BLUX Box Unboxing Zomer 2017
De bekende BLUX Box is veranderd en vandaag op mijn blog unbox ik de inhoud van deze editie. Vanaf nu is er namelijk geen maandelijks abonnement meer, maar ontvang je iedere twee maanden een box. De box is nu extra groot en bevat iedere keer 8 tot 10 beauty producten. Vandaag unbox ik de zomer editie van de BLUX Box.

BLUX Box Unboxing Zomer 2017
De BLUX Box is een box waar je een abonnement op kan nemen die je op ieder gewenst moment kan opzeggen. Zo ontvang je iedere twee maanden een box vol met beauty producten. Het leuke hieraan is dat je van te voren niet weet wat erin zal zitten en het dus altijd een verrassing is (Tenzij je heel graag unboxing artikelen/video’s bekijkt zoals deze). Je ontvangt iedere keer 8 tot 10 beauty producten. Je betaalt hiervoor €29,95 inclusief verzendkosten, maar haalt de waarde van de box er iedere keer weer makkelijk uit! Op deze manier kan je jezelf (of iemand anders) dus een leuk cadeau geven en merken/producten ontdekken die je misschien normaal niet snel tegen zou komen.


Bekijk bovenstaande video om te kijken wat de inhoud van deze box is.

BLUX Box Unboxing Zomer 2017
Persoonlijk vind ik het een leuke inhoud! Ik vind het tof dat er zo goed gekeken is naar producten die nou echt handig zijn voor in de zomer. Daarbij zitten er ook een aantal handige verpakkingen in die zo mee op reis kunnen. De waarde van deze box is ongeveer €113,-!

Op deze website kan je meer informatie vinden over de BLUX Box en kan je hem ook eventueel bestellen. Bestel deze zomer editie nog voor 31 augustus 2017.

— Lees ook: The Body Shop Welness collectie: Sleep, Breathe & Boost