bruisbal bomb cosmetics video review
Tijdens het winkelen met mijn zus in Groningen wilde ik ook langs een winkeltje waar ze Yankee Candles verkopen. Terwijl ik aan het kijken was en een geur aan het uitzoeken was zag mijn zus ineens deze onwijs schattige bad bruisballen. Ik besloot er één te kopen en ik was enorm benieuwd hoe deze zou zijn.

bruisbal bomb cosmetics video review
Deze bad bruisbal is van het merk Bomb Cosmetics. Een merk wat ik nog niet ken, maar graag kennis mee wil gaan maken. Ze hadden allemaal bruisballen liggen en ze zagen er allemaal heel schattig uit. Het deed me direct aan Lush denken. Na veel ruiken wist ik niet welke ik moest kiezen en koos ik eigenlijk gewoon een mooie uit. Ik koos voor de Bath Mellow Duck ’n Dive.

Hij ziet er heel schattig uit. Hij is blauw met wit en lekker veel glitter. Ook zit er een klein eendje op. Bijna alle badproducten van Bomb Cosmetics zien er zo schattig uit. De geur ruikt naar katoen en hij bevat pepermunt en eucalyptus olie. Hij is lekker verfrissend voor in bad.


Hierboven zie je een kort filmpje van hoe de bruisbal er in bad uitziet. Niet heel bijzonder zoals je al wel ziet, maar hij ruikt erg lekker. Fris maar niet heftig, hij ruikt juist heel subtiel! Verder viel het mij op dat ik na het afdrogen een verzorgend laagje op mijn huid had zitten. Net alsof ik me had ingesmeerd met een body lotion, terwijl ik dat niet gedaan had. Mijn huid voelde gewoon echt heel erg verzorgend aan! Ook zag je nog een aantal kleine glittertjes terug op mijn huid.

bruisbal bomb cosmetics video review
Ik ben zeker enthousiast over deze bruisbal. Hij ziet er schattig uit, is helemaal niet zo duur, verzorgd erg goed en badderen is gewoon fijn!

bruisbal bomb cosmetics video review
Dit merk vind ik echt heel erg leuk! Ze hebben heel veel keuze en ook helemaal niet zo duur. Hiervoor betaalde ik namelijk €3,50 en ze hebben bijna allemaal dezelfde prijs. Dit product heb ik gekocht bij Lily & Rose in Groningen, maar is in nog veel meer plekken in Nederland verkrijgbaar. Op deze site vind je de verkooppunten.