sephora lipstick lip last 08
Al eerder had ik vol enthousiasme verteld dat Kopenhagen een Sephora heeft. Uiteindelijk heb ik niet veel gekocht, maar wel een prachtige lipstick van de collectie van Sephora zelf en ik ga je vandaag laten zien hoe hij eruit ziet en wat ik ervan vind.

Sephora is helaas weg uit Nederland en dat is misschien wel de grootste fout geweest op beauty gebied in Nederland. Toch kunnen we wel de items van Sephora bestellen op de Amerikaanse en Franse webshop. Vandaar dat ik deze review wel online plaats.

sephora lipstick lip last 08
De verpakking van de lipstick is vrij dun en lang. Het is een glanzende zwarte verpakking met zilveren letters rondom de dop. Bovenop vind je de kleur van de lipstick in het logo van de Sephora. Onderop staat de naam van de kleur. In mijn geval is dat Nº08 Pink-Spiration. Een oud roze koele kleur. De verpakking vind ik er prima uitzien en is gelukkig ook makkelijk in gebruik. Helaas heb ik hem ondertussen al wel kapot gemaakt. De lipstick zelf is namelijk gaan draaien, waardoor het wat lastiger wordt in gebruik. Ik durf niet te zeggen of dit aan de kwaliteit van de verpakking zou liggen.

De kleur van de lipstick is vrij koel en dat is de reden dat ik hem meenam. Achteraf denk ik dat hij best op Pink Plaid van MAC zal lijken. We zullen het zien! In totaal zijn er 26 kleuren verkrijgbaar. Behoorlijk wat dus.

sephora lipstick lip last 08
Hier zie je de swatch van Nº08 Pink-Spiration. De kleur is compleet mat en is goed gepigmenteerd. De kleur is roze en vrij koel van ondertoon.

sephora lipstick lip last 08
Na het maken van de swatch dacht ik nog meer dat hij op Pink Plaid zou lijken, dus ik ging ze even vergelijken qua kleur. Pink Plaid van MAC is één van mijn favoriete lipstick kleuren ooit.

sephora lipstick lip last 08
Links zie je de kleur van Sephora en rechts Pink Plaid van MAC. De kleur van MAC is nog iets paarser en koeler van ondertoon. Je kan goed zien dat de kleur van Sephora iets roder en warmer is.

sephora lipstick lip last 08
Hier zie je de kleur op mijn lippen. Op mijn lippen vind ik het een prachtige kleur. De lipstick brengt makkelijk aan. De lipstick is wel vrij droog en laat al snel wat velletjes zien. Na een paar minuten trekt dit wel meer weg, maar als je al hele droge lippen hebt zal dit nog meer gaan opvallen.

sephora lipstick lip last 08
De kleur blijft ontzettend goed zitten. Hij is goed mat en gaat ook stainen in je lippen. De kleur trekt dus echt een beetje in je lippen en hij zit muurvast. Na een maaltijd vervaagt de kleur wel een beetje, maar gelukkig gaat het bijwerken makkelijk. De lipstick houd goed vast en ook na een wat eten en drinken is hij er niet direct af.

sephora lipstick lip last 08
Hier zie je de kleur nog full face. De kleur vind ik echt prachtig en ik ben er helemaal weg van. Ik ben erg tevreden over de lipstick en ik hoef niet bang te zijn dat hij na een drankje er af gesleten is. Het enige minpunt aan de lipstick vind ik dat hij dus vrij droog is, maar dat moet ik er voor over hebben.

sephora lipstick lip last 08
De Sephora Color Lip Last Nº08 is onder andere verkrijgbaar op de Amerikaanse webshop van Sephora voor een prijs van ongeveer omgerekend €12,42.