De verzorgingsproducten van The Body Shop vind ik heel erg fijn, maar wist je ook dat The Body Shop make-up verkoopt? Ik zie het wel eens voorbij komen, maar eigenlijk helemaal niet zo heel vaak. Vandaag heb ik een review over de nieuwe The Body Shop Shimmer Cubes.
shimmer cubes
shimmer cubes
shimmer cubes
Deze Shimmer Cubes zijn vanaf begin maart te koop bij The Body Shop. De kleur die ik heb is 30 Spring Bronze. Een mooi palette met allemaal soorten bruin tinten, maar wel bruin tinten die ik niet zo heel vaak gebruik. Ze zijn wat anders dan anders.

shimmer cubes
shimmer cubes
Het is een plasticen verpakking, met daarin vier losse oogschaduw eigenlijk. Ze hebben alle vier hun eigen verpakking en daardoor kun je ze eruit halen. Als je meerdere palettes hiervan hebt, kun je dus ook je eigen palette samenstellen. Je kan ze natuurlijk ook los meenemen of ergens anders in stoppen.

shimmer cubes
shimmer cubes
shimmer cubes
Ik kan begrijpen dat het je irritant lijkt als je snel een look wilt maken, maar je kan de dekseltjes van de verpakking onderop de oogschaduw doen en dan weer terug in het doosje. Zo kun je ze weer makkelijk gebruiken.

shimmer cubes
shimmer cubes
Hierboven zie je de swatches. Wauw wat een pigment. Eventjes zachtjes over de oogschaduw en je hebt direct al heel veel te pakken. Het zijn niet echt creamy oogschaduws, ze zijn eerder een beetje ruw. Tja, hoe leg je dat uit. Ze voelen in ieder geval fijn aan. Ze hebben ook nauwelijks last van fall out en dat vind ik wel echt een pluspunt. Fall out is opzich niet heel erg, maar als je het niet hebt is het alleen maar makkelijker en fijner in gebruik.

shimmer cubes
shimmer cubes
Hier zie je de kleuren als ik ze in een look gebruik. Wauw, wat een pigment en hier ben ik zelfs vergeten oogschaduwbasis te gebruiken. Moet je nagaan.

shimmer cubes
shimmer cubes
De kleuren vind ik heel bijzonder en vooral in een look merk ik pas hoe mooi ze zijn en merk je ook echt dat ze 0,0 last hebben van fall out.

shimmer cubes
shimmer cubes
Dit palette kost €22,- wat eigenlijk best veel geld is, maar er zit ook heel veel in. Ik vraag me echt af hoe lang je er wel niet mee kan doen. En als je het omrekent is €5,50 niet duur voor een oogschaduw waar zo veel in zit. Ik ben in ieder geval tevreden! Je kunt hem kopen in de webshop van The Body Shop.

Wist jij dat The Body Shop make-up verkocht?

x Daniëlle