personal blush persoonlijk danielle
Twee weken geleden probeerde ik om weer eens een artikel met persoonlijke foto’s te maken. Dat werd zo goed ontvangen dat ik besloot het deze week nog maar weer te doen! Het eerste weekje was een rustig weekje en ik had weinig te vertellen waardoor ik dit artikel maar na een weekje verderop verplaatste. Twee weken was wel genoeg om jullie allemaal in foto’s te kunnen te vertellen wat ik nou gedaan heb.

Ik zal zelf nog wel kijken of het interessant genoeg om dit wekelijks of twee wekelijks te laten zien. Ik werk 45-50 uur per week en dat is niet altijd interessant om voor jullie te zien denk ik.

personal blush persoonlijk danielle
De hele week heb ik weer stage gepland bij een Media Vormgever bedrijf. Dit is mijn afstudeerstage en als ik dit met een voldoende afrond heb ik mijn diploma ‘in the pocket!’ Door geheimhoudingsplicht kan ik jullie nog niet alle opdrachten laten zien. Als het af is, vertel ik het jullie!

personal blush persoonlijk danielle
personal blush persoonlijk danielle
Maandag avond zat ik op mijn kamer en ging ik nog lekker even wat foto’s bewerken voor de komende week.

personal blush persoonlijk danielle
’s Avonds laat kwam er weer een nieuwe aflevering van The Walking Dead op Fox. Die móest ik natuurlijk kijken. Het is de één na laatste aflevering alweer helaas!

personal blush persoonlijk danielle
Nah de aflevering staat heel Facebook altijd vol met memes en er zitten echt zulke leuke tussen!

personal blush persoonlijk danielle
Deze nieuwe lipstick van MAC is zo mooi. Het is Pink Plaid en ik heb hem al veel gedragen!

personal blush persoonlijk danielle
Dit liefje beestje houd enorm van mijn bed. Wij hebben de trap in de woonkamer waardoor ze vaak naar boven rennen en als dan de deur open staat dan weten ze hun plekje wel te vinden.

personal blush persoonlijk danielle
Ik had de gellak van Fuse weer opgedaan en dit keer in een zilver kleurtje. Ik moet er aan wennen! Na twee dagen lakte ik hem over omdat ik er flauw van was.

personal blush persoonlijk danielle
De Beautybox kreeg ik binnen met een hele leuke inhoud! Ook de eerste Deautybox van Nederland kreeg ik binnen. Allebei de boxen hebben mij heel erg verrast.

personal blush persoonlijk danielle
Direct na de unboxing lakte ik mijn nagels met het vrolijke kleurtje uit de box.

personal blush persoonlijk danielle
Op de terug weg naar huis, want ik had weekend! Ik fiets elke dag langs een route naast een autoweg en met de auto ben je binnen 10 minuten op stage en met de fiets pas na een half uur.

personal blush persoonlijk danielle
Bij thuiskomst trof ik wel dit hele leuke onverwachtse pakketje aan. Onverwachtse pakketjes zijn stiekem nog leuker als dat je ze al verwacht!

personal blush persoonlijk danielle
Zaterdagochtend ging de wekker weer om kwart voor zes. Mijn vriend had een feest en was thuis toen ik opstond en werd wakker toen ik vrij was. Ik moest werken van 7 tot 12 bij de Jumbo. Na het werk nam ik lekkere broodjes mee. Daarna ging ik foto’s maken voor mijn blog.

personal blush persoonlijk danielle
Ook ging ik internet nog even af, want het was National Glamour Day. Ik had drie toffe broeken gezien bij de H&M, maar geen idee welke maat ik moest hebben. Van elke broek deed ik vier maten in mijn winkelmandje, maar uiteindelijk kwam daar een bedrag uit boven de 300 euro. Hmm, naar de winkel gaan lijkt me slimmer. Ik ging dus even langs de winkel.

personal blush persoonlijk danielle
Ik paste een aantal items. Die broek links nam ik niet mee, het is een zwarte en het word zomer dus leek dat me niet zo slim. Over de top twijfelde ik nog. Ik nam hem mee, maar uiteindelijk ging hij toch weer terug. De outfit rechts nam ik wel helemaal mee. De jeans is uit de Shaping Jeans lijn en de top zat heerlijk en zag er ook heel mooi uit! Uiteindelijk had ik meer dan 25 euro korting door de Glamour! Wauw! In de avond kwamen er nog wat vrienden langs.

Zondag sliep mijn vriend bij mij en sliepen we uit tot een uur of elf. We hebben de hele dag helemaal niks gedaan wat ook wel eens lekker is.

personal blush persoonlijk danielle
Mijn afstudeeropdracht gaat snel! Ik heb inmiddels meer dan 40 pagina’s opgemaakt voor een magazine en er gaan er nog een stuk of 30 komen! Meer dan dit kan ik niet laten zien, haha.

personal blush persoonlijk danielle
Al tijden heb ik mijn Blog Planner af en binnenkort ga ik hem online verkopen! Ik moet alleen nog kijken waar, voor hoeveel en of hij echt helemaal af is.

personal blush persoonlijk danielle
Dinsdag zou de nieuwe Limited Edition van MAC online komen. Natuurlijk twijfelde ik weer, maar ik besloot de Boca lipstick van de Julia Petit lijn in mijn winkelmandje te gooien en af te rekenen. Uiteindelijk was ik blijkbaar te langzaam want hij was alweer uitverkocht. Gelukkig heeft Anneloes het voor elkaar gekregen om ook voor mij deze lipstick nog te bestellen. Thanks meid!

personal blush persoonlijk danielle
Dinsdag was de dag dat het zulk extreem weer was! Over de heenweg heb ik 10 minuten langer gedaan, moest ik delen lopen en werd ik bijna aangereden door een scooter omdat ik naar de andere kant van het fietspad werd geblazen. Op de terugweg kwam ik twee grote gevallen bomen tegen op het fietspad.

personal blush persoonlijk danielle
Bij thuiskomst was mijn laptop sleeve binnen! Hij ziet er op de foto prachtig uit en opzich is hij dat ook wel, maar de foto is helaas heel wazig.

personal blush persoonlijk danielle
In de avond was het nog wel licht en maakte ik een ooglook die vorige week online kwam.

personal blush persoonlijk danielle
Nog even een artikeltje aftikken en dan lekker tv kijken.

personal blush persoonlijk danielle
Oh yeah! Het was donderdag dus dat betekent weekend vanwege goede vrijdag! Jammer genoeg moest ik zaterdag wel van 7 tot 17 werken dus een geheel vrij weekend werd het niet.

personal blush persoonlijk danielle
Wist je al dat Make Me Blush een Limited Edition Kalender heeft? Onder het kopje beauty vind je de pagina. Hij word nog aangevuld!

personal blush persoonlijk danielle
Op stage had ik ook nog de opdracht om een uitnodiging te maken. De tekst heb ik weg gebeurd, maar dit is dus wat ik onder andere doe de hele week.

personal blush persoonlijk danielle
Cutie!

personal blush persoonlijk danielle
Toen ik beneden kwam zag ik deze boef op de tafel zitten wat eigenlijk helemaal niet mag.

Tot over twee weken!