BE Creative Silk Eyeshadow Quad

be creative palette review
Paletten met bijzondere kleuren maken mij altijd nieuwsgierig. Ik heb een zwak voor natuurlijk oogschaduw kleuren en ik kan er geen genoeg van hebben. Alleen als ik een palette zie met verschillende bijzondere kleuren, dan ben ik altijd benieuwd hoe dat nou zou zijn. Vandaag review ik een palette van het merk BE met vier hele bijzondere kleuren.

be creative palette review
BE Creative is een merk van Ici Paris XL zelf wat zich nog niet zo lang geleden heeft geïntroduceerd. De prijs is ongeveer gelijk aan L’Oréal en Maybelline en in sommige gevallen wat duurder. Het wordt dan ook alleen verkocht bij de Ici Paris XL.

be creative palette review
be creative palette review
De verpakking van de BE producten geven altijd wel een luxe uitstraling. Het doosje voelt kwalitatief erg goed aan en zeker niet goedkoop. Het is een vierkant doosje met afgeronde hoeken en helemaal mat zwart van kleur. Door de transparante deksel zie je goed welke vier kleuren er in het palette zitten. Het palette wat ik heb is in de kleur Silk. De kartonnen verpakking erom heen is speciaal met deze uitstraling omdat het Limited Edition is. Hij is alleen al ontzettend lang verkrijgbaar, dus ik ben benieuwd tot wanneer hij Limited Edition zal zijn.

be creative palette review
Hier zie de kleuren wat beter. Alle kleuren hebben een bijzondere metallic achtige finish. Als eerst zie je een oranje kleur, daarnaast een koele highlighter, een legergroene en een bijzondere paars tint.

be creative palette review
Hier zie je de swatches van alle kleuren. De kleuren zijn prima gepigmenteerd en je ziet zo ook de bijzonder metallic finish. Wel merk ik dat de oogschaduws wat poederig en zacht zijn. Ook veeg ik ze heel erg gemakkelijk van mijn arm af. Ik ben benieuwd hoe dat in een look gaat!

be creative palette review
Hier zie je een ooglook die ik met het palette heb gemaakt. Ik heb de highlighter onder mijn wenkbrauw bot en in de binnenste ooghoek gebruikt, de paarse kleur op het bewegend ooglid en de groene kleur in de arcadeboog en onder mijn wimperrand. Voor de rest heb ik geen andere oogschaduw kleuren gebruikt. Mijn wenkbrauwen heb ik bijgewerkt met de Anastasia Dipbrow Pomade in de kleur Taupe. Voor de eyeliner gebruikte ik de GOSH Xtreme Gel Eyeliner. Voor de mascara gebruikte ik de Max Factor False Lash Effect Mascara en ik gebruikte nog een grijs oogpotlood van Urban Decay. Verder heb ik nog de Too Faced Shadow Insurance gebruikt in combinatie met NYX Milk Jumbo Eye Pencil.

be creative palette review
Ik merk dat ik de kleuren lastig te combineren vind. Op zich geen probleem omdat je ze wel leuk met natuurlijke kleuren kan combineren. Verder merk ik dat ik de kleuren goed moet opbouwen op mijn ooglid voordat de kleur echt intens is. Het blenden gaat misschien iets te makkelijk. De oogschaduws hebben geen last van fall out wat ik wel een pluspunt vind.

be creative palette review
Ik vind de kleuren combinatie van het palette leuk, maar ik merk dat ik hem er weinig bij pak. Ik vind de pigmentatie niet top en de finish vind ik niet helemaal mijn ding. Om die redenen vind ik het palette zelf geen topper. Ook voor de prijs had ik iets meer verwacht. Als je voor iets meer kleur in je look wil gaan, maar niet direct heel heftig, dan is het een heel leuk palette. Je kan namelijk heel subtiel wat kleur toevoegen aan je look. Voor mij zelf hou ik toch meer van wat heftigere knal kleuren.

be creative palette review
Dit BE Creative palette in de kleur Silk is verkrijgbaar voor een prijs van €15,99 bij Ici Paris XL en je kan hem hier online vinden.

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

9 Reacties

 1. 10 december 2015 / 08:08

  Ik vind het een leuk palette maar zou het niet zo snel kopen. Je look is wel erg mooi!

 2. 10 december 2015 / 08:50

  Toffe look heb je gemaakt! Al snap ik dat je dit palette er niet heel snel bij zou pakken. Zou ik zelf denk ik ook niet doen..

 3. 10 december 2015 / 10:40

  Je hebt weer een prachtige look gemaakt, mooi palette!

 4. 10 december 2015 / 13:03

  Toen ik het palette zag was ik op zich niet zo onder de indruk, maar de look die je ermee hebt gemaakt vind ik dan wel weer mooi :)

 5. 10 december 2015 / 13:23

  Wat een mooie oogschaduws. Ook heel leuk dat het niet zo een voorspelbare kleuren zijn.

 6. Shana
  13 december 2015 / 09:06

  Totally agree with you, maar jouw ooglook is wel weer enorm geslaagd!

 7. 20 december 2015 / 17:03

  Wat een mooie look heb je ermee gemaakt!

 8. 20 december 2015 / 22:50

  Mooi palette en mooie look, al vind ik de oranje kleur niet zo. Zou hem zelf niet kopen en snap dat je hem niet zo snel pakt als een ander palette.