L'Occitane Fleur Se Cerisier
Gevoelsmatig komt de lente weer langzaam tevoorschijn. Het is langer licht, de zon schijnt veel (niet altijd, want daarom wonen we in Nederland), de wintercollecties verdwijnen in de winkels en de vrolijke kleuren komen te voorschijn. Maar ook de vrolijke geuren! L’Occitane komt namelijk met een nieuwe parfum voor de lente.

L'Occitane Fleur Se Cerisier
Fleurs Se Cerisier is een nieuwe lijn speciaal voor de lente. De geur bevat een extract van kersen uit de Luberon, een streek in de Provence waar veel kersenbomen te vinden zijn. Deze lijn bevat een Eau de Toilette, een Shower Milk, een Hydrat Foam, een Hand Cream en een Perfumed Touch. Alle producten in deze lijn bevatten kersenextract uit de Franse Lubéron.

L'Occitane Fleur Se Cerisier
Zelf ben ik heel erg van de warme kruidige geuren, maar er is iets aan deze geur dat ik hem werkelijk waar heerlijk vind. Hij is heel fris en bijzonder. Niet een standaard geur die vaak voorbij komt, dat zeker niet. De geur is vrij fris, maar veel duidelijker kan ik het niet omschrijven. Ik kan het niet echt associeren met iets. Hieronder heb ik in ieder geval de noten voor je. Misschien dat je zelf als iets ziet wat je lekker vind aan een parfum.

Topnoot

Citroen, Zwarte Bes, Watermeloen

Hartnoot

Kersenbloesem, Viool, Roos

Basisnoot

Muskus

L'Occitane Fleur Se Cerisier
De flacon vind ik er ook leuk uitzien. Hij is simpel, maar heeft net een beetje meer door de schuine rechthoekige vorm en de bloemetjes die in het glas verwerkt zijn. Ook de rode details maken het geheel helemaal af.

L'Occitane Fleur Se Cerisier
De geur vind ik heerlijk, maar is altijd lastig te omschrijven. Misschien snap je pas wat ik bedoel als je de geur ook zelf geroken hebt. Ik vind hem in ieder geval heerlijk en het is wel een favorietje geworden. Als lente in geuren te omschrijven was, dan koos ik voor dit parfum.

De Cherry Blossom producten zijn verkrijgbaar vanaf februari in de L’Occitane boetieks en op www.loccitane.nl.

Cherry Blossom Parfum Cherry Blossom Shower Milk Cherry Blossom Hydrat Foam Cherry Blossom Hand Cream Cherry Blossom Perfumed Touch
50ml 250ml 250ml 30 ml 200 ml
€36,00 €14,50 €23,00 €7,50 €19,00


Het product uit dit artikel is gesponsord ter review.