Kneipp Vernieuwde Voetverzorging Review
De zomer zit eraan te komen en dat betekent dat de sleehakken, de slippers en de sandalen weer uit de kast gehaald kunnen worden. We kunnen onze voeten weer laten zien! Maanden lang hebben je voeten verstopt gezeten in sokken en schoenen en ze kunnen wel een opknapbeurt gebruiken. In dit artikel review ik de nieuwe voetverzorgingsproducten van Kneipp die je klaarmaken voor de zomer!

Eigenlijk verzorg ik mijn voeten veel te weinig omdat ik er niet zo snel aan denk. Toch is het zeker belangrijk. Wist je dat we dagelijks tussen de 8.000 en 15.000 stappen zetten? Ook hebben 8 op de 10 vrouwen last van voetproblemen. Daarnaast is het natuurlijk extra fijn als je voeten er verzorgt uitzien in je nieuwe zomerschoenen. De afgelopen paar weken heb ik meerdere voetenbadjes genomen en alle producten uitgebreid getest. Goed om te weten is dat de producten geschikt zijn voor diabetici.

De verpakkingen hebben allemaal dezelfde stijl en zien er vrolijk uit naar mijn idee. Alle producten hebben als basis een heerlijke frisse geur van natuurlijke calendula en sinaasappelolie. Mijn favoriete geur als het op huidverzorging aankomt! De sinaasappelolie zorgt voor deze frisse geur en heeft een vitaliserende werking. Het ingrediënt calendula is zeer geschikt voor het herstel en de verzorging van gevoelige en overbelaste voeten.

Kneipp Vernieuwde Voetverzorging Review

Kneipp Voetbadbruistablet – €1,89

Als eerst dit Voetbadbruistablet. Dit product verfrist, ontspant en verzorgt vermoeide voeten. Een warm voetenbad werkt verwarmend en ook ontspannend. Ook schijnt een voetenbad je lichaam een oppepper te geven en helpt het tegen slaapproblemen en stress.

Kneipp Vernieuwde Voetverzorging Review
Hierboven zie je hoe de tablet eruit ziet in een grote emmer. Nadat ik mijn voeten uit het water haalde van het voetenbadje met dit bruistablet voelde ik een wereld van verschil. Ik heb oprecht mijn voeten niet zo zacht gezien na gebruik van dit bruistablet. Ik was erg verbaasd! Mijn voeten zagen er heel mooi en zacht uit.

Kneipp Vernieuwde Voetverzorging Review

Kneipp Voetbadkristallen – €7,99

De voetbadkristallen kan je wat vaker gebruiken dan het bruistablet. Ik denk dat je hier zo’n 5-6 keer mee zou kunnen doen. Dit product werkt verfrissend, reinigend en verzorgend. In gebruik vind ik dit product fijn, maar toch verkies ik het bruistablet boven de kristallen.

Kneipp Vernieuwde Voetverzorging Review

Kneipp 5-in-1 Voetcrème – €8,49

De 5-in-1 voetcrème beschermt en herstelt, verzorgt, hydrateert, verlicht jeuk en versterkt de huidbarrière. Ook is de voetcrème verrijkt met avocado- en saffloerolie. Mijn voeten voelen na gebruik erg zacht en fijn aan. Ook trekt de crème goed in.

Kneipp Vernieuwde Voetverzorging Review

Kneipp Eeltcrème – €8,49

De Kneipp Eeltcrème vermindert eelt effectief en langdurig. Deze crème bevat 25% ureum, dit is een huideigen stof die de huid verzacht.

Kneipp Vernieuwde Voetverzorging Review

Kneipp Voetbutter – €8,99

Voor échte droge voeten is deze voetbutter goed geschikt. Zien je hielen eruit als droge woestijngrond? Smeer dan je voeten voor het slapen gaan dik in met deze voetbutter en trek daarna meteen sokken aan.

Kneipp Vernieuwde Voetverzorging Review
Hier zie je nog de substanties van de drie verzorgingsproducten op een rij.

Conclusie:

Vanaf nu zal ik het verzorgen van mijn voeten niet meer onderschatten. Na de voetenbadjes heb ik oprecht gemerkt wat voor verschil het kan geven. Het is niet veel werk en eigenlijk ook nog eens heel ontspannend. Het meest enthousiast ben ik over het Bruistablet. Na het gebruik van dat product zag ik echt een wereld van verschil. De geuren van iedere product vind ik echt heerlijk, want de geur van sinaasappel is echt mijn favoriet. De producten vind ik oprecht fijn in gebruik. Ik heb in dit artikel geen foto’s van mijn voeten omdat het verschil op een foto heel lastig te zien is en ik weet dat niet iedereen van foto’s van voeten houd.

De vernieuwde Kneipp voetverzorgingsproducten zijn onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat.

De producten uit deze review heb ik mogen ontvangen. Dit beïnvloed mijn mening niet! Lees de disclaimer.