MAC Julia Petit Boca Lipstick Limited Edition

mac boca lipstick julia petit
Toen ik de eerste foto’s van deze Limited Edition zag was ik direct enthousiast. Wauw wat zag het er allemaal prachtig uit. Eigenlijk zou ik alles wel willen. Ik ben een enorme twijfelkont en al helemaal als het om dure dingen gaat. MAC vind ik prijzig, dus natuurlijk twijfelde ik. Uiteindelijk heb ik de Boca lipstick weten ze ontvangen die als het goed is veel lijkt op MAC Faux. Kijk mee naar mijn review.

mac boca lipstick julia petit
De lipstick had ik in mijn winkelmandje gedaan, maar toen ik mijn pinpas erbij had gepakt was hij uitverkocht! Binnen ongeveer 2 minuten ofzo. Met veel geluk heeft Anneloes hem voor mij kunnen bestellen. Eindelijk heb ik hem in huis!

mac boca lipstick julia petit
Deze lipstick komt dus uit de Julia Petit Limited Edition. Julia kende ik nog niet, maar is een Zuid-Amerikaanse lifestyleblogger en beauty icoon. De Limited Edition is nu verkrijgbaar, maar op dit moment wel uitverkocht. Er is een grote kans dat het nog aangevuld word. Aan het doosje is direct ook al te zien dat het om een Limited Edition gaat. Je vind direct de mooie oranje glimmende letters ‘Julia Petit’.

mac boca lipstick julia petit
De lipstick zelf ziet er ook al prachtig uit. De huls is zoals altijd bij MAC standaard, de kleur is verder alleen wel anders. Hij is egaal glimmend zwart en heeft ook weer de prachtige glimmende ‘Julia Petit’ letters erop staan. Ik vind hem werkelijk waar prachtig! Kwalitatief voelt de lipstick uiteraard heel goed aan, maar daar kwam ik al snel achter na mijn eerste MAC lipstick. De verpakking is zeker goed uitgepakt en straalt echt veel luxe uit.

mac boca lipstick julia petit
De Julia Petit collectie had drie verschillende lipstick kleuren in hun lijn. Boca, Acai en Petite Red. Alle drie leken ze me eigenlijk wel heel erg mooi. Ook Acai had ik nog wel graag gewild, maar dat vond ik te prijzig worden voor nu. De lipsticks hebben een Satin finish. Na swatches te hebben gezien zou deze kleur ook veel moeten lijken op MAC Faux die op dit moment razend populair is!

mac boca lipstick julia petit
De kleur zou ik op het eerste oog omschrijven als nude bruin/oud roze, een hele bijzondere kleur in ieder geval. De swatch van de lipstick zie je hierboven. Hij is erg goed gepigmenteerd en ziet er echt heel mooi uit! Deze kleur zie je ook steeds vaker voorbij komen naar de Kylie Jenner hype.

mac boca lipstick julia petit
Hier zie je de kleur op mijn lippen. Het is voor mij nog wel wennen, maar tof vind ik hem zeker. De lipstick heeft niet zoals Pink Plaid een matte finish, deze is Satin. Hij glimt daardoor een beetje, maar niet heel erg. Ik vind het in ieder geval erg mooi. De lipstick accentueert geen velletjes en brengt makkelijk aan en voelt ook erg romig.

mac boca lipstick julia petit
De lipstick blijft gelukkig goed zitten. Ik heb hem al veel gedragen. Hij blijft bij mij zo’n 7 uur mooi. Daarna werk ik hem zelf graag bij. Hij vervaagt na een paar uur wel, maar je ziet niet drastisch verschil. De lipstick vervaagt vooral geleidelijk over de hele lippen. Ik ben zeer te spreken over de houdbaarheid.

mac boca lipstick julia petit
MAC Julia Petit Boca is Limited Edition en is online verkrijgbaar op de website van MAC. Houd de site goed in de gaten om te kijken of hij nog word aangevuld of kijk eventueel voor MAC Faux. De lipstick heeft een prijs van €21,- wat vrij prijzig is helaas. Maar hé?! Je mag jezelf belonen toch? :)

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

36 Reacties

 1. 8 mei 2015 / 07:00

  Oh my, ik ben nu wel stiekem een beetje jaloers, haha… hij is zo ontzettend mooi! Wat een fijne review trouwens zeg en wat maak jij prachtige foto’s! Wauw! Ik wilde deze ook ontzettend graag hebben maar lag op dat moment in het ziekenhuis toen de collectie uit kwam… meh! Ik hoop hem nog te kunnen scoren zaterdag want men, hij is zo mooi!
  liefs

 2. 8 mei 2015 / 07:02

  Hij staat je echt prachtig! Ik ben blij dat je ‘m zo mooi vindt <3.

 3. 8 mei 2015 / 07:33

  Wat een mooi kleurtje, lekker fris :) Hij staat je ook erg mooi.

 4. 8 mei 2015 / 07:36

  Aaaah wat een beauty. De lichte kleur staat je onwijs mooi. Super fijn dat je de lipstick dankzij Anneloes hebt weten te bemachtigen!

 5. 8 mei 2015 / 07:38

  Wauw, ik ben verliefd op deze kleur! Wat is die mooi!
  Liefs

 6. 8 mei 2015 / 07:43

  Wat een prachtige kleur! Ik vind dat je hem heel erg goed kunt hebben hoor, zeker een plaatje! Ik vind het altijd jammer dat dit soort lipsticks dan weer €2 duurder moeten zijn dan de rest. Maarja :’) Een plaatje is het wel!

 7. brenda
  8 mei 2015 / 08:02

  Bij jou staat tie mooi! Ik heb m na veel twijfelen gekocht maar vind m eigenlijk niet geweldig bij me staan, helaas. En hij droogt mijn al behoorlijk droge lippen nog verder uit. Helaas! Maar fijn dat jij er blij mee ben!

 8. 8 mei 2015 / 08:09

  Hij is zo ontzettend mooi, wat goed dat jij hem hebt kunnen krijgen! Ik was helaas te laat. Ik vind hem je prachtig staan, een kleurtje dat je goed kan hebben :).

 9. 8 mei 2015 / 08:18

  Wauw, wat een prachtige nude kleur <3 Hij staat je ook echt heel mooi!

 10. 8 mei 2015 / 08:35

  Wat een mooie kleur lipstick! Love Nude! En wat een prachtige foto’s heb je gemaakt, mooi scherp en duidelijk. Leuke review!

 11. 8 mei 2015 / 09:11

  Wat een prachtige foto’s en wat een mooie lipstick, wauw! De kleur staat je goed <3

 12. 8 mei 2015 / 09:37

  wat een prachtige kleur en staat echt heel mooi bij je!

 13. 8 mei 2015 / 10:13

  Wat een super mooie lipstick! Mooie kleur en het staat je ook goed. Ik hoop dat hij nog bijgevuld wordt!

 14. 8 mei 2015 / 11:15

  Ik heb Boca en Faux zelf ook en ze zijn inderdaad bijna identiek. De kleur staat je erg goed meis!

 15. 8 mei 2015 / 12:30

  Wat een mooie kleur is dit, het staat je heel goed

 16. 8 mei 2015 / 14:30

  Ik vind hem je prachtig staan! Dit is wel echt een perfecte nude lipstick!

 17. 8 mei 2015 / 19:51

  Ik zag de foto van jou al ergens voorbij komen, my god wat staat ie je goed!

 18. 8 mei 2015 / 20:42

  Wat een supermooie kleur zeg. Hij kost idd best wat maar hij staat je prachtig.

 19. 8 mei 2015 / 21:03

  Ik zei het vanmorgen al tegen je, hij is prachtig! Prachtige kleur en prachtige foto’s heb je gemaakt :)

 20. 8 mei 2015 / 21:58

  Wat goed dat je hem nog hebt bemachtigd! Hij is echt heel mooi. Voor die twee euro extra is de verpakking het zoiezo al waard. Hij lijkt inderdaad op Faux.

 21. 9 mei 2015 / 00:34

  Oeh lala wat een mooie kleur is dit. Hij staat je super meid!

 22. 12 mei 2015 / 22:13

  wauw echt een van de prachtigste nude kleuren die ik heb gezien heel mooi!

 23. 15 mei 2015 / 11:47

  Ik vind hem heel mooi! Hij staat je ook heel goed!

 24. 15 mei 2015 / 11:49

  Wauw wat een prachtige kleur, hij staat je ook heel erg mooi! Ik ben ook al heel lang aan het twijfelen of ik mijn eerste MAC lipstick moet halen, de Faux, maar wellicht doe ik dat wel als ik weer vang, haha! Het blijft een luxe en met een lipstick blijft het toch altijd nog een beetje een onzekerheid.

 25. 4 augustus 2015 / 20:14

  Waaauw deze lippenstift is echt prachtig <3 Ik houd echt van die nuderoze kleuren.

  Liefs