Budget Back to School Make-up Look
De zomervakantie is voor veel mensen helaas alweer voorbij. In deze video laat ik de make-up zien die ik doe voor een dagelijkse look. Ook laat ik het verschil zien met blush, bronzer en highlighter en geef ik hierbij ook nog enkele tips om dit aan te brengen. Bekijk in dit artikel mijn Back to School look.

Bekijk hieronder de volledige video. Ben jij al geabonneerd? Ik zou het erg waarderen als je je zou willen abonneren. Daarnaast kan ik je ook bijna iedere week een weekvlog van mij verwachten waarin ik laat zien wat ik nog meer in het dagelijks leven doe.

Blush, bronzer, highlighter

Toen ik naar de middelbare school ging, snapte ik niks van blush, bronzer en highlighter en deed ik er dus niks mee. Als ik het nu niet aanbreng, krijg ik vragen of ik ziek ben. Daarom geef ik in deze video ook nog extra tips voor het aanbrengen hiervan. Daarnaast breng ik het ook eerst aan op enkel het rechter deel van mijn gezicht. Op deze manier kan je goed het verschil zien tussen beide kanten en zie je dat deze producten een wereld van verschil kunnen maken.

Gebruike producten:

Etos Primer Water
Maybelline Anti-Age Instant Concealer
Essence Camouflage+ Healthy Glow Concealer
Essence #Instaperfect Liquid Make-up Foundation
Etos Brow Pomade Blonde
L’Oréal Paradise Extatic Mascara
Essence Get Picture Ready Palette
Revolution Blush in Love
L’Oréal La Vie en Glow Highlighting Palette
Maybelline Super Stay Matte Ink 65 Seductress
Etos Finishing Spray

Nog geen enkel product uit de lijst hierboven is verschenen op mijn blog. Als er interesse is in een review van één van deze producten, laat het mij dan zeker even weten, dan komt de review eraan!

Alle genoemde producten zijn makkelijk verkrijgbaar via de drogist Etos. Voor deze Back to School look ben ik gemiddeld 15 minuten bezig. Welke producten vind jij essentieel en kan je niet missen in jouw make-up look?