New Blazer – Outfit Of The Day

outfit day h&m blazer
Gisteren vertelde ik het jullie al dat ik een nieuwe blazer heb aangeschaft. Met als doel om een basic shirtje te kopen bij de H&M kwam ik uiteindelijk met een bomvolle tas weer thuis. Gelukkig wel met items waar ik enorm blij mee ben. Één van die items is een blazer en die laat ik jullie vandaag zien in een outfit.

outfit day h&m blazer
De outfit is heel simpel en basic, maar dat is iets wat ik leuk vind. Ik heb misschien geen extreme outfits die heel gewaagd zijn, maar misschien kan ik jullie ook inspireren met zoiets simpels. De blazer komt van de H&M en kost €29,95 en dat vond ik een prima prijsje. De kleur vind ik heel bijzonder en de blazer zelf is ook vrij lang. Hij zit heel lekker en bij de bovenarmen zit hij niet strak. Dat komt niet vaak voor, dus dit is zeker een goede aankoop geweest.

outfit day h&m blazer
Qua sieraden heb ik het simpel en bijpassend gehouden. Ik draag namelijk een Rose Gouden horloge wat ik goed vind passen bij de kleur van de blazer. Hij komt van Just Twenty.

outfit blazer
outfit day h&m blazer
Mijn make-up is verder ook heel simpel. Op dit moment is dit mijn alledaagse make-up look. Simpel, snel, maar toch leuk.

outfit day h&m blazer
Blazer – H&M // Top – H&M // Jeans – Only // Schoenen – Paris2day // Horloge – Just Twenty

outfit day h&m blazer
De schoenen die ik draag zijn van Paris2Day. Je houd er van of je houd er niet van. Het zijn namaak Uggs, maar zijn kwalitatief wel heel goed en stevig. Daarnaast zijn ze ook nog heel warm en van echt leer. Gelukkig is het prijskaartje wel wat minder. Deze schoenen kosten namelijk maar €39,95.

outfit day h&m blazer
Ik ben benieuwd wat jullie van mijn outfit en foto’s vonden. Het was echt extreem koud buiten, maar het was het waard. Het blijft gek om foto’s van jezelf op straat te maken, maar uiteindelijk viel het allemaal best mee en het resultaat mag er zijn. Wat draag jij op een doordeweekse dag?

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

19 Reacties

 1. 3 december 2014 / 06:29

  Ik ben gek op jasjes… draag ze echt behoorlijk vaak. Deze kleur staat mij echter voor geen meter, maar jou juist wel! Leuk om dat te zien. xxx Lucinda

 2. 3 december 2014 / 07:32

  Ik vind het blazertje zo mooi! Hij staat je echt goed.

 3. 3 december 2014 / 08:27

  Je hebt echt geluk dat zo’n kleur je zo mooi staat! Ik hoef deze kleur niet aan te trekken, haha.

 4. Anita
  3 december 2014 / 08:53

  Leuke outfit! En de kleur van de blazer staat je erg mooi.

 5. 3 december 2014 / 11:24

  Mooie chique blazer, staat je ontzettend goed! Ik ben ook dol op blazers! Ik heb eigenlijk elke keer weer wat anders aan! Dan een jurkje, roke, trui, blousje met blazer etc. Ik vind gewoon alles zo leuk hihi!

 6. 3 december 2014 / 11:47

  Hele leuke en unieke kleur van je blazer! <3

 7. 3 december 2014 / 12:13

  Je jasje is echt heel mooi getailleerd. Het horloge past er ook perfect bij!

 8. 3 december 2014 / 15:56

  Wat een prachtige blazer, echt een mooie herfst kleur <3

 9. 3 december 2014 / 16:14

  Leuke outfit! Ik vind de kleur van de blazer heel gaaf XXX

 10. 3 december 2014 / 17:13

  Ik heb die blazer ook zien hangen, staat je erg mooi die kleur!

 11. 3 december 2014 / 18:49

  Mooie blazer en kleuren combinatie! Staat je goed!