too faced sweethearts blush peach beach
Als ik een vorm moet kiezen wat ik het meest gebruik of het leukste vind dan is het echt het hartje. Het is en blijft leuk om te tekenen, het heeft een mooie betekenis en ik heb er zelfs een blush van gekocht in deze vorm. Het kan haast niet beter! De blush is de Sweethearts Blush van Too Faced en vandaag staat de review ervan online.

too faced sweethearts blush peach beach
too faced sweethearts blush peach beach
Al maanden lang wilde ik hem hebben. Ik vind het merk Too Faced enorm schattig en fijn in gebruik en deze blush stond ook zeker op mijn wishlist. De verpakking vind ik ten eerste echt prachtig. Dat de blush in een vorm van een hartje is vind ik erg leuk en dit is dan denk ik ook wel de mooiste blush is mijn make-up stash.

too faced sweethearts blush peach beach
Deze Sweethearts blush is in drie verschillende kleuren verkrijgbaar namelijk Peach Beach, Candy Glow en Something About Berry. De blush komt in een doosje waar je de informatie op vind en waar de blush zelf in zit.

too faced sweethearts blush peach beach

De verpakking is van dik karton en de blush is vrij dik, wat misschien een klein beetje onhandig kan zijn. De blush kan open door middel van een deksel die erg stevig is. Verder vind ik de typografie erg mooi en het geheel is prachtig. Misschien was een metalen verpakking makkelijker geweest, maar ik vind dit ook wel prima.

too faced sweethearts blush peach beach
too faced sweethearts blush peach beach
De blush zelf is gebakken en bevat drie verschillende kleuren. De eerste kleur is een warme gouden shimmery kleur, de tweede een mooie warme roze shimmery kleur en de derde neigt meer naar oranje met een warme gouden gloed. Samen vormt het een hele mooie warme koraal kleur met lichte gouden shimmer. Dat zijn de kleuren blushes waar ik echt van houd!

too faced sweethearts blush peach beach
De blush is niet extreem gepigmenteerd, maar dat vind ik altijd wel fijn aan blushes. Hij is precies goed. Je ziet een duidelijke mooie kleur op je wangen zonder dat je op een clowntje begint te lijken. Hij is dus zeker geschikt voor lichte huidjes. Je kan hem ook prima opbouwen. De eerste drie kleuren zijn de kleuren afzonderlijk van elkaar en de laatste kleur is de kleur die je ook daadwerkelijk op je wangen krijgt. Afzonderlijk vind ik de kleuren niet heel denderend, maar de uiteindelijk kleur vind ik erg mooi.

De blush bevat wel glitter en dat is iets waar je misschien van moet houden. Ik vind het erg mooi lijken! De gouden glitter is erg subtiel en klein waardoor ik het juist zo mooi vind. Het geeft daardoor een mooie warme gloed aan je gezicht.

too faced sweethearts blush peach beach
Links zie je mijn wang met enkel foundation, in het midden met de blush en rechts ook nog met highlighter en bronzer.

too faced sweethearts blush peach beach
Hierbij nog het full face effect.

too faced sweethearts blush peach beach
Ik ben helemaal weg van deze blush en gebruik hem op dit moment vrijwel dagelijks. Zelf heb ik hem met een kortingsactie gekocht voor €18,-. Hij is verkrijgbaar op de website Beautybay voor een prijs van €23,40.