ColourPop Nederland Lippie Stix Review
Als er een make-up merk is waar ik nog een hele waslijst vol heb met wat ik van ze wil hebben, dan is het wel ColourPop. Zelf heb ik twee Lippie Stix kunnen bemachtigen die ik vandaag voor jullie ga reviewen. Ik heb ze in de kleuren Lumiere en LBB aangeschaft.

ColourPop Nederland Lippie Stix Review
ColourPop is nog vrij onbekend in Nederland en dat is logisch, want ze versturen helaas nog niet naar Nederland. Er zijn geruchten dat ze in de maand juli eindelijk wereldwijd gaan versturen. Verder kun je het alleen naar Nederland halen als je iemand kent uit Amerika die het voor jou naar Nederland wil versturen.

ColourPop is super budget en ze hebben een groot assortiment. Ze zijn vooral bekend om hun lipproducten en oogschaduws.

ColourPop Nederland Lippie Stix Review
De Lippie Stix zitten verpakt in een mooi doosje. Ik vind het tof dat je voor zo’n budget prijs ook nog een doosje erbij krijgt. De verpakking ziet er zoals altijd mooi uit. Het doosje is wit met aan de zijkanten en in de binnenkant een opvallende kleur. Verder vind ik de holografische tekst en de grafische lijnen (die je op de foto niet ziet) heel erg tof!

De ColourPop Lippie Stix zelf zijn ook wit van kleur. De onderkant is nog gekleurd met dezelfde kleur als de lipstick. Als je de dop eraf haalt zie je ook dat het draaisysteem nog de kleur heeft van de lipstick. Ook deze verpakkingen bevatten weer die toffe holografische typografie.

ColourPop Nederland Lippie Stix Review
Voor de rest is de verpakking heel anders dan een normale lipstick. De stick is ook veel kleiner om aan te brengen op je lippen. De lipstick bevat 1 gram aan product terwijl een lipstick van bijvoorbeeld MAC 3 gram bevat. Je zult er dus wel veel korter mee gaan doen. Waardoor de prijs ook wat minder budgetvriendelijk word.

De kleuren die ik heb zijn Lumiere en LBB. Allebei matte tinten. Lumiere is een mooie nude kleur die mooi roze is en wat naar bruin neigt. LBB is dan weer heel donker en heftig.

ColourPop Nederland Lippie Stix Review
Hier zie je de swatches van beide kleuren. Ze zijn prachtig gepigmenteerd en absoluut mat. Ze voelen voor een matte lipstick vrij romig aan.

ColourPop Nederland Lippie Stix Review
ColourPop Nederland Lippie Stix Review
Hier zie je Lumiere op mijn lippen. Lumiere is een roze kleur die wel wat neigt naar bruin. Voor een nude kleur is hij nog wel vrij donker. De kleur is erg bijzonder en heel erg mooi. De kleur is vrij koel van ondertoon en ik vind hem echt heel bijzonder. Ik vind de kleur mezelf ook verrassend goed staan en dit zal zeker een favoriet worden.

ColourPop Nederland Lippie Stix Review
ColourPop Nederland Lippie Stix Review
Hier zie je LBB op mijn lippen. LBB is een stuk donkerder en doet mij direct denken aan MAC Fashion Revival. Het is een prachtige wijnrode kleur die wat naar paars neigt. Ik vind hem erg mooi, maar het zal geen lipstick worden die ik dagelijks zal dragen.

Conclusie:

De lipsticks brengen makkelijk aan en zijn vrij romig. Op de lippen lijken ze eerst nog licht glanzend. Als je er met een tissue op hapt dan zie je direct dat hij gewoon matt is. Terwijl ik bij andere lipsticks altijd direct zie dat ze matt opdrogen, duurt het bij deze toch wat langer. Geen probleem naar mijn idee. Ik vind de kleuren echt prachtig en naast deze twee hebben ze nog veel meer bijzondere en prachtige kleuren. De lipsticks blijven erg goed zitten en overleven een lichte maaltijd wel. Na wat meerdere hapjes en drankjes kunnen ze wel even worden bijgewerkt. Ik ben heel erg tevreden en als ColourPop makkelijker verkrijgbaar gaat zijn, ga ik absoluut meerdere kleuren aanschaffen.

ColourPop Nederland Lippie Stix Review
De prijs van de ColourPop Lippie Stix is maar $5,-. Wat niet duur is. Wel vind ik het jammer dat er minder inhoud in zit dan een standaard lipstick. Makkelijk om sneller een kleur te proberen, maar als je het vergelijkt met een MAC lipstick dan zou deze van ColourPop ook $15,- kosten.

ColourPop is zoals ik al zei helaas nog niet in Nederland verkrijgbaar. Er zijn geruchten dat ze in juli wereldwijd gaan verzenden. Op de website van ColourPop vind je alle producten.