Action Make-up Kwasten Review
Action verandert naar mijn idee vaak het assortiment en eens in de zoveel tijd neem ik graag een kijkje. Ik zag nieuwe make-up kwasten liggen en door de lage prijs werd ik nieuwsgierig en nam ik ze mee voor een goede test. Inmiddels heb ik de kwasten meerdere weken gebruikt en laat ik je weten of deze Action make-up kwasten voor €1,32 per stuk ook echt goed zijn.

Volg je Make Me Blush al op Instagram? En YouTube?

Action Make-up Kwasten Review
De kwasten zitten verpakt in een naar mijn idee heel goedkoop uitziend doosje. Achterop de verpakking staat nog enkele informatie over het gebruik van deze kwasten.


In deze video kan je mijn eerste indruk zien toen ik deze kwasten voor het eerst ging gebruiken. Ook laat ik in deze video nog een highlighter stick van de Action zien. Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal om zulk soort video’s niet te hoeven missen. Ik deel namelijk niet iedere video op mijn blog.

Action Make-up Kwasten Review
Hier zie je de drie kwasten uit de verpakking. Ik vind ze er goed uitzien en de vorm van de steel vind ik ook erg uniek en mooi. De kwasten zijn gemaakt van nylon haren en voelen enorm zacht aan. Het klinkt stom, maar doordat de prijs zo goedkoop was en de verpakking er zo goedkoop uitzag, had ik dat niet verwacht.

Action Make-up Kwasten Review

Grote ronde Action make-up kwast

Als eerste behandel ik de grote ronde kwast. Helaas was er bij mij wel sprake van een fabrieksfoutje. De kwast is zoals je ziet niet perfect rond en er zat een soort groene verfvlek op de bovenste paar haren (In de video is dit goed te zien). Deze kwast gebruik ik persoonlijk het liefst voor foundation. De haren staan vrij dicht op elkaar waardoor je dekkend de foundation kan aanbrengen. Ik vind deze kwast erg prettig en ook erg snel werken. Het effect vind ik het mooist als je deze kwast met licht ronddraaiende bewegingen gebruikt.

Action Make-up Kwasten Review

Kleine ronde kwast

Deze kleine variant gebruik ik het liefst voor concealer of voor het baken onder mijn ogen. Ook bij deze kwast staan de haren dicht op elkaar en is hij vrij stevig. De kwast is een heel klein tikkeltje te groot voor als ik bij de binnenste ooghoek wil komen met concealer, maar voor baken is hij perfect! Het blenden gaat heel mooi en het effect is mooi dekkend en totaal niet streperig.

Action Make-up Kwasten Review

Kleine smalle kwast

Als laatste de kleine smalle kwast. In eerste instantie wist ik niet waar ik deze kwast voor moest gebruiken. De vorm vind ik namelijk een beetje apart. De kwast is erg smal en niet stevig omdat de haren juist vrij lang zijn. Om die reden zou ik hem niet voor bijvoorbeeld de wenkbrauwen kunnen gebruiken. Als tip op YouTube kreeg ik om deze kwast voor het contouren van de neus te gebruiken en dat heb ik gedaan. Daar werkt hij inderdaad prima voor, alleen vind ik hem daar toch nog een tikkeltje te smal voor.

goedekope Make-up

Conclusie Make-up Kwasten:

Zoals je al kan merken ben ik enorm enthousiast. De afwerking van bijvoorbeeld mijn foundation kwast is niet top, maar daar kijk ik graag door heen voor de prijs die je ervoor betaalt. De kwast voor foundation en concealer gebruik ik nu al meerdere weken dagelijks en het effect vind ik echt verrassend mooi. Ik ben onwijs te spreken over de kwasten en zijn een goede aanvulling voor de rest van al mijn kwasten.

Deze Action Make-up Kwasten zijn verkrijgbaar bij natuurlijk de Action voor een prijs van €3,95, wat betekent dat je ongeveer €1,32 per kwast betaald. Wel zou ik snel zijn als je deze set zou willen aanschaffen. Action wisselt namelijk vaak van assortiment zonder het aan te kondigen, dus voor je het weet zijn ze weg.

— Lees ook: Action Face Brush Fujicom Review