make-up nieuws en geruchten
Het is weer tijd voor een artikel vol met allemaal nieuwtjes en geruchten die te maken hebben met beauty! In dit artikel laat ik je nieuwtjes zien van onder andere Too Faced, KKW Beauty, Benefit en nog veel meer. Ook heeft dit artikel iets extra’s! Als je namelijk geen zin of tijd hebt om alles te lezen, kan je ook de video bekijken waarin ik alles over deze nieuwtjes vertel!


Bekijk hierboven de video met alle onderstaande make-up nieuwtjes en geruchten. Geen zin om te kijken? Lees dan alles hieronder. Vergeet je ook niet te abonneren op mijn kanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste video’s.

Een bericht dat is gedeeld door @narsissist op

Nars naar Nederland

In dit artikel trap ik af met een heel leuk nieuwtje! Nars komt namelijk naar Nederland! Hoe tof is dat?! Nars is voor ons in Nederland jaren lang heel lastig verkrijgbaar geweest, maar nu komt het gewoon in de winkels en online.

Vanaf 1 september verkrijgbaar op www.debijenkorf.nl
Vanaf 14 september verkrijgbaar in de Bijenkorf Amsterdam en Utrecht.
Vanaf half november verkrijgbaar in de Bijenkorf Rotterdam.

Kim Kardashian Make-up

Naast Kylie Jenner heeft nu ook Kim Kardashian haar eigen make-up merk genaamd: KKW Beauty. In juni heeft ze haar eerste product gelanceerd en dat zijn de Highlight & Contour Sticks. Je ontvangt twee sticks met in totaal vier kleuren. Ook ontvang je daarbij nog een dubbelzijdige kwast om het mee aan te brengen. De Highlight & Contour Sticks zijn verkrijgbaar voor een prijs van $48,- via de KKW Beauty webshop. Ze waren binnen 2,5 uitverkocht, maar zullen morgen worden aangevuld.

Too Faced Kerst

Jerrod plaatste op zijn Instagram al de allereerste sneak peek van de Too Faced Kerst collectie. De collectie doet mij denken aan vorig jaar of het jaar daarvoor. Dit is de enige informatie die ik tot nu toe gevonden heb, maar prijzen en verkrijgbaarheid zijn op het moment nog niet bekend helaas.

Too Faced Peaches & Cream Collectie

In het vorige Make-up Nieuws & Geruchten artikel liet ik al een sneak peek zien van het Too Faced Just Peachy Matte Palette, maar de collectie wordt nog veel groter! Hierboven zie je alle producten uit de Peaches & Cream collectie van Too Faced. De Peaches & Cream collectie is vanaf 28 augustus exclusief verkrijgbaar bij Sephora.com. Je kan bij de bovenstaande op het pijltje klikken om alle foto’s te zien.

Peach Perfect Mattifying Lose Setting Powder $32
 Sweetie Pie Radiant Matte Bronzer $30
 Bronzer Beach & Peach Frost $30 per stuk
 Just Peachy Velvet Matte Eyeshadow Palette $45 Peach Blur Translucent Finishing Powder $30
Peach Mist $32
 Peach Perfect Comfort Matte Foundation $36
 Primed & Peachy Cooling Matte Primer $32
 Peach My Cheecks Melting Powder Blush $30
 Peach Kiss Moisture Matte Lipsticks $21


Too Faced Sneak peek

Als laatste Too Faced nieuwtje heb ik nog deze boomerang die ik ook Jerrod plaatste op zijn Instagram. Hij heeft er verder geen informatie bij verteld, maar alleen deze boomerang geplaatst. Ik gok dus op een tof palette, misschien met een beetje smokey kleuren voor een mooie cat-eye look? Wat denk jij?

Benefit Concealers

Als laatst heb ik nog een nieuwtje van Benefit. Benefit heeft namelijk een nieuwe concealer in haar assortiment en heeft daarnaast ook de verpakkingen van de andere concealers aangepast. De concealers hebben een andere naam, nieuwe verpakking, maar nog dezelfde formule. De verpakking zijn geïnspireerd op het gummetje van een potlood zodat je al je oneffenheden weg kan ‘gummen’ met de concealers. Deze nieuwe Benefit concealers zijn verkrijgbaar bij Douglas.

Boi-ing Airbrush – €24,50 Boi-ing Industrial Strength – €24,50
Boi-ing Brightning – €24,50 Boi-ing Hydrate – €24,50

Kom jij nog leuke make-up nieuwtjes en/of geruchten tegen? Deel ze dan met mij op Social Media!

Bekijk alle nieuwe collecties die uitkomen hier

Bekijk hier de recente make-up nieuws en geruchten artikelen: