: