kneipp lippenbalsem depot effect
Ken jij de nieuwe Kneipp lippenbalsems al? Deze lippenbalsems hebben een 100% natuurlijke en vegan formule in een duurzame verpakking. In deze blogpost review ik drie Kneipp lippenbalsems met depot-effect. Ik ga je vertellen wat het depot-effect inhoudt en natuurlijk wat ik ervan vind.

kneipp lippenbalsem depot effect
Al allereerste ziet de verpakking er direct al heel kleurrijk uit. Buiten dat ik hem persoonlijk er mooi uit vind zien, is het ook nog eens heel duurzaam. De greep is gemaakt van kurk en het vouwdoosje van ecovriendelijk graspapier. Dit graspapier genereert minder CO2-uitstoot, vereist ca. 3.000 liter minder water per ton karton en zorgt voor korte transportroutes.

kneipp lippenbalsem depot effect

Lippenbalsems met natuurlijke en vegan formule

Kneipp heeft drie verschillende varianten in hun assortiment. De Watermint – Aloe Vera, Almond – Candelilla en Capuaçu-nut – Vanilla. Deze Kneipp lippenbalsems hebben een 100% natuurlijke en vegan formule. Zo is bijvoorbeeld Candelilla wax een vegan alternatief voor bijenwas.

lipcare review

Depot-effect van de Kneipp lippenbalsems

Zoals ik in het begin al benoemde hebben deze lippenbalsems een depot-effect. Hierdoor wordt de werking van de verzorgende ingrediënten beetje bij beetje afgegeven en hoeft de lippenbalsem minder vaak aangebracht te worden. De lippenbalsems zijn op basis van natuurlijke oliën en/of botanische wax. Hierdoor hebben ze geen verslavende werking zoals lippenbalsems op waterbasis.

lip care review
Mijn persoonlijke favoriet is toch wel de Watermint – Aloe Vera. Eigenlijk vind ik ze qua werking alle drie erg prettig, maar de groene variant is mijn favoriet vanwege de heerlijke geur. Een frisse, maar natuurlijke geur die niet te overheersend is. De werking van de lippenbalsems vind ik erg fijn. Ze brengen fijn aan en verzorgen mijn lippen goed. Buiten dat ze heel fijn werken en er leuk uitzien, vind ik het ook enorm fijn dat ik met deze lippenbalsem een goede keuze maak. De formule is 100% natuurlijk en vegan en de verpakking is heel duurzaam door het kruk en graspapier. Ik raad deze lippenbalsem je dan ook zeker aan als je goed voorbereid wil zijn voor de aankomende koude maanden.

kneipp lippenbalsem depot effect
De adviesprijs van de Kneipp lippenbalsems is € 5,99. Met de code LIP25 ontvang je tot 31 december 25% korting op het gehele lippenbalsem assortiment in de Kneipp webshop.

Het product uit dit artikel heb ik opgestuurd gekregen ter review. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

— Lees ook: Kneipp Vernieuwde Voetverzorging Review
Pinterest Nederlandse beautyblog
Pinterest Nederlandse beautyblog
Pinterest Nederlandse beautyblog