beau make up store groningen
Vorige week kon je op mijn blog een artikel lezen over make-up merken die wij missen. Nu waren veel het met mij eens dat merken als The Balm, Real Techniques en Sleek ook beter verkrijgbaar moeten zijn. Heel toevallig heb ik vandaag voor jullie een shoptip waarbij deze producten gewoon te koop zijn! Benieuwd waar de winkel zit? Lees dan even verder.

beau make up store groningen
Ik heb het over Beau Make-up Store. Beau Make-up Store is een zusje van Skins Cosmetics. Skins Cosmetics is geopend in februari 2013 in Groningen en ook Beau Make-up Store is er naast later geopend. Skins kende ik al wel en ik heb er goede ervaringen mee. Beau Make-up Store kende ik nog niet, dus het was hoog tijd om een kijkje te nemen. Ze zitten gevestigd in Groningen. Ze verkopen onder andere merken als The Balm, Real Techniques, Sleek, Teeez, Eyeko en Deborah Lippmann.

beau make up store groningen
De winkel is heel mooi ingericht en voor passend advies kan je bij het personeel goed terecht. Het fijne aan de winkel vind ik dat ze zulke exclusieve merken verkopen. Je kan alles swatchen en goed bekijken voordat je het koopt. Dat is heel wat anders dan om alles via een webshop te kopen. Daarnaast zit de winkel er ook nog eens strak en mooi uit. Zeker even een kijkje waard dus als je in Groningen bent.

beau make up store groningen
beau make up store groningen
beau make up store groningen
beau make up store groningen
beau make up store groningen
beau make up store groningen
beau make up store groningen
beau make up store groningen
beau make up store groningen
beau make up store groningen
beau make up store groningen

beau make up store groningen
Zelf kocht ik nog de Sleek Blemish Balm en de Real Techniques Shaping Brush, maar natuurlijk staan er na mijn bezoekje nog een boel nieuwe producten op mijn wishlist. Waaronder heel veel van The Balm!

De winkel zit aan de Oude Boteringestraat 14 in Groningen. Ze hebben geen website, maar hier vind je de Facebook Pagina.