Catrice Mattifying Oil Control Paper

paper
Herken je het ook wel eens? Je bent de hele dag onderweg en van al die drukte krijg je het warm en gaat je gezicht glimmen, maar je hebt nog een belangrijke afspraak en wil er daarvoor goed uitzien of je moet misschien nog op een belangrijke foto. Catrice heeft hier een ideaal product voor. Het is heel licht en klein en kan zo mee in je tas, maar werkt het ook?

paper
Ik heb het over de Catrice Mattifying Oil Control Paper. Dit zijn kleine papiertjes waarmee je je glimmende huid weer mat kan maken. Klinkt makkelijk toch?

paper
De verpakking is licht, dun en klein. Makkelijk dus om mee te nemen. Verder heeft hij een opvallende paarse kleur. Makkelijk dus ook om terug te vinden in je tas. Je kan hem open doen door middel van een dekseltje en daarin zitten dan alle papiertjes. Die net zoals tissues zijn opgevouwen. Er zitten 50 papiertjes in.

paper
Dit is hoe een papiertje eruit ziet. Hij ziet er mat uit en als je hem over je gezicht haalt dan word hij glimmend. Als je huid glimt dan kun je dus dit papiertje over de vettige delen van je gezicht halen. Je gezicht word mat en het papiertje neemt het overtollige talk op en droogt de huid niet uit.

paper
Hier zie je mijn gezicht voor. Het valt niet heel erg op op camera, maar hij glimt wel. De rechter foto is na. Hij neemt het vettige laagje van mijn gezicht goed op. Op de foto zie je niet heel veel verschil, maar het lijkt erop alsof je je gezicht gewoon weer hebt afgepoederd. Ook zie je op het papiertje wel een verschil. Je ziet nu ook dat hij glimt. Het is trouwens de bedoeling dat je dept met het papiertje en niet wrijft. Want dan wrijf je je make-up er natuurlijk van af.

paper
Ik vind het heel slim bedacht want het is veel makkelijker dan bij poederen. Je hebt er geen spiegel voor nodig, maar als Catrice een spiegeltje erin had gedaan was het misschien toch nog makkelijker geweest. Het is makkelijk voor de meiden die bijvoorbeeld veel weg gaan en eigenlijk geen tijd hebben om hun make-up te fixen. Ik zou het zelf niet snel gebruiken voor thuis, maar hij gaat nu wel standaard in mijn tas. Dus als je veel op pad bent en snel gaat glimmen dan is dit een ideaal product voor jou!

Hij heeft een prijs van €2,89 en je kunt hem onder andere kopen bij de Kruidvat.

x Daniëlle

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

18 Reacties

 1. 18 mei 2014 / 08:57

  Klinkt goed zeg. Lijkt me erg handig om altijd bij te hebben in je tas. Leuk! Ik ga ze ook maar eens uit testen!

 2. 18 mei 2014 / 09:44

  Ideaal voor de zomer dit product. Heb m zelf ook.

 3. 18 mei 2014 / 09:50

  Ik zie wel wat vershil! Wat een handig product. Met name nu de warme zomerse dagen eraan komen. Thanks voor de tip :-)

 4. 18 mei 2014 / 11:25

  Ik was altijd al benieuwd hiernaar! Ik ga hem denk ik wel halen nu :)

 5. 18 mei 2014 / 11:46

  ziet er echt heel goed uit zeg!! inderdaad goed bedacht en niet duur!

 6. 18 mei 2014 / 13:02

  Lijkt me een fijn product! Ik heb zelf een droge huid dus ik heb het niet nodig maar lijkt me ideaal voor de vettere huid.

 7. Kimberley
  18 mei 2014 / 14:53

  Wat een slim idee. Leuk!

 8. 18 mei 2014 / 15:23

  Klinkt heel handig! Ik heb hem al vaak zien liggen maar nog nooit geprobeerd. Misschien toch maar eens doen.

 9. 18 mei 2014 / 16:17

  Ik heb altijd zulke papiertjes in m’n (school)tas zitten, ideaal! Het liefste poeder ik het daarna nog eventjes af. Ik heb die van Catrice nog niet gebruikt, maar die ga ik zeker volgende keer proberen.

 10. 18 mei 2014 / 17:00

  Je ziet echt wel het verschil, het lijkt alsof je make-up weer wat opgefrist is. Handig product lijkt mij!

 11. 18 mei 2014 / 20:23

  een vriendin van mij heeft deze altijd bij zich! Zo handig!

 12. 19 mei 2014 / 20:26

  Ik zie echt heel goed het verschil op die voor en na foto’s! Vooral dat gebied rondom je neus is een heel stuk minder glimmend. Wat grappig joh, had niet gedacht dat dit echt zo goed zou werken!