prettybox
Toen meer dan twee jaar geleden de eerste beautybox in Nederland kwam was iedereen enorm enthousiast. Inmiddels is er heel veel veranderd en zijn er ook boxen bij gekomen en boxen overgenomen. Nog steeds vind ik al deze beautyboxen heel leuk, maar wel heb ik voor jullie een bijzonder nieuwtje hierover.

In het begin hadden we voor zover ik weet de Glossybox, Beautybox en de Truly Yours box. Daarbij waren er nog wel andere minder bekende boxen als VIP box, Stylecase en By Vicky. Nu was Glossybox al overgenomen door Prettybox en was Truly Yours tijdelijk gestopt. Op dit moment gaan er weer dingen veranderen. Zo word de Prettybox weer overgenomen door Deautybox en de Truly Yours door de Beautybox.

Voor ons zal dit waarschijnlijk weinig veranderen. We zullen geen Pretty- en Truly Yours boxen meer ontvangen, maar hebben daarvoor wel leuke boxen terug.

Wat is nou dan een beautybox?

Ben je helemaal niet bekend met een beautybox? Dan leg ik het even uit. Je kan namelijk een abonnement nemen op een beautybox. Zo kan je eenmalig een box kopen of misschien wel een jaarabonnement. Je krijgt dan iedere maand een box opgestuurd met daarin vijf verschillende producten. Dit zijn dan full size producten gecombineerd met miniaturen. Doormiddel van zo’n box kun je nieuwe merken leren kennen en heb je elke maand een verrassing voor jezelf.

De Beautybox kost per maand €14,95 en de Deauty box €16,95. Beide bedragen zijn inclusief verzendkosten. Je haalt je geld er in ieder geval gegarandeerd uit.

Op mijn Youtube kanaal unboxte ik al maandelijks beide boxen en voorlopig zal daar ook niet veel aan veranderen. Aan het einde van de maand kun je weer mijn Beautybox en Deauty box unboxing verwachten. Deze unboxing zal ik filmen, maar ik zal ook foto’s in het artikel toevoegen zodat je zelf kan kijken wat je prettiger vind.