make-up nieuws
Het is alweer een tijdje geleden dat ik een Make-up Nieuws en Geruchten artikel schreef. In de tussentijd is er enorm veel aangekondigt en dit ga ik ook allemaal in dit artikel delen. Dit is dus een MEGA editie van ‘Make-up Nieuws & Geruchten’ met onder andere Jeffree Star, Too Faced, Kylie Jenner en meer…

Make-up Nieuws & Geruchten: Jeffre Star x Manny MUA

Jeffree Star heeft een Collab met Manny MUA! Het is een collectie die bestaat uit een Skin Frost en twee Liquid Lipsticks. De Skin Frost in de kleur Eclipse is een icy Peach-achtige kleur. Ook zijn er geruchten dat Manny een eigen make-up lijn gaat beginnen! bron foto

Prijzen:

Skin Frost Eclipse $29,- Liquid Lipstick Daddy $18,-
Liquid Lipstick I’m Shook $18,- Manny MUA Bundle $50,-
bron foto 2

Kat von D Blotting Powder

Kat von D komt met Lock It Blotting Powder! Een matte poeder die verkrijgbaar zal zijn in vier verschillende kleuren: Fair, Light, Medium en Deep.

Too Faced Clover Eyeshadow Palette

Oeh wauw, hoe to is dit! Too Faced komt weer met een nieuw palette en niet zomaar een palette. Dit is namelijk het Clover Palette. Het is een soort collab met het hondje Clover the Explorer. Het palette is onderdeel van de herfst collectie en zal rond augustus waarschijnlijk verkrijgbaar zijn voor een prijs van zo’n $50,-. Een deel hiervan zal gedoneerd worden aan een goed doel voor dieren.

Too Faced Glitter Palette

Natuurlijk is Too Faced nog niet klaar met het goede nieuws. Ze komen namelijk met nog een andere nieuw palette genaamd: Glitter Bomb! Een palette vol met glitters! Het palette zal rond juni 2017 verkrijgbaar zijn.

Zoeva Sweet Glamour

In de vorige make-up nieuws & geruchten liet ik al nieuwe Zoeva palette’s zien, maar er zijn weer twee nieuwe bijgekomen. Het gaat om de Sweet Glamour collectie die twee producten bevat, namelijk een oogschaduw palette en een blush palette. Beide producten bevatten allemaal pastel tinten. Ook de verpakking is in diezelfde sfeer gebleven. Het Sweet Glamour Eyeshadow Palette is verkrijgbaar voor een prijs van €21,80 en het blush palette voor een prijs van €14,80.

Kom jij nog leuke make-up nieuwtjes en/of geruchten tegen? Deel ze dan met mij op Social Media!

Bekijk alle nieuwe collecties die uitkomen hier