the body shop lip juicers
Goede verzorging voor de lippen is niet te missen in deze koude wintermaanden. Nu het zo koud is buiten, merk ik dit direct aan mijn huid en ook lippen. In dit artikel laat ik de nieuwe Lip Juicers zien van The Body Shop. Het zijn verzorgende lippenbalsems in fruitige geuren. Benieuwd hoe fijn ze zijn?! Ik laat het je weten.

Volg je Make Me Blush al op Instagram? En YouTube?

the body shop lip juicers
De verpakking is eerste al heel bijzonder. De pakketjes die ik voor mijn blog ontvang, neemt vaak familie van mij aan omdat ik vaak niet thuis ben. Omdat ik dan toch heel erg nieuwsgierig ben, vraag ik vaak of die persoon het wil openmaken en de reactie van deze persoon toen de foto gestuurd werd was: ‘Ja, dit zijn kleine markeerstiften ofzo?!’.

the body shop
Het lijken inderdaad op het eerste oog niet direct lippenbalsems, maar de unieke verpakking vind ik extra leuk! Ze zijn lekker compact en makkelijk mee te nemen. Ze doen mij erg denken aan de EOS, Labellino of Balmi. Alleen zijn deze qua aanbrengen net even anders omdat ze in een punt lopen, in plaats van dat ze rond zijn. De kleuren van de Lip Juicers matchen heel goed met de geuren. Iedere Lip Juicer heeft haar eigen kleur.

The Body Shop Lip Juicers zijn 100% veganistisch. Ze zijn verkrijgbaar in vijf verschillende varianten waarvan ik de laatste twee heb, namelijk:

Strawberry, Pomegranate & Aloe – Raspberry, Beetroot & Ginger – Coconut, Passionfruit & Carrot – Acai, Blueberry & Dragon Fruit – Kiwi, Kale & Watermelon

the body shop lip juicers
De Lip Juicers geven allemaal een licht kleurtje aan de lippen, behalve de groene variant Kiwi, Kale & Watermelon. De verzorging van de Lip Juicers vind ik oprecht verrassend goed! Na enkele minuten voel ik de droge velletjes niet meer op mijn lippen en zijn ze erg zacht geworden. Ik vind ze beter dan de ‘gemiddelde’ drogist lippenbalsem, als je begrijpt wat ik bedoel. De geur van beide Lip Juicers is goed aanwezig en heel lekker. Het zijn een heerlijke unieke geuren.

the body shop lip juicers

Conclusie The Body Shop Lip Juicers

Persoonlijk vind ik ze erg fijn. Mijn favoriet is absoluut Kiwi, Kale & Watermelon. De geur van deze is heerlijk, maar ik vind het persoonlijk ook heel fijn dat deze geen kleurtje achterlaat. De verzorging is erg goed en het aanbrengen gaat ook erg fijn. Sinds ik ze heb, zit er altijd wel eentje in mijn tas. Aanrader!

The Body Shop Lip Juicers zijn verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 9,- bij The Body Shop webshop en in de winkel.

Het product heb ik ontvangen ter review, dit beïnvloedt mijn mening niet. Lees de disclaimer.

— Lees ook: The Body Shop Vanilla Pumpkin Review