catrice blurred lines limited edition
Er zijn enorm veel filters en apps die jouw foto’s een perfecte huid geven. Hoe fijn zou het zijn als we er in het echte leven net zo moeiteloos uit kunnen zien? De nieuwe Catrice Blurred Lines Limited Edition heeft producten die kleine onregelmatigheden verbergen en zorgen voor een egale en flawless finish.

catrice blurred lines limited edition

BLENDING SPONGE – € 4,59

Het eerste product uit de collectie is deze spons. Met de afgeronde kant van de spons kan je de mousse en primer uit bijvoorbeeld deze collectie aanbrengen. De zachte punt schijnt ideaal te zijn voor bijvoorbeeld rond de ogen, neus en lippen. Persoonlijk verwacht ik ook dat je hier foundation mee zou kunnen aanbrengen.

catrice blurred lines limited edition

TINTED BLUR MOUSSE – € 6,99

Dit product bevat een lichte tint en past zich op elke huidtint aan. Het bedekt roodheid en egaliseert zichtbaar onregelmatigheden. Daarnaast matteert het ook de huid.

catrice blurred lines limited edition

EXTREME BLUR LOOSE POWDER – € 5,99

Deze transparante fixeerpoeder verzacht fijne lijntjes en onregelmatigheden voor een egale uitstraling. Toegepast onder of over de foundation, geeft de huid direct een fantastisch Photoshop-effect.

catrice blurred lines limited edition

DR. BLUR – SMOOTHING FACE PRIMER – € 5,99

Deze primer bereidt je huid perfect voor op het aanbrengen van foundation. Dankzij de lichte, fluweelachtige textuur voelt het aan als een tweede huid en het voorkomt dat make-up zich nestelt in vergrote poriën of fijne lijntjes.

Deze collectie heeft mij persoonlijk erg nieuwsgierig gemaakt. De Extreme Blur Loose Powder zou ik toch wel graag willen uitproberen. Een goede poeder komt natuurlijk altijd van pas en als het ook nog belooft om een Photoshop-effect te geven, dan ben ik om. Daarnaast ben ik ook wel erg benieuwd naar de speciale mousse, ik ben benieuwd of het te vergelijken is met een BB Cream of foundation. Naar welk product ben jij het meest nieuwsgierig?

De Catrice Blurred Lines Limited Edition is verkrijgbaar vanaf oktober t/m midden november 2018 bij onder andere Kruidvat.