Dear Diary #10 - Shoptips en thuiswerken
Tijd voor weer een nieuwe ‘dear diary’. Met deze keer foto’s van shoptips en thuiswerken. Kijk je mee?

Volg je Make Me Blush al op Instagram? En YouTube?

lunch cafe

Dear Diary week 10

De week begon niet zo positief, want ik ging met onze kat richting de dierenarts. Ze gedroeg zich erg vreemd, at heel weinig en was erg mager geworden. Uiteindelijk na twee nachtjes overnachten en een bloedonderzoek bleek het dat ze last heeft van de schildklier. Ze moet nu levenslang twee pilletjes per dag hebben. Na de dierenarts (waar we dus de kat moesten achterlaten) was het tijd voor lunch. Dit keer heerlijk lunchen bij een café in de buurt.

dear diary make me blush persoonlijk thuiswerken
Op dinsdag ging ik een dagje ’thuiswerken’, maar dan wel in een ander huis.

dear diary thuiswerken
Mijn collega vroeg namelijk of ik weer eens op haar hondjes wilde passen en tuurlijk wilde ik dat wel voor haar doen. Ik nam mijn laptop mee en ging bij haar thuis aan de slag met gezelschap van de hondjes.

wandelen buiten
Stiekem zou ik zelf ook wel een hond willen, maar op dit moment zou dit niet bij mijn leven passen. Hopelijk in de toekomst, maar voor nu vind ik oppassen wel heel leuk om te doen.

la cubanita uit eten
In de avond kwam mijn collega weer thuis en gingen we heerlijk samen uiteten bij La Cubanita.


Onwijs dankbaar en blij dat ik ook dit jaar weer onderdeel van de Kruidvat Squad mag zijn! Samen met nog een heleboel andere leuke mensen!

Hema glas witte bloemetjes thuiswerken
Op zaterdag ging ik met mijn vriend naar Meppel toe. Daar ging ik onder andere even de Hema in, want ik zag op Instagram dat ze nu een onwijs leuke lente collectie hebben. Onder andere dit glas met bloemetjes zit in de collectie. Zelf kocht ik het glas met de witte bloemetjes.


Op zondag gingen mijn vriend en ik heerlijk een eindje wandelen in Bargerveen. Uiteindelijk hebben we ruim 8 km gewandeld. Heerlijk, maar ik moet wel toegeven dat ik zo’n lange wandeling niet helemaal meer gewend was.

Weiteveen bargerveen eten
Na de wandeling hebben we onszelf beloond met wat lekkers te drinken en te eten. Bij het natuurgebied waar we hebben gewandeld zit namelijk een onwijs leuk restaurant!

thuiswerken

Dear Diary week 11 – thuiswerken

Afgelopen week begon ook weer lekker productief met een dagje thuiswerken. Helemaal happy met mijn nieuwe glas van de Hema en ook het bosje bloemen wat ik van mijn vriend heb gekregen. Eigenlijk koop ik nooit bloemen voor mezelf, maar ik kan er zo vrolijk van worden als ik dit zo zie!

stappen zetten thuiswerken
In de avond was ik laat thuis en moest ik nog even snel wat eten. Ik had geen zin meer om te koken en besloot langs de Albert Heijn te gaan en dit mee te nemen. Dit is een stoommaaltijd uit de magnetron. Laag in calorieën en echt onwijs lekker. Absoluut een aanrader! Het is jammer genoeg wel een beetje aan de prijzige kant.

stappen zetten gezondheid
De laatste tijd probeer ik weer wat meer te letten op mijn gezondheid en dus ook mijn beweging. Ook heel belangrijk met dat veel thuiswerken! Elke dag probeer ik minimaal 5.000 stappen te zetten. Voor veel mensen waarschijnlijk niet veel, maar ik ben al heel blij met deze stap in de goede richting.

stemmen
Op woensdag was het tijd om te gaan stemmen. Uiteraard heb ik dit gedaan!

pr pakketjes thuiswerken
De afgelopen periode heb ik weer onwijs veel PR-pakketjes ontvangen aangezien er heel veel lentecollecties worden gelanceerd. Op YouTube heb ik een unboxing video geplaatst waarin ik de inhoud van de pakketjes laat zien.

pokebowl
Eindelijk bestelde ik weer eens een pokebowl! Ik kan hier echt onwijs van genieten, heerlijk!

lifestyle blog by musthaves shoplog
Bij By Musthaves was er magic sale. Dit hield in dat alles uit de sale na 18:00 uur slechts €10,- kostte. Ik bestelde een aantal leuke items waaronder dit rokje.

goedkoper kleding sale
Ondanks dat de lente steeds meer in zicht komt, bestelde ik toch nog deze winterjas. Voor die prijs kon ik het niet laten liggen.


Tot slot bestelde ik nog dit rokje en deze top. Ik ben weer helemaal klaar voor de zomer!

werk
Op zaterdag moest ik weer werken en het was een andere dag dan anders. Ik stond namelijk bij een Formule 1 auto op het plein om de uitrol glasvezel te vieren.

lifestyle blog
Daarna ging ik nog heerlijk op het terras zitten. Zo fijn om eindelijk weer op het terras te kunnen zitten!

kat
Zondagochtend werd ik wakker en trof ik dit aan in de badkamer. Dit is toch onwijs schattig!

— Lees ook: Dear Diary #9 – Nieuwe beautyproducten en eigen product!