make-up nieuws geruchten
In deze Make-up Nieuws & Geruchten komen weer allerlei leuke nieuwtjes voorbij. Dit keer met onder andere merken als Kat von D, Anastasia en Maybelline. Al nieuwsgierig naar de producten die binnenkort gelanceerd gaan worden?Voor meer uitleg en extra nieuwtjes kan je bovenstaande video bekijken, waarin ik ook onderstaande nieuwtjes nog bespreek.

Volg je Make Me Blush al op Instagram? En YouTube?

make-up nieuws geruchten

Kat von D Alchemist Highlighter

Kat von D komt binnenkort met de Alchemist Mini. Waarschijnlijk ken je wel het Alchemist Palette met de vier gekleurde highlighters in blauw, groen, geel en paars. De Alchemist Mini gaat dus naar mijn idee een single highlighter zijn met één van deze kleuren, maar 100% zeker weten we het helaas nog niet. De verpakking lijkt er in ieder geval al wel behoorlijk op en is absoluut prachtig!

Maybelline Soda Pop Palette

Maybelline komt in de herfst van 2018 met een nieuw palette genaamd Soda Pop. Ik heb nog geen officieel persbericht ontvangen voor dit palette in Nederland, dus het is nog niet helemaal zeker of dit palette daadwerkelijk in Nederland verkrijgbaar gaat zijn. Al heb ik wel het vermoeden dat dat gaat gebeuren. Het palette bevat veel warme oogschaduw kleuren, maar ook wel een paar ‘Pops of Colour’, zoals de oranje en paarse kleur. Maybelline is o.a. verkrijgbaar via Douglas en Bol.com
.

Make-up Nieuws: Violet Voss Highlighter

Violet Voss plaatste deze sneak peek foto op hun Instagram en ze zijn er al een tijdje mee bezig en binnenkort worden ze gelanceerd. Wat het precies is dat weet ik nog niet. Het kunnen bijvoorbeeld eyeliners, lipstick, glitter toppers zijn. Wat we in ieder geval weten, is dat het iets met glitter is. Vooral de derde kleur van boven, die spreekt mij erg aan.

Anastasia Dream Highlighting Kit

Anastasia Beverly Hills heeft een nieuwe Highlighting Kit gelanceerd, genaamd Dream. De verpakking zelf vind ik persoonlijk al prachtig, de buitenkant is namelijk volledig holografisch. Het palette is op dit moment nog niet verkrijgbaar in Nederlandse webshops, maar hoogstwaarschijnlijk zal dat binnenkort wel gebeuren. Het palette is al wel verkrijgbaar via de Engelse webshop van ABH zelf en het palette kost daar omgerekend ongeveer € 53,- en je krijgt er gratis de A23 Brush bij.


Bekijk hierboven de swatches van het palette.

Persoonlijk ben ik onwijs nieuwsgierig naar de Kat von D highlighter en de Highlighting Kit van ABH, maar naar welk nieuwtje ben jij het meest nieuwsgierig?

Bekijk alle nieuwe collecties die uitkomen hier

Meer make-up nieuws