Clay And Glow Pink Clay Mask Review
Een maskertje op z’n tijd is natuurlijk heel erg ontspannen, maar naast dat het lekker ontspannend is, heeft het meestal ook nog een goede werking voor de huid. Ik heb een nieuwe favoriet leren kennen en deze wil ik natuurlijk al te graag met jullie delen. Ik heb het over de Clay And Glow Pink Clay Mask en in dit artikel ga ik precies vertellen waarom ik het zo fijn vind.

Clay And Glow Pink Clay Mask Review
Het masker belooft je poriën zichtbaar kleiner te maken in 10 minuten. Het reinigt je huid en geeft een natuurlijke glow. Als je het masker met regelmaat gebruikt dan helpt het ook tegen acne, littekens en roodheden. Daarnaast bevat het masker geen parfum, geen siliconen, geen parabenen, geen PEG’s, is het glutenvrij, dierproefvrij en vegan. De ‘power’ ingrediënten uit het masker zijn rode en beige klei, zwart quinoa, acaibes en aloë vera.

De rode en beige klei zorgen onder andere voor de roze kleur. De rode klei is ideaal voor een gevoelige huid. Dit verbeterd de huidconditie en uitstraling. Helemaal bij vermoeidheid en stress. De zwarte quinoa bevat een hoge concentratie vitamine E. Dit zorgt ervoor dat het de beschadigde huid probeert te herstellen. De vitamine B in de zwarte quinoa helpt tegen donkere plekken en geeft de natuurlijke glow. De Acai bes bevat een hoge hoeveelheid antioxidanten. Daarnaast maken de eigenschappen in dit ingrediënt het mogelijk om acne te bestrijden en onzuiverheden te verwijderen. Aloë vera stimuleert celvernieuwing en geneest op een verzachtende en natuurlijke manier brandwonden en roodheid .

Clay And Glow Pink Clay Mask Review
Je kan het masker gewoon los bestellen, maar het is ook mogelijk een bijpassend haarbandje, washandje en applicator te bestellen. De haarband is natuurlijk ideaal om te vermijden dat er product in je haar komt. Met het washandje kan je het masker makkelijk verwijderen.

Je kan het masker gebruiken voor af en toe, maar voor het beste resultaat breng je het masker vaker aan. Als je een droge/gevoelige huid hebt, wordt er geadviseerd het masker één keer in de week aan te brengen. Bij een normale/gecombineerd/vette huid gebruik je hem 2-3 keer per week.

Clay And Glow Pink Clay Mask Review
Zo zie je hoe mijn huid eruit ziet voordat ik het masker heb gebruikt.

Clay And Glow Pink Clay Mask Review
Het masker is makkelijk aan te brengen door middel van het bijgeleverde kwastje. Het uitsmeren van het masker gaat prima. Het is een romig masker, maar met het kwastje kan je makkelijk en snel het product aanbrengen. Beide items zijn trouwens gemaakt van microvezel, waardoor het lekker zacht aanvoelt. Het kwastje lijkt klein en compact, maar werkt prima om het masker mee aan te brengen.

Clay And Glow Pink Clay Mask Review
Eenmaal aangebracht begint het masker op sommige delen al erg snel te drogen zoals je kan zien. Na 10 minuten kan je het masker weer verwijderen.

Clay And Glow Pink Clay Mask Review
Het effect van een masker is altijd lastig om te laten zien. De eerste paar minuten is mijn huid altijd erg rood, maar de uren daarna merk je wel degelijk verschil. Mijn huid voelt enorm zacht aan en ziet er rustig uit. Als ik het masker meerdere keren per week gebruik zie ik echt dat mijn huid ervan opknapt! Bij veel maskers zie ik niet direct een duidelijk effect, maar dit masker geeft mij dat absoluut wel!

Clay And Glow Pink Clay Mask Review
Het Clay And Glow Pink Clay Mask is verkrijgbaar via hun webshop voor een prijs van € 34,95. Voor € 49,95 ontvang je het masker, de hoofdband, het washandje en een kwastje. Op dit moment loopt er ook nog een kortingsactie waarbij je 10% korting ontvangt bij je eerste aankoop, dat is altijd mooi meegenomen. Gebruik daarvoor de code: FIRSTGLOW.

Het product uit dit artikel heb ik opgestuurd gekregen ter review. Dit beïnvloedt mijn mening niet, lees de disclaimer.