NYC Get It All Lip Color Lipsticks
Het leuke budget merk NYC komt met 10 verschillende kleuren lipsticks in hun assortiment. Ik heb er drie mogen ontvangen van de 10 en die ik vandaag voor jullie reviewen. De lipsticks zijn budget proof en zijn er in veel kleuren, maar vandaag laat ik je weten of ze je geld ook echt waard zijn.

NYC Get It All Lip Color Lipsticks
De verpakkingen vind ik er tof uitzien. Elke lipstick heeft haar eigen kleur verwerkt in de huls waardoor ze makkelijk te onderscheiden zijn. De lipstick bevat een transparante dop met daarop leuke typografie. Onderop vind je nog een sticker met daarop de naam van de kleur. Ik vind de lipsticks er in ieder geval zeker leuk uitzien!

NYC Get It All Lip Color Lipsticks
In totaal zijn er 10 verschillende kleuren. Zelf ontving ik de kleuren #300 ImpREDssive, #400 ExtraordiBERRY en #100 PINKdigious. De namen zijn verschrikkelijk om uit te spreken, maar wel echt ontzettend tof bedacht.

swatches
Hier zie je de swatches van alle drie de kleuren. Ze zijn prachtige gepigmenteerd en de kleuren zien er zeker tof uit!

NYC Get It All Lip Color Lipsticks
Hier zie je mijn gezicht zonder een kleurtje op mijn lippen.

NYC Get It All Lip Color Lipsticks

NYC Get It All Lip Color Lipsticks
Op deze foto’s heb ik de kleur #400 ExtraordiBERRY op. Een mooie wijnrode kleur die haast een beetje neigt naar het paars. Deze lipstick brengt makkelijk en geleidelijk aan. Hij is erg romig.

NYC Get It All Lip Color Lipsticks

NYC Get It All Lip Color Lipsticks
Hier heb ik de kleur #100 PINKdigious op. Deze kleur vind ik voor mijn huidskleur net wat te licht en te roze. Deze lipstick ruikt naar mijn mening ook vrij heftig naar Vanille, dat vind ik persoonlijk wat minder. Ook deze lipstick brengt makkelijk en geleidelijk aan en is ook erg romig.

NYC Get It All Lip Color Lipsticks

NYC Get It All Lip Color Lipsticks
Als laatste draag ik hier de kleur #300 ImpREDssive. Deze kleur vind ik het mooist van allemaal. Het is een mooie rode kleur die wat meer naar oranje neigt. Deze rode lipstick heeft een mooie warme ondertoon. Deze lipstick voelt gelijk ook wat stroever aan bij het aanbrengen. Persoonlijk vind ik dat fijner. Hij brengt net zoals de andere makkelijk en geleidelijk aan.

NYC Get It All Lip Color Lipsticks

Conclusie:

Naast deze drie kleuren bevat de collectie nog meer prachtige lipkleuren waar ik zelf ook wel heel benieuwd naar ben. De lipsticks voeden mijn lippen en benadrukken geen velletjes. Ze bevatten allemaal een lichte glans, maar hebben geen hele heftige glans. Ik vind ze er erg mooi uitzien en ze blijven ook prima zitten. Bijwerken na wat drankjes of wat eten is wel een must. Ik vind het leuke lipsticks om te dragen. Als ik een lipstick wil die langer blijft zitten dan zal ik uiteindelijk wel voor een matte lipstick kiezen. De prijs van dit product vind ik prima, ze zien er prachtig uit en hebben veel mooie kleuren in hun assortiment. Ik ben zeker over dit product te spreken.

NYC Get It All Lip Color Lipsticks
De NYC Get It All Lip Color Lipsticks zijn verkrijgbaar bij onder andere Kruidvat voor een prijs van €4,49. Dit vind ik zeker een prima prijs voor deze lipstick.

Het product uit deze review is beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer.