Urban Decay Nederland Douglas Online
Tientallen merken verlaten ons landje, maar er is weer een merk wat van zich laat horen. Namelijk Urban Decay! Het was sinds kort niet meer leverbaar bij Beautybay en bij Sephora omdat ze niet naar Nederland verzenden, maar nu kunnen we eindelijk naar de winkel om het te kopen!

EDIT 18-05: Het is eindelijk een feit! Urban Decay word verkocht in Nederland! Online op de website van Ici Paris XL is Urban Decay al verkrijgbaar. Zelf ga ik morgen naar het Ici Paris XL event waar er als het goed is meer over word verteld.

Het is voor 99% zeker dat ze terug komen binnen nu en een korte tijd, maar veel meer details weet ik nog niet. Als ik dat weet dan update ik direct dit artikel voor jullie! Op Twitter las ik al wat geruchten en er staat een sollicitatie open die je hier vind. Ook zag ik op verschillende blogs dat ze een uitnodiging kregen voor het event in mei.

Ik verwacht dat Urban Decay eerst alleen in Amsterdam te koop zal zijn. Misschien in de Ici Paris XL, Douglas of online. Op dit moment weet ik daar nog niet meer over. Ik kon jullie alleen niet dit leuke nieuws onthouden! Niet een uitgebreid artikel met veel details, maar het grote nieuws vind ik al leuk genoeg!

bron foto: Urban Decay’s Instagram