too faced spring preview collectie
Af en toe deel ik eens met jullie een persnieuwtje. Vandaag is het weer zo ver. Too Faced (één van mijn favorieten merken) heeft de lente collectie bekend gemaakt. Het is niet extreem veel, maar enthousiast ben ik wel! Vandaag laat ik je zien wat er allemaal in deze collectie zit.

too faced spring preview collectie
too faced spring preview collectie

SEMI-SWEET CHOCOLATE BAR – $49,-

De Chocolate Bar palette is één van de best verkopende palettes van Too Faced. Nu is er ook een tweede variant gekomen. Dit is de warmere versie van de Chocolate Bar met diepere en warmere kleuren. Dit palette bevat 16 verschillende kleuren met veel variatie.

too faced spring preview collectie
too faced spring preview collectie

SOUL MATES – $34,-

Deze blush/bronzer is net zoals de andere blushes van Too Faced in een hartjes vorm. Het is een Limited Edition die verkrijgbaar is in twee verschillende kleuren. Namelijk Carrie & Big en Ross & Rachel.

too faced spring preview collectie

MELTED – LIQUIFIED LONG WEAR LIPSTICK – $21,-

Dit product bestond al wel, maar er zijn nieuwe kleuren van uitgebracht. Dit zijn vloeibare lipsticks in enorm felle kleuren die als het goed is ook nog eens heel goed blijven zitten. Ik hoor er veel enthousiaste verhalen over en ben er ook zeker benieuwd naar. De kleuren zijn Villain, Chihuahua, Melon en Jelly Donut.

too faced spring preview collectie

BETTER THAN FALSE LASHES EXTREME – $35,-

En als laatste komen ze met een nieuwe mascara. Het is eigenlijk de ‘instant last extension kit’. In deze kit zit namelijk een mascara en een product voor nog weer extra volume. Het effect zal moeten lijken op nepwimpers, maar belooft dat het makkelijker aan te brengen is en alsnog een prachtig effect geeft.

De producten zijn nog niet verkrijgbaar voor de mensen in Nederland, maar zullen waarschijnlijk snel op de site van onder andere Sephora en Beautybay komen. Zelf ben ik vooral erg nieuwsgierig naar het oogschaduw palette, maar de overige producten trekken ook zeker mijn aandacht. Het ziet er in ieder geval leuk uit!

Naar welk product ben jij nieuwsgierig geworden?

bron foto’s