papaya
Tijdens de sale van The Body Shop ben ik helemaal los gegaan. Ze hadden zulke leuke producten en dat voor zo’n lage prijs. Ik kon het niet laten om wat te bestellen. Op dit moment is deze geur niet meer te koop, maar vaak haalt The Body Shop de geur wel weer terug speciaal voor de sale of omdat de geur misschien toch goed liep. Dus hopelijk voor jullie kunnen jullie hem ook scoren voor zo’n ontzettend lage prijs.

papaya
De producten die ik vandaag ga reviewen zijn een douchegel en een body butter en allebei zijn ze in de geur Papaya. Een geur die je niet ontzettend vaak tegen komt, maar toch ontzettend lekker is!

papaya
Normaal gesproken koop ik liever een kleine variant body butter, maar aangezien deze goedkoper was dan de kleine koos ik natuurlijk voor deze.

De verpakkingen zijn zoals altijd weer heel leuk. Typisch verpakkingen voor The Body Shop en ik ga er niet teveel woorden aan wijten aangezien de verpakkingen bijna altijd wel hetzelfde zijn.

papaya
De douchegel vind ik een heerlijke fruitige geur voor onder de douche. Hij schuimt lekker en eigenlijk is hij verder niet echt heel bijzonder. Normaal zou ik niet een dure douchegel kopen. Als een douchegel maar lekker ruikt en goed mijn huid schoon maakt dan vind ik het goed, maar in de sale wilde ik deze geur toch wel graag proberen.

papaya
papaya
De body buttes van The Body Shop zijn wel echt favoriet voor mij. In een korte tijd heb ik er best veel gekocht. Ze lijken allemaal wel veel op elkaar, maar zijn vaak net een tikkeltje anders. Deze body butter is wel echt een wat hardere butter als een boter. De geur vind ik echt heerlijk! Hij ruikt zo lekker en ik smeer me de laatste tijd er echt veel mee in. Ik ben fan.

Ik heb al heel vaak een artikel over de artikelen van The Body Shop geschreven, maar ik ben er gewoon echt fan van. Heb je nog nooit wat van The Body Shop geprobeerd? Doe dat dan zeker. Ze hebben heel vaak een hele goede sale en ook online hebben ze hele toffe aanbiedingen. Nu kun je namelijk als je besteld een setje twv €13,- er gratis bij krijgen of een mini body butter voor maar €1,- erbij kopen. Als je precies de aanbiedingen wilt weten, kijk dan even op hun site.

papaya
De body butter had een prijs van €4,80 en de douchegel €2,10. Dat is pas korting! Normaal kost een body butter bij The Body Shop €16,- en een douchegel €7,-

Zouden jullie eventueel ook nog een artikel willen lezen van de Passievrucht versie of toch liever niet?

x Daniëlle