beauty adventskalenders van 2020
We kunnen alweer aftellen totdat het Kerst is. Vergeet de chocolade adventskalenders en kies voor een luxe beauty adventskalenders. In dit artikel laat ik de leukste beauty adventskalenders van 2020 zien. Ieder jaar heb ik op Make Me Blush de beauty adventskalenders laten zien en zo ook dit jaar. Kijk je mee?

Veel prachtige merken hebben hun adventskalender al aangekondigd, maar er zijn nog steeds een aantal beauty merken die dit nog moeten doen. Dit artikel zal dan ook gedurende de tijd worden aangevuld met nieuwe kalenders. Kom dus zeker terug voor meer informatie.

Klik in de omschrijving op de link om de adventskalender te kunnen bestellen in de bijbehorende webshop. Van de meeste beauty adventskalenders van 2020 is de inhoud op internet te vinden mocht je dit willen.

look fantastic beauty adventskalenders 2020

Look Fantastic Adventskalender – €95,-

Steeds meer beauty webshops komen ook met beauty adventskalender. Iets wat wel heel leuk is, want zo krijg je juist veel verschillende merken. De kalender bevat 25 producten afwisselend van haar-, huid-, lichaamsverzorging en cosmetica. De kalender heeft een waarde van meer dan €500,-. Je kan extra korting krijgen als je de Look Fantastic Beauty Box aanschaft. Je kan deze pre-order alvast hier bestellen en hij zal dan 12 oktober geleverd worden.

essence beauty adventskalenders 2020

Essence Ho Ho Home for X-mas – € 24,99

De kalender van Essence biedt 24 verrassingen tot aan kerstavond. De verrassingen bevatten drie beautyfavorieten uit het standaardassortiment en 21 exclusieve producten speciaal gemaakt voor de adventskalender. De Essence adventskalender is van midden oktober tot december verkrijgbaar bij o.a. Kruidvat.

rituals adventskalender 2020

Rituals 2D-adventskalender – € 59,90

Rituals komt dit jaar met twee kalenders. Deze 2D variant bevat 24 producten. De kalender bevat een unieke selectie van luxe producten inclusief vier speciale Advent kaarsen. De kalender is alleen online hier verkrijgbaar.

rituals adventskalender 2020

Rituals 3D-adventskalender – € 89,90

Deze deluxe kalender ziet er wel heel bijzonder uit. De kalender heeft namelijk allemaal kleine huisjes en inclusief lichtjes ziet dit er echt magisch uit. De kalender bevat ook weer 24 producten en ook deze kalender bevat vier speciale advent kaarsen. Je kan hem hier online bestellen. Binnenkort zal de unboxing hiervan ook verschijnen op mijn YouTube kanaal.

action adventskalender 2020

Action Spa Exclusives Kalender – €9,95

Action heeft ieder jaar meestal meerdere kalenders in hun assortiment. Ze zijn begonnen met de Spa Exclusives kalender die inmiddels al te koop is. De kalender bevat 24 vakjes met daarin allemaal mini’s die te maken hebben met huidverzorging. Action heeft nog geen webshop, dus voor deze kalender moet je in de winkel zijn. Op mijn YouTube kanaal heb ik inmiddels de inhoud van de kalender al laten zien.

feel unique adventskalender 2020

Feel Unique Beauty Adventskalenders – €101,46

Ook Feel Unique komt met een kalender die een waarde heeft voor meer dan €316,-. Deze kalender bevat 25 vakjes en er is zelfs één kalender met een gouden gift card. Deze heeft een waarde van €1000,-. De kalender wordt geleverd vanuit Engeland en je kan hem hier bestellen.

cult beauty adventskalender 2020

Cult Beauty Adventskalenders – €230,-

De Adventskalender van Cult Beauty bevat 25 vakjes en er zitten veel luxe merken in zoals Augustinus Bader en Hourglass. Je kan de kalender bestellen via de webshop van Cult Beauty.

lush adventskalender 2020

Lush Adventskalender – €250,-

Met Lush tel je af tot Kerst met 24 vakjes. Je kan de adventskalender alvast hier online bestellen, maar hij wordt geleverd in november.

the body shop adventskalender

The Body Shop Adventskalender – € 50,-

The Body Shop komt dit jaar met drie soorten adventskalenders, de normale, de big en de ultimate variant. Deze normale variant heeft een inhoud met een waarde van € 97,50. Op de website kan je exact zien wat erin zit en hem natuurlijk ook bestellen.

the body shop advent kalender

The Body Shop Big Adventskalender – € 90,-

De Big Adventskalender heeft een inhoud t.w.v. € 163,-. Deze kalender ziet er ook iets luxer uit omdat het allemaal kleine doosjes zijn waar je de product uit kan halen. Voor de inhoud kan je ook weer kijken op de webshop van The Body Shop.

beauty adventskalenders van 2020

The Body Shop Ultimate Adventskalender – € 130,-

De Ultimate kalender ziet er onwijs mooi uit en heeft een waarde van maar liefst € 217,-. Deze kalender bevat dan ook veel fullsize producten. Je kan hem via de webshop bestellen en eventueel ook kijken wat er precies in zit.

Welke van deze beauty adventskalenders zou jij graag dit jaar willen bestellen?