Boho Balm
In de Vip Box van mei 2014 zat onder andere een product die je voor je lippen en je wangen kon gebruiken en ook nog eens in twee kleuren. Dat klinkt ideaal om mee te nemen. Vier producten dus eigenlijk in één klein doosje. Wel is het een creamy product, dus ik ben benieuwd of het wat is. Ben jij dat ook? Lees dan even verder.


Het is een klein potje met daarin twee verschillende roze tinten. Je kunt hem gebruiken voor op je lippen en voor op je wangen als blush. Vaak vind ik cream blushes niet zo heel fijn, maar laten we niet gaan oordelen voordat we het gebruikt hebben.


Het is dus een klein potje die er wel schattig uitziet. Niet heel hygiënisch doordat je telkens met je vingers erdoor gaat jammer genoeg. Je kan er ook met je kwast in en dan heb je natuurlijk dat probleem niet. Ook is de deksel wat te groot. Pak je hem bij de deksel, dan glijd de onderkant zo uit je handen. Niet echt de bedoeling lijkt mij. Gelukkig kun je de dop een beetje verbuigen zodat hij beter past.


Hier zie je de swatches. Ze zijn echt goed gepigmenteerd en zien er mooi uit. Ze zijn lekker creamy en zo op mijn vingers voelen ze fijn aan.


Dan de kleuren op mijn lippen. Als eerst deze licht roze kleur. Je kan de kleuren opbouwen en dat is wel fijn. Zo kun je zelf bepalen hoe fel je de kleur wilt hebben. Deze lichte kleur trekt niet in de lijntjes, maar de velletjes kun je van dichtbij wel zien. Goed scrubben dus. Hij voelt fijn aan op mijn lippen, maar de kleur vind ik jammer genoeg niks. Het is echt een Nicki Minaj kleur. Baby roze. Het is niet echt een kleur die mij staat. Dat is wel jammer want stel die andere kleur vind ik wel mooi, dan gebruik ik maar één van de twee. Hadden ze net zo goed één kleur in een potje kunnen doen.


Deze kleur vind ik alweer een stuk mooier. Het is een mooie koraal kleur en deze krijgt van mij nog zeker wat kansen om gedragen te worden in de zomer. Deze kleur trekt ook niet in de lijntjes, maar de velletjes zijn wel zichtbaar. Al is dat wel minder als bij de vorige kleur. Langzamerhand trekt dit naar mijn idee wat weg omdat ik het gevoel heb dat hij mijn lippen goed verzorgd.


Beide kleuren zijn matt en persoonlijk vind ik dat wel erg mooi. Het aanbrengen van de kleuren gaat wel wat lastig. Je kan het met je vingers doen en dat gaat prima, maar met een kwastje is het toch wat netter. Op de foto’s heb ik het gewoon met mijn vingers gedaan. De kleur is ook heel erg goed gepigmenteerd zoals de vorige en door de substantie blijft hij ook nog eens lang zitten. De balm ruikt naar vanille en is ook nog een beetje verzorgend. Je voelt ze nauwelijks op je lippen zitten en dat vind ik fijn. Het lijkt wel op een gekleurde lippenbalsem. Voelt fijn op je lippen, maar deze is ook nog eens heel goed gepigmenteerd en blijft lang zitten.


Hier zie je beide kleuren nog close-up op mijn lippen.


Dan over naar de kleuren op mijn wangen.


De lichtroze kleur. Ik vond hem op mijn lippen al niet mooi, maar op mijn wangen ook niet. Ik hou toch wat meer van warmere kleuren. Het aanbrengen viel me hier nog mee. Ik heb nog close-up foto’s, maar daar zie je het verschil niet heel erg.


De koraal kleur. Ik hou niet zo van cream blushes. Het is lastig aanbrengen, het kost meer tijd en in mijn geval word het vaak een stuk vlekkeriger. Je kan het beste een cream blush aanbrengen met deppende bewegingen. Deze kleur kreeg ik niet subtiel op mijn wangen. Zo kan ik echt niet over straat. De kleur is leuk, maar niet op mijn wangen…

Conclusie Boho Balm:

Als cream blush vind ik ze niet heel fijn, maar dit heb ik bij geen enkele cream blush, dus dat ligt niet aan dit product specifiek. De koraal kleur vind ik wel erg mooi en zou ik vaker willen dragen. De andere kleur vind ik niet heel mooi. Als ze de koraal kleur in lipstick vorm hadden gedaan dan was ik waarschijnlijk helemaal fan, maar zo in een potje. Meh… Ik moet het er maar voor over hebben dat de kleur in een potje zit, maar blijf het wel jammer vinden. Ik vind de koraal kleur voor op mijn lippen echt perfect. Die ga ik zeker vaker dragen.

Deze MeMeMe Boho Balm Cheek & Lip Tint is in de kleur Pink Rouge en bevat 11 gram. Hij kost €8,95 en is te koop in de MissLipgloss shop.