Big Bazar
De aanbiedingen komen als paddestoelen uit de grond. Er is weer een hele mooie aanbieding die ik graag met jullie wil delen en je zag het al in de titel, maar het gaat weer op OPI lakjes. En dit keer de Nicole collectie van OPI.

Dit keer komt de aanbieding van de Big Bazar. Ze hebben wel vaker leuke merken in de aanbieding gehad zoals Essie, Sally Hansen, OPI, Maybelline, L’Oréal. Ik ben benieuwd wat er nog meer komt. Omdat OPI zo goed bekend staat was ik wel benieuwd en kocht ik twee lakjes. Laatst had ik mijn nagellak collectie uitgezocht. Wat je hier kunt zien. Dus is er weer wat ruimte vrij gekomen die ik direct weer ga opvullen. Ik wilde er meer meenemen, maar nam er toch maar twee mee.

Big Bazar
Deze twee kleuren heb ik uitgekozen. Ik had nog andere kleuren in mijn hand, maar die leken wel heel erg op de kleuren die ik al had. Dus ging ik voor wat bijzonderders. Ze hebben allebei een hele bijzondere finish zoals je in het potje al een beetje kan zien. De vorm van het potje vind ik er heel leuk uitzien. Het is echt apart en een keer wat anders dan anders. Ook voelt de verpakking direct al een stuk steviger. De dop voelt fijn en je merkt alleen aan de verpakking al dat het kwalitatief wat beter is.

Big Bazar
Dit is hoe het kwastje eruit ziet. Het is een redelijk breed kwastje, maar niet zo breed als Essie en L’Oréal. Ook is dit kwastje is slapper vergeleken met die merken. Toch vind ik het wel fijn lakken.

Big Bazar
Big Bazar
Dan over naar de swatches. Sorry voor mijn korte nagels, maar dat krijg je bij werken van de Jumbo. Ze krijgen dan niet echt de kans om heel hard te groeien. Hier zie je het kleurtje Jade In The Shade. Ik vind hem echt prachtig. Hij is heel bijzonder en vind hem er heel mooi uitzien. Zo’n kleurtje had ik nog niet. Hij lijkt wat streperig, maar dat heb je eigenlijk altijd met dit soort kleurtjes. Met een topcoat zie je er niks meer van.

Big Bazar
Big Bazar
Dan over naar de tweede kleur. Namelijk Di-vine is Divine. Deze vind ik wat minder mooi, maar alsnog niet verkeerd. Hij heeft ook een hele bijzondere finish en in het zonlicht zie je wat gouden glittertjes erin verwerkt. Heel bijzonder ook weer!

Ze kosten dus nu maar €3,99 per stuk en dat vind ik niet duur voor dit merk nagellak. Normaal kostten ze namelijk €9,99. Ik ben er heel erg blij mee en eindelijk heb ik eens voor lakjes gekozen die ik echt nog niet had. Naast deze bijzondere kleuren hebben ze ook basic kleuren. Kijkje nemen dus!

Heb ik je weer overgehaald om naar de Big Bazar te gaan, haha?

x Daniëlle