eBay Lip Laquers

ebay gloss review swatches
eBay is zoals we al weten een fijne webshop voor heel veel items voor een kleine prijs. Zo verkoopt eBay ook enorm veel make-up, voor ook weer een lage prijs. Ik waagde een gokje en kocht vier verschillende kleuren lip laquers. Benieuwd naar mijn mening en hoe ze bevallen? Lees dan even verder.

ebay gloss review swatches
Zelf koop ik niet heel graag make-up op eBay. Waarom niet vraag je je af? De meeste items van eBay komen uit China en in China gelden weer andere wetten en regels dan in Nederland natuurlijk. Zo ook met cosmetica. Daarom is het een risico om make-up op eBay te kopen. Je weet nooit zeker wat er voor ingrediënten in zitten en of het allemaal wel zo goed getest is. Over deze producten las ik in ieder geval veel goeds en ik wilde ze proberen.

ebay gloss review swatches
In totaal zijn er meer dan 30 verschillende kleuren van dit product verkrijgbaar. Genoeg keuze dus! Kiezen word lastig, maar ik koos uiteindelijk voor de kleuren 02, 08, 22 en 25.

ebay gloss review swatches
De verpakkingen lijken op lipglosses en ook de applicator is hetzelfde als die van een lipgloss. Toch is het op de lippen heel anders dan dat. De verpakkingen vind ik verder niet bijzonder of heel mooi. Wel vind ik het makkelijk dat er op de dop een nummer staat en je de kleur door het plastic kan zien. Alleen bij één kleur is de opening heel klein waardoor ik hem met moeite eruit krijg.

ebay gloss review swatches
Hier zie je de swatches van alle kleuren en dit is één laagje. Wauw wat een pigment! Alle kleuren zijn mat en ik mag dat wel. Je ziet in volgorde: 02, 08, 22 en 25.

Het aanbrengen van het product op de lippen gaat misschien wat lastig en is wat wennen. Je hebt wel eventjes geduld nodig. Als de kleur eenmaal op mijn lippen zit en ingetrokken is, zit hij muurvast! Als ik met mijn vingers erover heen ga, geeft hij niet af. Na een aantal maaltijden slijt het binnenste gedeelte en zou je hem kunnen bijwerken. Wel merk ik dan dat hij dan een beetje gaat ophopen als je hem bijwerkt. Eraf halen en opnieuw aanbrengen zou een mooier resultaat geven. Deze Lip Laquers laten de velletjes niet opvallend zien.

ebay gloss review swatches
Hier zie je mijn lippen zonder enig product.

ebay gloss review swatches
ebay gloss review swatches
Hier zie je de kleur 02. Een mooie opvallende nude kleur. Ik vind hem er erg mooi uitzien!

ebay gloss review swatches
ebay gloss review swatches
Dan de kleur 08. Dit is wel een grote favoriet.

ebay gloss review swatches
ebay gloss review swatches
Kleur nummer 22 brengt lastig aan zoals je al ziet. Het is een donkere kleur, maar het borsteltje van deze gloss is niet perfect zoals de anderen. Lastige kleur om aan te brengen dus en dat zie je ook terug op de lippen qua kleur. Hmm…

ebay gloss review swatches
ebay gloss review swatches
Kleur nummer 25 vind ik heel tof. Wel heel gewaagd voor mij, maar het heeft wel wat!

ebay gloss review swatches
ebay gloss review swatches
Hier zie je alles nog bij elkaar.

Met deze producten hoef je bijna niet meer in de spiegel te kijken of ze nog op z’n plek zitten. Dat doen ze! De kleuren die ik heb zijn allemaal prachtig gepigmenteerd en ik ga ervan uit dat de andere kleuren die er zijn ook zo zullen zijn. Het verwijderen van deze laquers is misschien niet het leukste klusje. Zelfs met remover gaat het lastig. Mijn aanrader is om een remover te gebruiken waar olie in zit. Voor de rest zijn je lippen aan het einde van de dag wel wat uitgedroogd en kunnen ze wel wat verzorging gebruiken.

ebay gloss review swatches
Ik ben blij verrast met deze lip laquers en vind het echt een goede vondst! Ik ben er blij mee en voor deze prijs is het leuk om kleuren uit te proberen. Ik ben zeker tevreden. Super producten en ze doen me denken aan de nieuwe Laquers van Rimmel. Ze kosten namelijk maar $1,00 inclusief verzendkosten. Het heeft bij mij ongeveer 2 weken geduurd voordat ik ze binnen had. Ik kocht ze bij deze verkoper.

Wel wil ik nog even zeggen dat het wel een risico is om make-up te bestellen op eBay. Het is dus je eigen risico om dit te proberen. Ik heb in ieder geval nergens last van gehad.

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

49 Reacties

 1. 7 maart 2015 / 08:56

  Wooooow, de pigment is echt ge-wel-dig! Wat een mooie, felle en snoepige kleurtjes. Ik ben helemaal in love! Nr 25 lijkt ook wel een dupe van Candy Yum Yum! En dat voor maar 1 dollar per stuk? Kan het bijna niet geloven!

  • Daniëlle
   Auteur
   7 maart 2015 / 17:59

   Ik heb zelf Candy Yum Yum niet, maar het zou best kunnen. Op de foto lijkt het wel zo en ja die prijs is echt bizar. Dat ze er nog winst op maken!

 2. 7 maart 2015 / 09:52

  Wauwie nummer 25 is wel mijn favoriet! Hij staat je ook prachtig<3

 3. 7 maart 2015 / 10:29

  Wauw wat een pigment! En nog wel voor zo’n prijsje! Heel leuk, die moet ik ook maar kopen, haha.

 4. 7 maart 2015 / 10:49

  Wauw, wat een prachtige review. Super duidelijke foto’s! <3

 5. 7 maart 2015 / 11:05

  Wat een geweldige pigmentatie! Wauw. Die wil ik ook!

 6. 7 maart 2015 / 11:32

  Wauw, wat een gave producten! Ook kost het helemaal niets inderdaad! Toch durf ik het niet.. Andere wetten, geen idee wat je op je lippen smeert, dierproeven… Ik leg er liever wat meer voor neer, wetende wat het is! Maar het zijn wel echt plaatjes :-)

  • Daniëlle
   Auteur
   7 maart 2015 / 17:54

   Ja dat snap ik heel goed. Er zit wel echt een risico aan omdat je gewoon helemaal niet weet wat voor ingrediënten erin zitten en nog meer redenen natuurlijk. Daarom doe ik het normaal ook niet graag, maar toch overwon dit keer mijn nieuwsgierigheid, haha.

 7. 7 maart 2015 / 11:35

  Voor dat geld… wauw! Staat je ook erg goed al die leuke kleurtjes. Jammer dat de donkere wat moeilijker egaal aan te brengen is, want het is wel de kleur die ik zou kiezen. xxx Lucinda

 8. 7 maart 2015 / 11:51

  Ja ik heb hier al veel over gehoord en wow wat een pigmentatie. Maar ik heb ook mindere dingen gehoord!

 9. 7 maart 2015 / 12:07

  Wauw wat een mooie kleuren alleen de donker rode is iets minder inderdaad!
  De rest staat je goed!

  Lieefs

 10. 7 maart 2015 / 13:03

  Prachtig zeg! De verpakking lijkt op reageerbuisjes, haha. Op lovelowbudget zag ik ook eens een review van lip lacquers van ebay en dat leek wel gepigmenteerde lijm…gelukkig zijn deze beter.

  • Daniëlle
   Auteur
   7 maart 2015 / 17:53

   Oh haha nu je het zegt. Dat lijkt er inderdaad best op!

 11. 7 maart 2015 / 13:20

  Wauw de kleuren zijn prachtig! Ik snap wel dat je liever niet via Ebay besteld, je weet toch niet zo goed wat je in huis haalt

 12. 7 maart 2015 / 19:11

  die eerste en laatste kleur vind ik heel mooi, misschien dat ik die ook ga bestellen!

 13. 7 maart 2015 / 19:38

  Wauw! Dat eerste kleurtje is helemaal mijn ding :)

 14. 7 maart 2015 / 20:29

  Gave kleurtjes! Hier ga ik er misschien ook wel 1 van kopen!

 15. 7 maart 2015 / 21:12

  Wat een mooi kleuren heb je gekocht! Ik had deze ook alleen ik heb ze allemaal weg gegooid. Volgens mij waren die van mij niet goed, want ze stainde helemaal in mijn lippen en werd enorm droog dat ik mijn lippen amper nog kon bewegen, heel raar en vervelend, de kleuren waren wel echt prachtig, zo jammer! Misschien dat ik ze maar eens bij deze verkoper ga aanschaffen!

 16. 7 maart 2015 / 21:12

  Wat een mooi kleuren heb je gekocht! Ik had deze ook alleen ik heb ze allemaal weg gegooid. Volgens mij waren die van mij niet goed, want ze stainde helemaal in mijn lippen en werd enorm droog dat ik mijn lippen amper nog kon bewegen, heel raar en vervelend, de kleuren waren wel echt prachtig, zo jammer! Misschien dat ik ze maar eens bij deze verkoper ga aanschaffen!

  • Daniëlle
   Auteur
   10 maart 2015 / 10:10

   Dat is echt apart. Gelukkig heb ik daar zelf geen last van gehad.

 17. 7 maart 2015 / 21:43

  Wow ze staan je heel mooi! Goed van je dat je voorzichtig bent met het kopen van make-up via Ebay :)

  • Daniëlle
   Auteur
   10 maart 2015 / 10:10

   Ja liever doe ik het niet, maar ik kon het dit keer echt niet laten!

 18. 7 maart 2015 / 21:46

  wat een pigment, zelf heb ik er ook een van en elke keer sta ik weer verbaasde ervan….zo mooi!

 19. 7 maart 2015 / 21:57

  De kleurtjes staan je allemaal geweldig, vooral het opvallende, roze kleurtje. Ik ga ze zeker eens bestellen.

  • Daniëlle
   Auteur
   10 maart 2015 / 10:09

   Ah leuk om te horen dat mijn review je heeft overgehaald! Voor welke kleur ga je?

 20. 7 maart 2015 / 22:27

  Wauw wat een mooie kleurtjes! kleur nummer 25 is echt heel gaaf

 21. 8 maart 2015 / 09:31

  Die tweede en de laatste vind ik je toch echt wel erg tof staan. Wat een mooie lipkleurtjes zijn het

 22. Linda
  8 maart 2015 / 10:45

  Opgezocht en bestel! En meteen nog maar een make up organizor om op te hangen en telefoon hoesje. Ben benieuwd. Superieure spulletjes heeft deze verkoper zeg

  • Daniëlle
   Auteur
   10 maart 2015 / 10:09

   Leuke items heeft hij hé?! Leuk om te horen dat je ze direct besteld hebt!

 23. 8 maart 2015 / 13:21

  Zo dan, wat een pigment! Iets té voor mij hihi, ben meer van de natuurlijke kleurtjes.

 24. 9 maart 2015 / 22:19

  Oh my god, wat goedkoop! En zoveel pigmentatie, super bedankt voor de tip! Die ga ik even allemaal inslaan, haha.. Ik vind 25 je echt super staan!!

 25. 10 maart 2015 / 13:53

  Ik twijfel al lang over deze lip laquers maar je hebt me overtuigd hoor, wauw wat een pigment!

 26. 10 maart 2015 / 22:46

  Ik heb al heel vaak getwijfeld om ze aan te schaffen, omdat ik altijd denk dat ze niets waard zijn en het dan maar geld weggegooid is… maar wauw heb jij me even overtuigd! 02 is echt prachtig vind ik, die verdwijnt binnenkort in mijn mandje :)

 27. 14 maart 2015 / 11:50

  Ik vind ze eigenlijk allemaal wel mooi, behalve de donkerste kleur. Jammer dat die niet zo goed aanbrengt ook. De prijs is dan wel weer heel erg fijn.

 28. 8 april 2015 / 15:47

  Oh wauw, wat een beauty’s! Deze zijn onwijs mooi! De laatste kleur staat je super zeg!

 29. 8 april 2015 / 15:50

  Oh wauw de pigmentatie ziet er heel goed uit! Wel jammer van de donkerste kleur maar daar kan je eigenlijk ook niks van zeggen voor dat prijsje.

 30. 8 april 2015 / 18:43

  Oh, wauw! Dit zijn echt hele mooie producten. Ik vind het zelf altijd een beetje spannend om make-up op eBay te bestellen. Je weet ’t nooit met producten van eBay. Maar oh, ze zien er prachtig uit.