Als make-up liefhebber blijft het leuk van alles met make-up uit te proberen. Van gekke bijzondere looks, tot dagelijkse nude looks. Vandaag ging ik voor een draagbare look met een bijzondere paarse kleur. In dit artikel laat ik de look zien en vertel ik precies wat voor kleuren ik allemaal gebruik.


De eerste stap die ik deed voor deze ooglook is natuurlijk gebruik maken van een oogschaduwbasis. Ik gebruikte de Too Faced Shadow Insurance. Met de 325 kwast van Zoeva bracht ik een losse oogschaduw aan van het merk Mineralissima in de kleur Bunny. Deze bracht ik aan onder mijn wenkbrauw en in de binnenste ooghoek. Het is een hele opvallende highlighter, maar ik vond hem er goed bij passen. Daarna bracht ik met de 221 kwast van Zoeva de kleur Quarry aan van MAC. Deze bracht ik aan in de arcadeboog en blende ik licht naar boven. Zoals je kan zien heb ik een drieluik look gemaakt. Op het eerste deel van mijn bewegend ooglid heb ik de kleur Haute Chocolate uit het Too Faced Chocolate Bar gebruikt. Deze kleur heb ik ook gebruikt op het laatste deel van mijn bewegend ooglid. De kleur Honeymoon in Hollywood heb ik gebruikt op het middeldste deel van mijn bewegend ooglid. Deze kleur komt uit het Sleek Vintage Romance palette. Dit deed ik met de 232 kwast van Zoeva. Voor nog wat meer diepte heb ik Triple Fudge aangebracht uit het Too Faced Chocolate Bar palette. Ook zette ik mijn arcadeboog iets meer aan met een losse oogschaduw van Mineralissima in de kleur Whisper. Onder mijn wimperrand gebruikte ik dezelfde kleuren als op mijn bewegend ooglid en ook in dezelfde volgorde.


Na al het werk met de oogschaduws ging ik door naar oogpotlood. Ik gebruikte twee verschillende potloden van Urban Decay. Namelijk de Urban Decay 24/7 in Zero en in de kleur Tornado. Als eyeliner gebruikte ik mijn geliefde GOSH Xtreme Gel Liner in Black. Voor de mascara pakte ik de Max Factor False Lash Effect Mascara. Verder gebruikte ik nog nepwimpers van eBay.Hier zie je de look full face. Voor de concealer heb ik gebruik gemaakt van de Astor 24H Perfect Stay Concealer. Welke foundation ik heb gebruikt durf ik eerlijk gezegd niet te zeggen, dit ben ik vergeten. De foundation lijkt een beetje te donker als ik het zo zie, maar in het echt is dit niet het geval. Ik heb hem in ieder geval afgepoederd met de Maybelline Matte Maker. De blush die ik heb gebruikt komt uit het Blush It On Palette van Paula’s Choice en hetzelfde geld voor de highlighter en bronzer.


Voor de lipstick heb ik gekozen voor een koele kleur. Namelijk de Sephora in kleur nummer 8. Mijn wenkbrauwen heb ik bijgetekend met de Anastasia Dipbrow Pomade in de kleur Taupe met mijn MAC 266 kwast.

Als je op de klikbare namen klikt dan kom je uit op de reviews, maar je kan ook naar mijn review pagina gaan om alle producten te vinden. De look is goed draagbaar, maar geeft een wat bijzondere touch door de paarse kleur. Ik ben benieuwd wat jullie van de uiteindelijke look vinden.