Dear Diary
Al heel snel begon ik op Make Me Blush met een online dagboek. Jaren lang heb ik het niet meer gedaan, maar eigenlijk begon het weer te kriebelen om toch weer eens zo’n artikel te schrijven. Dus bij deze, Dear Diary…

Volg je Make Me Blush al op Instagram? En YouTube?

dear diary
De week begon met de online lessen. Mijn colleges gaan nog gewoon door, maar dan op de online manier. Het werkt niet zo makkelijk als een fysieke les, maar ik ben heel blij dat ik op deze manier geen studievertraging oploop.

In mijn make-up stash herontdekte ik deze Max Factor CC Cream, maar volgens mij is hij dus niet meer verkrijgbaar. Ik ben hem nog tegen gekomen in (onbekende) webshops, maar volgens mij is hij niet meer bij de drogist verkrijgbaar. Correct me if i’m wrong. Want deze wil ik opnieuw!

Dear Diary
De zon begon weer heel erg te schijnen deze week en mijn benen gaven echt licht! Ik besloot weer eens zelfbruiner op te doen zodat ik iets meer een tintje heb.

Ook heb ik gelijk mijn voeten goed verzorgd. Lekker uitgebreid deze keer. Ik heb de nagellak eraf gehaald, de Scholl voetvijl gebruik en de producten van Kneipp gebruikt voor een heerlijk voetenbad. Daarna nog even lakken en mijn voeten zijn weer aantoonbaar.

Dear Diary
In de avond heb ik deze week nog lekker even hardgelopen. Het was echt ontzettend warm. De eerste kilometers gingen aardig goed, maar de tweede helft hield ik heel slecht vol helaas. Toch kwam ik helemaal bezweet weer thuis, dus ik heb wel goed mijn best gedaan.

Ik kan me het beste concentreren als ik binnen werk met dit mooie weer, maar toch besloot ik de laatste paar uurtjes van de dag naar buiten te gaan. Heerlijk met appel en kaneel en een glas met water en komkommer.

bakken
Nu ik veel thuis zit, merk ik dat ik steeds vaker ga bakken. We hadden helaas heel weinig in huis (alle eieren waren op). Dus ik koos voor iets super simpels en eigenlijk kan ik het geen bakken noemen, ik bakte namelijk een kruidcake.

Op zondag heb ik met mijn vriend heerlijk een wandeling gemaakt in het bos en die sloten we af met een ijsje in de stad. Het is even wennen met die rijen met 1,5 meter afstand, maar we hadden het verdiend.

persoonlijke blog
Op Netflix keek ik een documentaire over namaak cosmetica. Het is de eerste aflevering van de serie Broken. Niet heel veel nieuwe informatie, maar wel interessant om te zien.

Van mijn werkgever kreeg ik via de post een bosje tulpen. Zo ontzettend lief!

Dit was dan alweer mijn eerste dear diary. Wat heb jij afgelopen week gedaan?

– Lees ook: Dear Diary #10 – Shoptips en thuiswerken