ColourPop Lippie Stix Lumiere & LBB

ColourPop Nederland Lippie Stix Review
Als er een make-up merk is waar ik nog een hele waslijst vol heb met wat ik van ze wil hebben, dan is het wel ColourPop. Zelf heb ik twee Lippie Stix kunnen bemachtigen die ik vandaag voor jullie ga reviewen. Ik heb ze in de kleuren Lumiere en LBB aangeschaft.

ColourPop Nederland Lippie Stix Review
ColourPop is nog vrij onbekend in Nederland en dat is logisch, want ze versturen helaas nog niet naar Nederland. Er zijn geruchten dat ze in de maand juli eindelijk wereldwijd gaan versturen. Verder kun je het alleen naar Nederland halen als je iemand kent uit Amerika die het voor jou naar Nederland wil versturen.

ColourPop is super budget en ze hebben een groot assortiment. Ze zijn vooral bekend om hun lipproducten en oogschaduws.

ColourPop Nederland Lippie Stix Review
De Lippie Stix zitten verpakt in een mooi doosje. Ik vind het tof dat je voor zo’n budget prijs ook nog een doosje erbij krijgt. De verpakking ziet er zoals altijd mooi uit. Het doosje is wit met aan de zijkanten en in de binnenkant een opvallende kleur. Verder vind ik de holografische tekst en de grafische lijnen (die je op de foto niet ziet) heel erg tof!

De ColourPop Lippie Stix zelf zijn ook wit van kleur. De onderkant is nog gekleurd met dezelfde kleur als de lipstick. Als je de dop eraf haalt zie je ook dat het draaisysteem nog de kleur heeft van de lipstick. Ook deze verpakkingen bevatten weer die toffe holografische typografie.

ColourPop Nederland Lippie Stix Review
Voor de rest is de verpakking heel anders dan een normale lipstick. De stick is ook veel kleiner om aan te brengen op je lippen. De lipstick bevat 1 gram aan product terwijl een lipstick van bijvoorbeeld MAC 3 gram bevat. Je zult er dus wel veel korter mee gaan doen. Waardoor de prijs ook wat minder budgetvriendelijk word.

De kleuren die ik heb zijn Lumiere en LBB. Allebei matte tinten. Lumiere is een mooie nude kleur die mooi roze is en wat naar bruin neigt. LBB is dan weer heel donker en heftig.

ColourPop Nederland Lippie Stix Review
Hier zie je de swatches van beide kleuren. Ze zijn prachtig gepigmenteerd en absoluut mat. Ze voelen voor een matte lipstick vrij romig aan.

ColourPop Nederland Lippie Stix Review
ColourPop Nederland Lippie Stix Review
Hier zie je Lumiere op mijn lippen. Lumiere is een roze kleur die wel wat neigt naar bruin. Voor een nude kleur is hij nog wel vrij donker. De kleur is erg bijzonder en heel erg mooi. De kleur is vrij koel van ondertoon en ik vind hem echt heel bijzonder. Ik vind de kleur mezelf ook verrassend goed staan en dit zal zeker een favoriet worden.

ColourPop Nederland Lippie Stix Review
ColourPop Nederland Lippie Stix Review
Hier zie je LBB op mijn lippen. LBB is een stuk donkerder en doet mij direct denken aan MAC Fashion Revival. Het is een prachtige wijnrode kleur die wat naar paars neigt. Ik vind hem erg mooi, maar het zal geen lipstick worden die ik dagelijks zal dragen.

Conclusie:

De lipsticks brengen makkelijk aan en zijn vrij romig. Op de lippen lijken ze eerst nog licht glanzend. Als je er met een tissue op hapt dan zie je direct dat hij gewoon matt is. Terwijl ik bij andere lipsticks altijd direct zie dat ze matt opdrogen, duurt het bij deze toch wat langer. Geen probleem naar mijn idee. Ik vind de kleuren echt prachtig en naast deze twee hebben ze nog veel meer bijzondere en prachtige kleuren. De lipsticks blijven erg goed zitten en overleven een lichte maaltijd wel. Na wat meerdere hapjes en drankjes kunnen ze wel even worden bijgewerkt. Ik ben heel erg tevreden en als ColourPop makkelijker verkrijgbaar gaat zijn, ga ik absoluut meerdere kleuren aanschaffen.

ColourPop Nederland Lippie Stix Review
De prijs van de ColourPop Lippie Stix is maar $5,-. Wat niet duur is. Wel vind ik het jammer dat er minder inhoud in zit dan een standaard lipstick. Makkelijk om sneller een kleur te proberen, maar als je het vergelijkt met een MAC lipstick dan zou deze van ColourPop ook $15,- kosten.

ColourPop is zoals ik al zei helaas nog niet in Nederland verkrijgbaar. Er zijn geruchten dat ze in juli wereldwijd gaan verzenden. Op de website van ColourPop vind je alle producten.

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

21 Reacties

 1. 18 april 2016 / 06:53

  Ik hoop echt dat ze snel wereldwijd gaan verzenden want ik wil wel een aantal producten van dit merk hebben. Ik vind deze lipsticks er erg goed uit zien zeg :-).

 2. 18 april 2016 / 08:29

  Ik hoop dat het gerucht waar is want hoooo ik wil dit merk proberen! Toffe producten :)

 3. 18 april 2016 / 08:52

  Ah wooow, dit is zo mooi! Vooral de laatste kleur vind ik je erg goed staan <3

 4. 18 april 2016 / 09:15

  Ik vind deze kleuren echt prachtig! Super gaaf en inderdaad nu maar hopen dat ze wereldwijd gaan versturen ;)

 5. 18 april 2016 / 09:39

  Ik ben hier zelf nog niet bekend mee. Maar begrijp gelijk helemaal je enthousiasme. Wat een mooie en intense kleuren!

 6. 18 april 2016 / 11:04

  Wauw wat een prachtige kleuren! Ik kende dit merk nog niet.

 7. 18 april 2016 / 14:18

  Ik vind ze heel erg mooi, beide kleuren zijn super mooi om te zien ook!

 8. 18 april 2016 / 15:55

  ik vind ze zo gaaf!! Zat al een tijdje te kwijlen op de lippie stix, jij maakt het er zo niet beter op ;)

 9. 18 april 2016 / 17:20

  Wauw ik vind de kleuren echt heel erg gaaf, vooral de iets lichtere!

 10. 18 april 2016 / 20:37

  Ook dit zijn weer leuke producten! Lumiere vind ik echt heel mooi, wat zijn je foto’s ook weer top!

 11. 18 april 2016 / 21:29

  Oh, ik ben verliefd!! Wat een mooie tinten! Fijn dat ze zo romig zijn en gemakkelijk aanbrengen. Dankjewel voor de tip! Ik ga eventjes een kijkje nemen op de site :-)

 12. Marike
  20 april 2016 / 12:01

  Ugh, ik wil Lumiere zo graag <3 Staat je prachtig!

 13. 20 april 2016 / 23:20

  Wauw die zijn erg mooi! En mooie foto’s!

 14. Dané
  21 april 2016 / 21:25

  Laat ik even beginnen met te zeggen dat ik je reviews hartstikke leuk vind om te lezen! Alleen een beetje jammer dat je redelijk veel fouten maakt met de werkwoorden die eindigen op -dt of -t..

  • Daniëlle
   Auteur
   3 mei 2016 / 18:28

   Dankjewel. Naar mijn mening ben ik vrij goed in Nederlands, alleen de d/t fouten maak ik nog af en toe. Ik doe mijn best in ieder geval en zal er nog meer op letten.

 15. 24 april 2016 / 16:32

  Wauw, wat een prachtige lipsticks! Lumiere is zo’n mooie kleur, wat jammer dat het niet in Nederland verkrijgbaar is. x

 16. 25 augustus 2016 / 13:35

  Hey!

  Ik zag je Colourpop video op Youtube dat ik dacht eventjes de foto’s op je blog bekijken. Maar
  Lumiere lijkt op Close up niet echt paars achtige toon. Is dat ook in echt zo? Of hoe omschrijf
  jij het meer. Ik vind het zo lastig omdat elk mens anders is qua lipkleur en hoe het staat. Ik had
  tijd geleden miskoop bij NYX Matt lipgloss en daar baal ik dan wel van “zurich” hete die lipgloss van nyx. Daarom pas ik nu beetje hoe snel ik iets wil bestelling. Heb je ook foto’s van Bianca lipgloss eigenlijk? Ben daar ook reuze benieuwd naar hoe die jou staat en close up.

  Moet je bij Shipito onder 22 euro bestellen aan producten anders komen er meer kosten over heen?
  import kosten enzovoort. Of lees ik dat nou verkeerd bij je andere blog post. Ik ben nieuw intro colourpop en wil ik toekomst ook wat bestellen. Maar het lijkt zo ingewikkeld daarnaast wil ik niet vol
  verrassingen staan!

  Lieefs

  Janine