ebay gloss review swatches
eBay is zoals we al weten een fijne webshop voor heel veel items voor een kleine prijs. Zo verkoopt eBay ook enorm veel make-up, voor ook weer een lage prijs. Ik waagde een gokje en kocht vier verschillende kleuren lip laquers. Benieuwd naar mijn mening en hoe ze bevallen? Lees dan even verder.

ebay gloss review swatches
Zelf koop ik niet heel graag make-up op eBay. Waarom niet vraag je je af? De meeste items van eBay komen uit China en in China gelden weer andere wetten en regels dan in Nederland natuurlijk. Zo ook met cosmetica. Daarom is het een risico om make-up op eBay te kopen. Je weet nooit zeker wat er voor ingrediënten in zitten en of het allemaal wel zo goed getest is. Over deze producten las ik in ieder geval veel goeds en ik wilde ze proberen.

ebay gloss review swatches
In totaal zijn er meer dan 30 verschillende kleuren van dit product verkrijgbaar. Genoeg keuze dus! Kiezen word lastig, maar ik koos uiteindelijk voor de kleuren 02, 08, 22 en 25.

ebay gloss review swatches
De verpakkingen lijken op lipglosses en ook de applicator is hetzelfde als die van een lipgloss. Toch is het op de lippen heel anders dan dat. De verpakkingen vind ik verder niet bijzonder of heel mooi. Wel vind ik het makkelijk dat er op de dop een nummer staat en je de kleur door het plastic kan zien. Alleen bij één kleur is de opening heel klein waardoor ik hem met moeite eruit krijg.

ebay gloss review swatches
Hier zie je de swatches van alle kleuren en dit is één laagje. Wauw wat een pigment! Alle kleuren zijn mat en ik mag dat wel. Je ziet in volgorde: 02, 08, 22 en 25.

Het aanbrengen van het product op de lippen gaat misschien wat lastig en is wat wennen. Je hebt wel eventjes geduld nodig. Als de kleur eenmaal op mijn lippen zit en ingetrokken is, zit hij muurvast! Als ik met mijn vingers erover heen ga, geeft hij niet af. Na een aantal maaltijden slijt het binnenste gedeelte en zou je hem kunnen bijwerken. Wel merk ik dan dat hij dan een beetje gaat ophopen als je hem bijwerkt. Eraf halen en opnieuw aanbrengen zou een mooier resultaat geven. Deze Lip Laquers laten de velletjes niet opvallend zien.

ebay gloss review swatches
Hier zie je mijn lippen zonder enig product.

ebay gloss review swatches
ebay gloss review swatches
Hier zie je de kleur 02. Een mooie opvallende nude kleur. Ik vind hem er erg mooi uitzien!

ebay gloss review swatches
ebay gloss review swatches
Dan de kleur 08. Dit is wel een grote favoriet.

ebay gloss review swatches
ebay gloss review swatches
Kleur nummer 22 brengt lastig aan zoals je al ziet. Het is een donkere kleur, maar het borsteltje van deze gloss is niet perfect zoals de anderen. Lastige kleur om aan te brengen dus en dat zie je ook terug op de lippen qua kleur. Hmm…

ebay gloss review swatches
ebay gloss review swatches
Kleur nummer 25 vind ik heel tof. Wel heel gewaagd voor mij, maar het heeft wel wat!

ebay gloss review swatches
ebay gloss review swatches
Hier zie je alles nog bij elkaar.

Met deze producten hoef je bijna niet meer in de spiegel te kijken of ze nog op z’n plek zitten. Dat doen ze! De kleuren die ik heb zijn allemaal prachtig gepigmenteerd en ik ga ervan uit dat de andere kleuren die er zijn ook zo zullen zijn. Het verwijderen van deze laquers is misschien niet het leukste klusje. Zelfs met remover gaat het lastig. Mijn aanrader is om een remover te gebruiken waar olie in zit. Voor de rest zijn je lippen aan het einde van de dag wel wat uitgedroogd en kunnen ze wel wat verzorging gebruiken.

ebay gloss review swatches
Ik ben blij verrast met deze lip laquers en vind het echt een goede vondst! Ik ben er blij mee en voor deze prijs is het leuk om kleuren uit te proberen. Ik ben zeker tevreden. Super producten en ze doen me denken aan de nieuwe Laquers van Rimmel. Ze kosten namelijk maar $1,00 inclusief verzendkosten. Het heeft bij mij ongeveer 2 weken geduurd voordat ik ze binnen had. Ik kocht ze bij deze verkoper.

Wel wil ik nog even zeggen dat het wel een risico is om make-up te bestellen op eBay. Het is dus je eigen risico om dit te proberen. Ik heb in ieder geval nergens last van gehad.