rimmel colour precise eyeliner
Stift eyeliners zijn mijn meest favoriete eyeliners die ik ken. De laatste tijd heb ik geen stift eyeliner meer gebruikt omdat die van mij allemaal op of uitgedroogd waren. Inmiddels heb ik weer een nieuwe stift eyeliner van Rimmel en deze kende ik nog niet. In deze review vertel ik je álles over de Rimmel Colour Precise Eyeliner.

rimmel colour precise eyeliner
Zelf was ik ontzettend benieuwd naar deze Rimmel Colour Precise Eyeliner. Ik ben namelijk gek op stift eyeliners en ik was heel benieuwd of deze ook aan mijn verwachtingen en eisen zal voldoen. Bij iedere ooglook breng ik een eyeliner aan en mijn voorkeur gaat uit naar een stift eyeliner. Simpelweg omdat dit het makkelijkst aanbrengt en makkelijk te verwijderen is.

De verpakking is simpel en de eyeliner zit er al goed uit. Het is een simpele zwarte huls met wat leuke speelse typografie. Simpele verpakking, maar alles wat je wilt weten staat er op. Zelf heb ik uiteraard de zwarte variant, maar Rimmel heeft ook nog een witte en kobalt blauwe kleur in haar assortiment zitten.

rimmel colour precise eyeliner
De eyeliner heeft een viltsen spitse en lange punt. De punt doet me veel denken aan de L’Oréal Super Liner Perfect Slim die ik ontzettend fijn vind! Het vilten puntje is stevig, maar heeft wel een soepel uiteinde.

rimmel colour precise eyeliner
Hier zie je de eyeliner aangebracht in een look. De eerste keer lukte prima. Precies de eyeliner die ik zoek. Intens zwart gepigmenteerd, makkelijk aan te brengen en het werkt snel.

rimmel colour precise eyeliner
rimmel colour precise eyeliner
Uiteraard testte ik hem meerdere keren en ik hoopte er niet op, maar helaas. Bij de tweede keer was het een stuk lastiger om een intense zwarte lijn te krijgen. Dit heb ik bij meerdere eyeliner stiften gezien helaas. Ik heb het idee dat het komt doordat ik het over oogschaduw heen aanbreng, maar ik vind ook dat dat moet kunnen. Ik heb de liner op de kop bewaard zodat de inkt naar de punt zakt, maar dit hielp helaas nauwelijks.

Conclusie Rimmel Eyeliner

Een goede lijn zetten is makkelijk, hij werkt fijn, de punt is goed, hij is intens zwart. Alleen in combinatie met oogschaduw werkt hij niet perfect. Dan is het echt een kwestie van even wachten voordat er genoeg inkt in de vilten punt zit heb ik het idee. Het lijkt namelijk zo dat de punt van de liner op een gegeven moment niet genoeg zwarte inkt bevat waardoor hij weinig afgeeft. Want als ik hem na een tijdje weer gebruik, doet hij het in het begin het even goed, maar daarna komt er bijna niks meer vanaf.

rimmel colour precise eyeliner
De eyeliner zit verder heel fijn. Hij blijft goed zitten en je kan hem heel makkelijk verwijderen met remover. Alleen doordat ik er geen intens zwarte lijnen over mijn oogschaduw mee kan maken, vind ik het geen fijne eyeliner en raad ik je hem niet aan. Behalve als je hem enkel en alleen zou gebruiken zonder oogschaduw of iets onder je liner. Toch zou ik liever gaan voor de L’Oréal Super Liner Perfect Slim. Deze is wel wat duurder, maar naar mijn idee ook beter.

De Rimmel Colour Precise Eyeliner is verkrijgbaar bij de drogist voor een prijs van €7,99.