olaplex hair perfector review
Door het stylen, föhnen en verven van je haar, raakt het beschadigd. Olaplex heeft hiervoor de Olaplex No.3 Hair Perfector en No.0 Intensive Bond Building Hair Treatment. Het zijn twee aparte producten, maar ze werken het beste als je ze combineert. Samen herstellen ze beschadigd haar. Vandaag heb ik een Olaplex Hair Perfector en Intensive Bond Building Hair Treatment Review. De producten van Olaplex zijn verkrijgbaar bij Haarspullen.nl.

Volg je mij al op Instagram? En YouTube?

Olaplex No.3 Hair Perfector + No.0 Intensive Bond Building Review

Wat is Olaplex No.0 Intensive Bond Building Hair Treatment?

Olaplex No.0 Intensive Bond Building Hair Treatment is ideaal voor thuis. Het herstelt beschadigd haar en zorgt voor zacht en glanzend haar. Het is een primer die ervoor zorgt dat je beschadigde haar intensief herstelt. Voor het beste resultaat gebruik je Olaplex No0 samen met Olaplex No3.

Olaplex No.3 Hair Perfector + No.0 Intensive Bond Building Review

Wat is Olaplex No.3 Hair Perfector?

Olaplex Hair Perfector herstelt ook beschadigd haar en zorgt voor sterk, zacht en glanzend haar. Het is geschikt voor alle haartypes (ook voor krullen). Het is vrij van DEA, Aldehydes, formaldehyde, sulfaten, parabenen, fosfaat en phtalaten. Daarnaast is het 100% vegan en dierproefvrij.

beschadigd haar

Hoe gebruik je Olaplex Intensive Bond Building Hair Treatment?

Breng de Olaplex Intensive Bond Building Hair Treatment aan op droog haar. Breng het aan over de lengte van het haar en de punten, maar niet op de hoofdhuid. Laat het product 10 minuten intrekken. Breng daarna Olaplex No.3 aan. Breng hiervan een ruime hoeveelheid aan vanaf het midden van je haar tot aan de puntjes. Laat dit ook minimaal 10 minuten intrekken. Spoel daarna je haar goed uit en was het met shampoo en conditioner.

Hoe vaak gebruik je Olaplex Hair Perfector en Intensive Bond Building Hair Treatment?

Om je haar te herstellen gebruik je beide producten 1 keer per week. Als je ernstig beschadigd haar hebt, kan je de producten 2 tot 3 keer per week gebruiken. Als je krullen hebt en de CG methode volgt, dan moet je opletten met proteïne. Als je krullen hebt kan je maandelijks de Olaplex treatment toepassen.

haarspullen.nl

Conclusie Olaplex No.3 Hair Perfector + No.0 Intensive Bond Building Review

Regelmatig ga ik naar de kapper om mijn haar te verven. Mijn haar kan dan wel de nodige verzorging gebruiken. Deze combinatie van Olaplex heb ik meerdere weken getest en ik ben erg tevreden. Ik merk na een paar keer gebruiken al dat mijn haar een stuk sterker aanvoelt en het heeft een mooie glans over zich heen. Daarnaast voelt het na het wassen ook erg zacht aan.

Olaplex Hair Perfector No.3 is verkrijgbaar in een verpakking van 100ml en 250ml. De Olaplex Intensive Bond Building Hair Treatment is verkrijgbaar in een verpakking van 155ml. Beide producten kun je shoppen bij Haarspullen.nl.

-> Lees ook: Tangle Teezer voor klitvrij haar