In mijn shoplog konden jullie al zien dat ik een föhn gekocht had. Wij hadden altijd een föhn borstel, maar daar droogt je haar natuurlijk lang niet zo snel door als een echte föhn. We kozen dus een föhn uit in de winkel. Welke we precies nodig hadden, wisten we niet. Als het haar maar droog word, dan is het goed.

Volg je Make Me Blush al op Instagram? En YouTube?

remington
remington
Het is een krachtige 2000 watt haardroger. De föhn heeft drie warmtestanden en twee snelheden. Daarnaast heeft hij ook nog een Cool Shot om de haarstijl te fixeren. De ionische technologie produceert 90% meer ionen dan een reguliere haardroger. De föhn heeft twee verschillende opzet stukken. Namelijk een blaasmond en eentje voor extra volume en het drogen van krullend haar. Hij heeft ook een afneembaar luchtfilter en rooster en je kunt hem ophangen aan het ophangoog.

remington
remington
remington
Ik kan er niet extreem veel over vertellen, maar het natuurlijk wel laten zien. In het filmpje hieronder laat ik zien hoe snel het mijn haar droogt. Zoals je ziet gaat het lekker snel en ik ben er zeer tevreden over. Ik moet nog even oefenen met de opzet stukken, maar dat komt wel goed.


Het is dus een extra filmpje voor jullie! 🙂 Ik ben lekker bezig geweest en heb wat gespeeld met effecten in After Effects. Zoals de leuke hartjes in het begin.

Deze föhn heb ik gekocht voor €20,- , maar is in Nederland te koop tussen de €23,- en €30,-. De Remington Pro Ionic 2000 is het type van deze föhn voor als je dat zou willen weten.

Wat voor föhn heb jij?

Lees meer: The Body Shop Welness collectie: Sleep, Breathe & Boost