catrice brow definer review long-lasting
Komt dit artikel je bekend voor? Dat kan kloppen. Vorige week stond hij namelijk online, maar een deel van het artikel miste en dat ontdekte ik gisteren pas. Vandaar dat ik hem vandaag nog eens plaats. – Terwijl ik aan het ‘shoppen’ was voor het schap van Catrice, zag ik iets nieuws. Of nouja, ik wist al dat het zou komen. Namelijk de Brow Definer. Dit is een stiftje waarmee je je wenkbrauwen bij kan tekenen. Een nieuw concept naar mijn idee en ook nog eens budget. Benieuwd of het er mooi uitziet en of het werkt?

Deze Longlasting Brow Definer is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Namelijk 010 James Blond, 020 flASHy Brows en 030 Chocolate Brow’nie. Erg leuke en originele namen! Ik koos voor de tweede kleur. Deze leek mij het beste te passen bij mijn wenkbrauwkleur. De verpakkingen zijn simpel en hebben de kleur van het de stift zelf.

catrice brow definer review long-lasting
Het is een stiftje met een erg dun en precies puntje. Hiermee kun dus echt haartjes tekenen zodat het er natuurlijk uit komt te zien.

catrice brow definer review long-lasting
Dit is de swatch. Het is echt een assige kleur en dat vind ik een enorm pluspunt. Veel wenkbrauwproducten neigen naar oranje en ik heb nog nooit iemand met fel oranje wenkbrauwen gezien. Vaak hebben je wenkbrauw een assige/grijze ondertoon. Pluspunt dus voor Catrice. Het lijntje wat ik hier heb getekend bleef de hele dag goed zitten. Met wat water ging hij er wel weer af, maar als er niks op kwam, ging hij er ook niet met wrijven af.

catrice brow definer review long-lasting
Dan is het tijd om dit product aan te brengen op mijn wenkbrauwen. Het puntje is erg dun, dus het was even wennen. Je kan je wenkbrauwen er erg strak mee bijtekenen en als ware kleine haartjes bijtekenen doordat het puntje zo dun is. Daardoor lijkt het ook erg natuurlijk. Zelfs als je dichtbij kijkt, lijken je wenkbrauwen nog erg natuurlijk. Veel natuurlijk dan dat dit bij poeder zou zijn. Het enige nadeel vind ik het extra bijtekenen. Hiermee bedoel ik, optisch je wenkbrauw langer laten lijken. Dus er een stukje bij aantekenen. Dit lijkt namelijk niet zo heel natuurlijk meer. Het kan wel en is niet storend, maar teveel zou ik niet doen.


Helemaal links zie je mijn wenkbrauw zonder make-up. In het midden met enkel poeder en rechts enkel het stiftje.


Op de bovenste foto zie je mijn linker wenkbrauw met het stiftje en de rechter met poeder. Op de onderste foto zie je mijn beide wenkbrauwen met het stiftje.

Mijn wenkbrauwen zien er door dit product heel natuurlijk, maar toch strak en mooi uit. De kleur vind ik ook erg goed en ik ben blij dat hij wat neigt naar de assige/grijze tint. Ook blijft dit product zonder moeite de hele dag zitten. Voor deze review heb ik er ook even mee gedouched om te kijken of hij waterproof was. Dat was hij niet, maar dat was dan ook niet een optie die Catrice gaf. Heb er zelf niet echt een probleem mee. Het zou leuk zijn geweest.

catrice brow definer review long-lasting
Over dit product ben ik dus erg tevreden! Of ik hem zou vervangen voor mijn poeder weet ik nog niet, want ik moet zeggen dat ik die ook wel erg fijn en mooi vind. Deze Longlasting Brow Definer kost maar €3,39 en is te koop bij enkele Kruidvat filialen. In week 37 t/m 44 zullen ze bij enkele Kruidvat filialen de schappen van Catrice en Essence uitbreiden.

x Daniëlle