Prettybox en Truly Yours worden overgenomen

prettybox
Toen meer dan twee jaar geleden de eerste beautybox in Nederland kwam was iedereen enorm enthousiast. Inmiddels is er heel veel veranderd en zijn er ook boxen bij gekomen en boxen overgenomen. Nog steeds vind ik al deze beautyboxen heel leuk, maar wel heb ik voor jullie een bijzonder nieuwtje hierover.

In het begin hadden we voor zover ik weet de Glossybox, Beautybox en de Truly Yours box. Daarbij waren er nog wel andere minder bekende boxen als VIP box, Stylecase en By Vicky. Nu was Glossybox al overgenomen door Prettybox en was Truly Yours tijdelijk gestopt. Op dit moment gaan er weer dingen veranderen. Zo word de Prettybox weer overgenomen door Deautybox en de Truly Yours door de Beautybox.

Voor ons zal dit waarschijnlijk weinig veranderen. We zullen geen Pretty- en Truly Yours boxen meer ontvangen, maar hebben daarvoor wel leuke boxen terug.

Wat is nou dan een beautybox?

Ben je helemaal niet bekend met een beautybox? Dan leg ik het even uit. Je kan namelijk een abonnement nemen op een beautybox. Zo kan je eenmalig een box kopen of misschien wel een jaarabonnement. Je krijgt dan iedere maand een box opgestuurd met daarin vijf verschillende producten. Dit zijn dan full size producten gecombineerd met miniaturen. Doormiddel van zo’n box kun je nieuwe merken leren kennen en heb je elke maand een verrassing voor jezelf.

De Beautybox kost per maand €14,95 en de Deauty box €16,95. Beide bedragen zijn inclusief verzendkosten. Je haalt je geld er in ieder geval gegarandeerd uit.

Op mijn Youtube kanaal unboxte ik al maandelijks beide boxen en voorlopig zal daar ook niet veel aan veranderen. Aan het einde van de maand kun je weer mijn Beautybox en Deauty box unboxing verwachten. Deze unboxing zal ik filmen, maar ik zal ook foto’s in het artikel toevoegen zodat je zelf kan kijken wat je prettiger vind.

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

21 Reacties

 1. 11 maart 2015 / 11:25

  Ik heb nu weer aangemeld voor de Vipbox (styletonebox) Dat is dus ook weer veranderd haha

 2. 11 maart 2015 / 11:29

  Vanaf dag nummer één ben ik al geabonneerd op de Beautybox. Ik heb maar een paar keer gehad dat ik de box lichtelijk vond tegenvallen. Vrijwel altijd zitten er toffe producten en merken in. In het verleden heb ik de Glossybox ook een tijdje gehad, maar die viel me uiteindelijk tegen. Goh, wat een veranderingen. Of dat het er allemaal beter op gaat worden, is dan de vraag…

 3. 11 maart 2015 / 12:08

  Je hebt dus nu Beautybox en Deautybox? Ik heb al tijden geen box meer. Vond het in het begin wel leuk maar ben er nu beetje uitgekeken op.

 4. 11 maart 2015 / 12:10

  Ik heb ooit een tijdje een abonnement gehad op de Glossybox maar ik ben de laatste tijd niet meer zo van de boxen. Al is het soms wel leuk om ze te ontvangen (:

 5. 11 maart 2015 / 12:10

  Weet je of één van deze boxen ook beschikbaar is voor Belgische mensen? Ik heb namelijk nog maar 1 beauty-achtige box gevonden die ook verstuurd naar België en ik twijfel zo hard of het eigenlijk wel de moeite waard is! xo. naomi @ Naomi in Wonderland

  • 11 maart 2015 / 13:53

   Deauty is van origine een Belgisch bedrijf en bestaat al 3 jaar in België! :) Nu gaan ze gewoon ook naar Nederland verzenden maar de Belgische meiden kunnen ook gewoon blijven bestellen

 6. 11 maart 2015 / 12:53

  Ik heb geen abbo op een beautybox. Het lijkt me wel tof om elke maand een pakketje te ontvangen, maar ik koop liever producten die ik echt wil hebben.

 7. 11 maart 2015 / 13:54

  Ik ben benieuwd wat jullie van de Deautybox gaan vinden! Ik ben al jaren abonnee maar de laatste tijd is het helaas een beetje minder.

  • Daniëlle
   Auteur
   11 maart 2015 / 15:12

   Oh dat is jammer. Ik hoop dat de eerste box een knaller word!

 8. 11 maart 2015 / 16:03

  Wat is er weer veel veranderd, ik heb bijna alle boxen inmiddels ook al wel gehad. Ook ben ik op alle boxen inmiddels uitgekeken, In iedere box vind je bijna wel het zelfde, de ene maand in de beautybox de andere maand in de vipbox, In al die jaren (heb denk ik wel 2 jaar boxen gehad) zaten er maar enkele boxen tussen die ik echt heel leuk vond, het merendeel is allemaal hetzelfde en weinig vernieuwend is mijn persoonlijke mening.

  • Daniëlle
   Auteur
   12 maart 2015 / 12:36

   Ja daar heb je wel gelijk in. Ik vind de merken die er nu in zitten ook wel minder interessant geworden helaas. In het begin had je nog vaak echte nieuwe producten. Zo zou het nu leuk geweest zijn als ze een sample hadden van de Lancome Cushion Foundation.

 9. 11 maart 2015 / 17:45

  Ik hoor er vaak niet zo’n positieve verhalen over, dat de producten tegen vallen etc. Dus ik heb het nog steeds niet besteld!

 10. 11 maart 2015 / 18:12

  Ik ben altijd bang dat er allemaal producten in zitten die niet fijn zijn voor mijn huidtype en haar haha. Maar ben wel heel nieuwsgierig dus misschien binnenkort toch maar een bestellen. Vooral unbox filmpjes vind ik leuk :)

  • Daniëlle
   Auteur
   12 maart 2015 / 12:35

   Ja dat snap ik. Je weet natuurlijk nooit wat je van te voren krijgt. Aan het einde van deze maand kun je weer twee Unboxing filmpjes verwachten!

 11. 11 maart 2015 / 19:03

  Ahhhh ik wil me zo graag hier voor aanmelden xD Helaas heb ik het geld er nu niet voor (student he)…. Even sparen dus haha

 12. 11 maart 2015 / 19:23

  Ik heb al meerdere keren op het punt gestaan zo’n box aan te schaffen, maar telkens las ik ergens weer een negatieve review waardoor ik het telkens toch niet deed… Maar toch zou ik graag zo eens een box met producten willen bestellen! Liefs

  • Daniëlle
   Auteur
   12 maart 2015 / 12:34

   Ja snap ik heel goed. Van te voren weet je natuurlijk nooit wat je krijgt.

 13. 11 maart 2015 / 19:40

  Ik heb beide boxen nog nooit gehad. Zijn ze eigenlijk ondertussen al in België verkrijgbaar?

 14. 11 maart 2015 / 20:46

  Misschien dan toch maar weer aanmelden. was lid van Truly Yours maar toen stopte ze er mee en was het een hele tijd onduidelijk. Ben nu wel benieuwd na de PrettyBox

  elisabethsmusthaves.com

 15. 12 maart 2015 / 10:06

  Het lijkt wel of deze concepten gewoon niet willen werken. Telkens nieuwe overnames of dat zo’n box weer stopt! Jammer want het is wel super leuk! Elke keer weer een verassing!