mac boca lipstick julia petit
Toen ik de eerste foto’s van deze Limited Edition zag was ik direct enthousiast. Wauw wat zag het er allemaal prachtig uit. Eigenlijk zou ik alles wel willen. Ik ben een enorme twijfelkont en al helemaal als het om dure dingen gaat. MAC vind ik prijzig, dus natuurlijk twijfelde ik. Uiteindelijk heb ik de Boca lipstick weten ze ontvangen die als het goed is veel lijkt op MAC Faux. Kijk mee naar mijn review.

mac boca lipstick julia petit
De lipstick had ik in mijn winkelmandje gedaan, maar toen ik mijn pinpas erbij had gepakt was hij uitverkocht! Binnen ongeveer 2 minuten ofzo. Met veel geluk heeft Anneloes hem voor mij kunnen bestellen. Eindelijk heb ik hem in huis!

mac boca lipstick julia petit
Deze lipstick komt dus uit de Julia Petit Limited Edition. Julia kende ik nog niet, maar is een Zuid-Amerikaanse lifestyleblogger en beauty icoon. De Limited Edition is nu verkrijgbaar, maar op dit moment wel uitverkocht. Er is een grote kans dat het nog aangevuld word. Aan het doosje is direct ook al te zien dat het om een Limited Edition gaat. Je vind direct de mooie oranje glimmende letters ‘Julia Petit’.

mac boca lipstick julia petit
De lipstick zelf ziet er ook al prachtig uit. De huls is zoals altijd bij MAC standaard, de kleur is verder alleen wel anders. Hij is egaal glimmend zwart en heeft ook weer de prachtige glimmende ‘Julia Petit’ letters erop staan. Ik vind hem werkelijk waar prachtig! Kwalitatief voelt de lipstick uiteraard heel goed aan, maar daar kwam ik al snel achter na mijn eerste MAC lipstick. De verpakking is zeker goed uitgepakt en straalt echt veel luxe uit.

mac boca lipstick julia petit
De Julia Petit collectie had drie verschillende lipstick kleuren in hun lijn. Boca, Acai en Petite Red. Alle drie leken ze me eigenlijk wel heel erg mooi. Ook Acai had ik nog wel graag gewild, maar dat vond ik te prijzig worden voor nu. De lipsticks hebben een Satin finish. Na swatches te hebben gezien zou deze kleur ook veel moeten lijken op MAC Faux die op dit moment razend populair is!

mac boca lipstick julia petit
De kleur zou ik op het eerste oog omschrijven als nude bruin/oud roze, een hele bijzondere kleur in ieder geval. De swatch van de lipstick zie je hierboven. Hij is erg goed gepigmenteerd en ziet er echt heel mooi uit! Deze kleur zie je ook steeds vaker voorbij komen naar de Kylie Jenner hype.

mac boca lipstick julia petit
Hier zie je de kleur op mijn lippen. Het is voor mij nog wel wennen, maar tof vind ik hem zeker. De lipstick heeft niet zoals Pink Plaid een matte finish, deze is Satin. Hij glimt daardoor een beetje, maar niet heel erg. Ik vind het in ieder geval erg mooi. De lipstick accentueert geen velletjes en brengt makkelijk aan en voelt ook erg romig.

mac boca lipstick julia petit
De lipstick blijft gelukkig goed zitten. Ik heb hem al veel gedragen. Hij blijft bij mij zo’n 7 uur mooi. Daarna werk ik hem zelf graag bij. Hij vervaagt na een paar uur wel, maar je ziet niet drastisch verschil. De lipstick vervaagt vooral geleidelijk over de hele lippen. Ik ben zeer te spreken over de houdbaarheid.

mac boca lipstick julia petit
MAC Julia Petit Boca is Limited Edition en is online verkrijgbaar op de website van MAC. Houd de site goed in de gaten om te kijken of hij nog word aangevuld of kijk eventueel voor MAC Faux. De lipstick heeft een prijs van €21,- wat vrij prijzig is helaas. Maar hé?! Je mag jezelf belonen toch? 🙂