Hugo boss review parfum
Hugo Boss heeft een aantal nieuwe parfums uitgebracht waar ik jullie vandaag mee ga laten kennismaken. Een tijdje geleden werd ik uitgenodigd voor een event van Hugo Boss, maar helaas kon ik hier niet bij zijn. Alsnog heb ik 4 parfums opgestuurd gekregen; waarvan twee voor de man en twee voor de vrouw. Benieuwd wat je kan verwachten? In dit artikel review ik alle vier de geuren.

In dit artikel review ik vier verschillende parfums. Namelijk: The Scent for Him, The Scent for Her, Ma Vie Pour Femme Florale & Iced.

Hugo boss review parfum

Hugo Boss The Scent for Her

Hugo Boss The Scent for Her is een bloemig en fruitig parfum en is de vrouwelijke tegenhanger van het succesvolle Boss The Scent voor heren. De verpakking vind ik persoonlijk echt prachtig. Het doosje is ‘nude’ van kleur met gouden details. De flacon zelf heeft ook een beetje dezelfde kleuren. Ik vind de flacon er echt prachtig uitzien en is helemaal mijn smaak.

Hugo boss review parfum
De geur is dan ook weer helemaal mijn smaak. Geuren omschrijven vind ik heel lastig, maar ik ga het toch proberen. Het is naar mijn idee een vrij zoete, bloemige, fruitige, alledaagse geur. Hij is naar mijn idee niet heel zwaar, maar wel erg vrouwelijk en lekker zoet.

Topnoot: Honingzoete perzik en Fresia
Hartnoot: Osmanthusbloesem
Basisnoot: Geroosterde Cacaobonen

Hugo boss review parfum

Hugo Boss The Scent for Him

Ik had verwacht dat je qua verpakking wel kon zien dat The Scent for Him en for Her wel bij elkaar zouden passen, maar dat vind ik persoonlijk niet. Toch vind ik deze verpakking ook echt prachtig. Hij is heel stoer en bijzonder. Hij blinkt er zeker tussen uit. Het is echt een mannelijke verpakking in combinatie met die grijze kleur. Ook vind ik de kleur van de vloeistof er enorm tof bij passen.

Hugo boss review parfum
Qua geur vind ik deze echt heerlijk! Dit is een typische mannenparfum waar ik van hou. Ik ben zelf echt gek op mannenparfum. Ik draag ze zelf niet, maar kan er enorm van genieten als mijn vriend weer een heerlijk parfum op heeft gedaan. Het is een vrij sterk en krachtig parfum. Ik vind hem echt heerlijk!

Topnoot: Pittige Gember
Hartnoot: Rijke Maninkafruit en Lavendel
Basisnoot: Intens, glanzend leer

Hugo boss review parfum

Hugo Boss Ma Vie Pour Femme Florale

Ma Vie Pour Femme Florale is onderdeel van de Ma Vie collectie waar ik er inmiddels al twee van heb. Dit parfum zit verpakt in een zacht roze flacon met een bijzondere dop qua vorm en zilveren details.

Dit is een frisse en bloemige geur die ook wel iets warms in zich heeft. Naar mijn idee is dit een heerlijk parfum voor iedere dag.

Topnoot: Cactusbloesem
Hartnoot: Roze Fresia, Jasmijnblaadjes en Delicate Rozenknoppen
Basisnoot: Cederhout, Amber en Sandelhout uit Sri Lanka

Hugo boss review parfum

Hugo Boss Iced

Hugo Boss Iced zit verpakt in een stoere zilveren flacon. De verpakking doet mij op de één of andere manier denken aan een zakflacon voor sterke drank. De dop van deze flacon is ook heel bijzonder. Je kan hem namelijk opendraaien en dan zit hij nog vast aan de flacon doormiddel van het stuk stof wat ertussen zit.

Deze geur vind ik persoonlijke een heerlijke alledaagse mannenparfum. Hij is een stuk subtieler dan The Scent for Him. Het is een lekker fris parfum!

Topnoot: Iced Mint
Hartnoot: Wild Tea
Basisnoot: Vetiver

The Scent for Her EdP 30 ml € 59,00 EdP 50 ml € 80,00 EdP 100 ml € 115,00 Showergel € 33,00 Bodylotion € 35,00 Deospray € 33,00
The Scent for Him EdT 50 ml € 65,00 EdT 100 ml € 89,00 AS Lotion 100 ml € 65,00 Deo Stick 75 ml € 23,00 Deospray 75 ml € 25,00 AS Balsem 75 ml € 38,00 Showergel 150 ml € 23,00
Ma Vie Florale EdP 30 ml € 56,00 EdP 50 ml € 77,00 EdP 75 ml € 99,00
Iced EdT 75 ml € 57,00 EdT 125 ml € 79,00 Showergel 200 ml € 25,50 Deo Stick 75 ml € 24,50

Parfums is toch altijd iets persoonlijks, maar ik raad je zeker aan om ze allemaal eens te ruiken in de parfumerie. Mijn favoriet is toch met The Scent for Her en for Him. Beiden vind ik ze echt heerlijk. The Scent for Him ga ik natuurlijk zelf niet dragen, maar voor mijn vriend vind ik deze geur echt heerlijk. Deze producten van Hugo Boss zijn ook zeker een leuke aanrader voor moederdag en voor vaderdag!

Naar welk parfum ben jij het meest nieuwsgierig?