blush me up
Twee weken geleden zagen jullie op mijn blog en YouTube kanaal een video voorbij komen samen met Rebecca Denise. Vandaag heb ik voor jullie nog een tweede video samen met Rebecca en dit keer gaan wij ons opmaken in deze video, genaamd Blush Me Up! We gaan opmaken en kletsen, hebben het onder andere over de video waar wij het meest trots op zijn en de kat van Rebecca doet iets hilarisch!

Blush Me Up

Blush Me Up is een serie op mijn kanaal waarin ik me opmaak met andere YouTubers. Vandaag is het de eer aan de lieve Rebecca Denise. Ik kan ervan genieten op mijzelf op te maken en om dit dan met anderen te doen, maakt het extra leuk. Dus ik zou zeggen, pak er een kop thee bij of doe gezellig samen met ons je make-up. Heb je de vorige Blush Me Up met Irina Touw ook bekeken?

De andere video die ik met Rebecca opnam is te vinden op haar kanaal. We zijn namelijk naar de Action geweest en vonden wel heel bijzonder snoep, waaronder ijsjes die niet in de diepvries hoeven! Bekijk die video ook zeker. Ik zou het erg waarderen als je je zou willen abonneren op mijn Youtube kanaal.